Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biyoelektrik Tedavisi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Tümünü gösterHizmetler
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Artritte Steroid Tedavisi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biyoelektrik Tedavisi
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü)
Diskografi
Diskogram
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))
Esd (Sedimantasyon)
Et(Hormon Replasman Tedavisi)
Fana(Antinükleer Antikor)
Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi
Hemaferez
Karaciğer Kan Testleri
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Kinesiotape(Kinezyoteyp)
Yüzeyel Elektromiyografi
Östrojen Replasman Tedavisi
Şiroterapi(Sinir Dondurma)
mu...u
Pekçok Ortopedi doktoruna gitmeme rağmen içe basma problemimin ve geçmeyen bacak ağrılarımın çaresi bulunamadı. En son gittiğim özel ortopedi doktoru ise ayak röntgen ve tomografi sonuçlarıma bakınca "Senin ayaklarında hiçbir problem yok, sende düztaban da yok." diyerek benim içe basma problemimi çözmedi. Ben de doktora "Peki ayaklarımda bir şey yoksa neden ben içe basıyorum ve ayaklarım sürekli ağrıyor?" dediğimde de "İçe basma problem değil, benim doktor arkadaşım bile ortopedi doktoru olmasına rağmen içe basıyor ama yine de seni bir fizik doktoruna yönlendireyim." dedi.
Sonra da Zafer Hoca'nın yanına bugün gittim ve bacaklarıma direkt bakar bakmaz bacaklarımın eğri olduğunu ve içe basma sebebimin bu olduğunu söyledi. Bu zamana kadar çoğu doktorun röntgen ve tomografiyle bulamadığı rahatsızlığımı tek bakışta anladı. Eğer rahatsızlığım geçerse kendisine bol bol dua edeceğim. Kendisine çok teşekkür ediyorum,
ş....n
Benim boyun fıdığım ve boyun düzleşmem vardı gittim cok güzel ilgilendi tedavim hala devam ediyor fizik yazdı yani doktorlarin güler yüzü bile insana iyi geliyor kendisine çok teşekür ediyorum anlayışı için
o....a
Tavsiye üzerine hocamın yanına eşim ile birlikte gittik ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum sağolsun bi ilaç verdi ne ağrım kaldı nede sızı belim yaz kış ağrıyor du Allah razı olsun sayesinde rahatım rabbim uzun ömürler versin inşallah
fa...ı
Allah razı olsun hocam okadar memnun kaldımkı şiddetli diz ağrılarım vardı diğer doktorlar ameliyat dedi. Doktor bey iğne ve ilac verdi ve topuk dikenim için fizik tedavi verdi Elhamdülillah şimdi daha iyiyim.doktor bey iyki sizi tanıdım Allah sizden razı olsun
k.....
Bel ağrılarım yüzünden tavsiye üzerine zafer beye gittim. Asla memnun kalmadım. İlaç yazıp gönderdi. Başka bir doktora görünecegim.
Bel ve boyun fıtığı diz kapağında uyuşmazlık için gittim. Kendinden emin muaynesi verdiği tedaviden, ilgi alakasından, işini severek yapmasından çok memnun kaldım. Allah razı olsun
Belimin ağrıdığında bir gün tanıdık fizik tedavi doktorum da bulunmadığından arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktor Zafer Aksoy dan randevu aldım. Gördüğüm ilgi daha önce rastlamadığım derecedeydi. Uyguladığı tedavi ile kısa zamanda rahatladım. Bu bel ağrımdan dolayı rahat uyuyamıyordum. Fakat doğru tedavi nedeniyle rahat uyumaya başladım. De. Zafer Aksoy’u seçtiğinden beri herhangi bir bel ağrısı yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.
me...n
Ağrı şikayeti ile doktor beye başvurdum tedavisiyle hastalığı anlatmasıyla tam anlamıyla 10 numara 5 yıldız bir doktor herkese tavsiye ediyorum keşke bütün doktorlar Zafer bey gibi olsa şu anda ağrım sızım kalmadı tedavisinden çok memnun kaldım ona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
.....
15 yıldan beri hastayım hiçbir doktorlardan fayda göremedim. Arkadaşımın tavsiyesi ile zafer beyin adını verdi diğer doktorların bulamadığı hastalığımı emr sonucunda buldu işinde uzman olduğunu gösterdi daha önemlisi hastalarına karşı abi kardeş ilişkisi gibi davranıyor güler yüzlü esprili şekilde tedavi ediyor herkes saat 16 da bıraktığı halde zafer bey akşam saat 18 19 kadar hastalarıyla ilgileniyor yetkililerin böyle hekime sahip çıkmaları lazım böyle doktorun olduğunu ilk defa burda gördüm zafer beye sonsuz teşekkürlerimi sunar işinde daha başarılı olmasını temenni ederim saygılarımla sevgilerimle Selahattin Açar
81...a
Benim yıllardan beri romatizma gibi yaygın eklem ağrılarım vardı ve nereye gittiysem bi şifa göremedim.(fakültede dahil olmak üzere) Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine 8 yıldır Gaziantep’e gelmiş ve ismi bir çok yerde söyleniyormuş. Kapınırn önü bayağı bi kalabalık. neyse sıram geldi ve odaya girdim. Doktor bey ilk giriste çok iyi ve sıcak karsıladı, şikayetlerimi sorup daha sonra muyane etti. (tabii şu zamanda hiçbir doktor devlet hastanesinde kalkıpta hastasını muayene eder mi ).daha vahim bir olay adamın odasında yardımcı bir sekreter bile yok. Buna rağmen her hastasına özen gösterip kalkıp muayene ediyor; hayretler içinde kaldım.. tetkiklerimi öğleden sonra verdiğim için ben yarına gelirim dedim doktor bey. kendisi aksam saat 18.00 gibi gel sonuçlar çıkabilir abla dedi. Adam devlet hastanesinde akşam 6-7 gibi eve gidiyormuş meğer. saat 18.00 da odasına gittim ve sonuçlarıma baktı, ilaçlarımı yazıp, dikkat edeceğim şeyleri ve egzersizlerimi gösterdi.10 gün sonra doktor beye hem kontürol hem de teşekkür için uğradım. Ağrılarımda bayağı bi azalma oldu çok ama çok rahatladım. o kadar kalabalık ve çok hastası vardı ki saatlerce bekledim. olsun böylesi doktorlar için beklenilir. Sayın Hastane idarecilerimiz böyle doktorlarımıza kıymet verelim, destekliyelim, onları ödüllendirelim ve sahip çıkalım ki kaybetmiyelim. Şahsım adına İlgili yerlere sorunu iletip takip edeceğim…doktor beye çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Zafer Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Aksoy, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Zafer Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diskogram, Fana(Antinükleer Antikor), Kuru İğneleme, Romatoid Faktörü Testi, Sinir İletim Çalışmaları, Pelvik Muayene, Myelografi, Ana(Antinükleer Antikor), Esd (Sedimantasyon), Manipülasyon.
Zafer Aksoy adresi nerede?Zafer Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zafer Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Zafer Aksoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zafer Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Zafer Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zafer Aksoy hangi sigortaları kabul ediyor?Zafer Aksoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları