Hasta
Babam Ali bı*k 14)04/2023 tarihinde radikal sistektomi gibi çok zor bı ameliyatı işinde uzman olan doktor zafer Gökhan Gürbüz hoca ve daha adını unutup söyleyemedigim kim varsa tüm üroloji ekibine hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim minnettarım başarılarınız daim olsun benim babam önce Allah sonra sizin sayenizde yaşıyor çok şükür duacinizim adana şehir hastanesi üroloji cerrahi ekibi çok yaşayın siz
en...z
Yüz yüze görüşmeden önce aradım telefonda gayet babacan bir konuşması vardı tedavi sürecinde gerek yüz yüze gerek telefonla sık sık rahatsız ettim kendisini (hakkını helal eder inşallah )
Hiç bir zaman terslemedi tedaviye gelince bıçak kullanmadan prostat kanseri bitti denecek düzeye indirdi Allah razı olsun hocam kesssinlikle tavsiye ederim
ca....
Bence Gökhan Hocam bir numara süper bir hoca benim sol böbreğimde 6 tane taş vardı alınamaz denilen taşları hocam sorunsuz aldı son 1 tane taşım var onuda alıcak eminim size güveniyorum hocam hastalara karşı gösterdiğiniz ilgi harika sizinle konuşmak hastalığım hakkında verdiğiniz bilgiler beni rahatlatıyor siz çok iyi bir ürolog harika bir insansınız kendinize iyi bakın biz hastaların size ihtiyacı var
ec...9
doc.dr.zafer gökhan gürbüz harika bir insan mükemmel bir doktor benim ameliyatımı yaptı ve ameliyatımla ilgili bütün detayı bana anlattı.insani yaklaşımı ve benimle olan iletişimine hayran kaldım.çok teşekkür ediyorum.
ke...ş
benim gözümde GÖKAN hoca Türkiye' de ki gelmiş geçmiş gelmiş geçmiş en iyi ürolog ameliyatlarım iyi sonuçlanmıyordu sağol sun 5 senelik tedavi sonunda GÖKAN hoca' nın sayesinde hayatıma kaldığım yerden devam edebildim. iyi çalışmalar hocam. sağlığınıza dikkat edin hocam size ülkemizin ihtiyacı var.
Zafer Gökhan Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Gökhan Gürbüz, Üroloji.
Zafer Gökhan Gürbüz adresi nerede?Zafer Gökhan Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla mah 4522. sk No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Gökhan Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Gökhan Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zafer Gökhan Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Gökhan Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Gökhan Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Gökhan Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Zafer Gökhan Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar