Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
ve...l
Karadeniz Teknik Universitesine Sayin hocamizin akut pankreatit tedavisinde basarilarini duyarak cevremin tavsiyesi uzerine Giresundan geldim. Hocamizin güler yüzü, ilgisi ve bilgisi sayesinde kurtuldum. Hem insani yönden hem tecrübe olarak beni ve yakınlarımı cok memnum kıldı. Kendisine burdan da cok tesekkur ediyor, saygilarimi sunuyorum
se...a
Ben muayene olmakiçin kendisine gittim,ancak aldığım sonuçlarla yanına gittiğimde hastalığımla ilgili yorum yapmadığı gibi kişiliğime saygısızlıkla karşılaştım,ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
hü...l
BEN YUSUF BEYİN 4 YIL ÖNCESİNDE HASTASIYDIM. ÖNCEKİ YILLARDA MİDE ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİM SONRASINDA PANKREATİT TEŞHİSİ KONDU. YUSUF BEY TÜM TEDAVİ SÜRECİNCE ÇOK İLGİLİ BİR DOKTOR ALLAH ONDAN RAZI OLSUN SAYESİNDE DAHA SAĞLIKLI BİR HAYATIM OLDU KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
ah...n
Midemin şikayetınden hocamı tanımadan once 3 kez endoskopi yaptırıp sonuç alamazken sayın Yusuf Hocamın sayesınde 3 tane ilaçla mide şikayetim den kurtuldum sayın hocama teşekkür ederim saygılar . Ahmet TAYLAN
me...z
başta kişiliği ve insancıl oalarak hastanın tüm sorularına cevap veriyor.Samimi davranması verilen tedavi uygulanmasından ve adam gibi bir adam ALLAH razı olsun saygılarımı sunuyorum. Mevlüt SÖNMEZ Gümüşhane ptt başmüdürlüğü
Yusuf Uzun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yusuf Uzun, Gastroenteroloji.
Yusuf Uzun adresi nerede?Yusuf Uzun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yusuf Uzun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yusuf Uzun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yusuf Uzun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yusuf Uzun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yusuf Uzun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yusuf Uzun hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yusuf Uzun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.