Kozyatağı Central Hospital
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Kozyatağı Central Hospital Diğer

Oğlumuz dogustan sünnetli(hipospadias)onarım ameliyatı sünnet bir arada 11 kasim günü operasyon yapıldı.hocamizdan çok memnun kaldık.pozitif yaklaşımı bizi rahatlattı.alaninda uzman bir insan kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.ayrica hastane personeli de çok kibar ve çok ilgili idi.

Konum: Kozyatağı Central Hospital Diğer

ben Yusuf Bey tarafından 2017 yılında böbrek ameliyatı geçirdim. ilk defa randevu alarak muayeneye gittiğimde böbreğimdeki kritik durumu fark ederek hemen ameliyata aldı. ameliyat ve sonraki süreçteki tedavisi sayesinde böbreğim alınmaktan kurtuldu. 2020 yılı da dahil olmak üzere halen gerek telefonla gerek mail yoluyla ilettiğim en ufak sorumu dahi cevaplamış ve bana yol göstermeye devam etmiştir. kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Kozyatağı Central Hospital

Tek kelimeyle muhteşem bir doktor 7 yaşındaki oğlumun sünneti için korkularım vardı ama gayet başarılı bir şekilde atlattık oğlum bir kez daha sünnet olurum bile dedi:) kendisine sonsuz teşekkürler

yusuf bey oğlumun yeni doğan sünnetini yaptı 15 dk da yaptı çok rahat geçti tecrübeli bir doktor çok uzun açıklama yapmıyor

kesinlikle gitmeyin....
30 07 2015 persembe gunu ıcın randevu aldık hastaneye gıttık ve randevu saatını bekledık. randevu saati gelince odasına girdik kahvede oturur gıbı oturuyordu selamımızı bıle almadı yenidogan sunnetı ıcın geldıgımızı soyledık sedyeye yatırını dedi alaycı bır sekılde ben yapamam 6 yasında gelın dedı . uzerıne para verse bıle orada yaptırmazdık zaten . once saygılı bır ınsan olmayı ogrenmelı .

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Yenidoğan sünnetimizi yaptırdık. Teknik olarak bir değerlendirme yapamayacağım ama İlgili birisiydi. Ameliyattan önce arayıp neden biraz gecikme olduğunu ameliyathanenin durumu gibi basit de olsa hasta yakınlarını memnun edecek davranışları vardı. Tavsiye ederim.

Profili düzenle veya yönet