İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67, Serdivan
a....a
Kendimden sonra bir çok kişiye önerdiğim çok iyi bir doktor ilk başlarda büyük sıkıntılı süreçte olan hamileliğimi son ana kadar 40 haftasına kadar sağlıklı bir şekilde sonlandıran başarılı bir doktor kendinizi ve yavrunuzu gönül rahatlıyla emanet edebilirsiniz
an...a
2. Hamileligimde Yusuf beyi tercih ettim iyikide etmişim çok nazik kibar ve en önemlisi her an herşey sorulabilecek bir doktor. Doğumda takip etmesi oda ziyareti çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim. Hamilelik ve doğum süreci kadınlar için hiçbir zaman unutulmayan günlerdir kendinize değer verin
i̇...b
Hamilelik sürecim boyunca güler yüzlü, sorduğum herşeye açıklayıcı cevaplar veren yaşaya bileceğim olumlu olumsuz herşeyi net bir şekilde anlatan ve yapmam gerekenlerin bilgisini veren her an kendisine ulaşa bildiğim egosu olmayan bir insan, iyi ki kendisiyle yolum kesişti ikinci gebeliğim de de kendisi ile süreci tamamlamak isterim.
se...a
Yusuf beyi bir arkadaşımdan duymustum . İyi kide onu tercih ettim . Güler yüzlü , anlayışlı , herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan , neyin ne olduğunu açıklayan, bir gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım kese buyumedigi için kurtajimi yapıp muayenelerimi kontrollerimi gerçekleştirdi . O zamanda bile herşeyi tek tek açıkladığı için rahatça o zamanı atlatmıştım . İnşallah ikinci gebeligimdede yine Yusuf beye gideceğim
z....k
Eski doktrm önermişti yusuf beyi 26.haftadydm. çok memnn kaldm çok guler yüzlü konuşkan ve baya bilgi veriyor ince detayına kadar suan 33 haftadym. kendiyle devam ediyrz hala .bi sknti oldumu tlfndan hemen ilestisme geciyr ilgili bi doktor .insllh doğumumda da kndisi olcak . oneriyrm gercktn çok iyi Bi doktor
me...e
Kendisi ile gebeliğimin 32. Haftasında karşılaştık. Son zmanlarımda olmama rağmen beni kabul etti yaklaşımı güler yüzlü oluşu çok güzeldi. Bebeğimin böbreğinden polikistikten süphelendi ve perinatoloji servisine yönlerdi bu süreçte birkez muayene olmama rağmen perinotolojiyle görüşüp görüşmediğimi sonucumun nasıl oldugunu sorması bu konudaki ilgisi beni aşırı mutlu etti. Doktorumun net oluşu açıklayıcı oluşu benim en önemli özelliğiydi. Kendisiyle yolum keşistiği in çok sanslıyım kendisine çok teşekür ediyor meslek hayatında başarılar diliyorum. :)
Gebeliğimin son haftalarında doktor değiştirmek zorunda kalarak kendisine başvurdum, Tereddütsüz kabul etti beni. O kdr açıklayıcı ve aydınlatıcı ki, daha önce keşke onunla tanışsaydım dedirtti. Doğumumda, ben pes edip sezaryen dememe rağmen, normal doğuma adapte etti beni yeniden. İyi ki tanıdım, bundan sonra da onunla devam edeceğim inşallah.
Yusuf Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Türk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Yusuf Türk adresi nerede?Yusuf Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67 Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Türk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Türk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Yusuf Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Derince Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (4)Serdivan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Serdivan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları