me...k
kronik gastritten kaynaklı bugün Zafer Beye gittim.Hasta psikolojisi gidip huzurla çıkıyorsunuz.Hastalık hakkında bilgilendirmesi aşama aşama tespitleri nezaket ve güleryüzlülüğü takdire şayan.Asistanıda aynı şekilde nezaketli ve güleryüzlü.İkisine şükranlarımı sunuyorum
em...n
Allah sizden razı olsun .3 hafta önce safra kesesi ameliyatı oldum.Büyük Bi dertten kurtuldum hangi doktora gittiysem mide dediler Gökhan bey hemen anladı ve diğer haftası ameliyat etti beni.Ameliyat sürecimde çok kolay geçti ilk 3 gün hafif ağrılarım oldu doğal olarak ama sonrasında çok rahattım.Yatım kalkıp kendisine dua ediyorum:)
mu...k
Gökhan bey işini layıkıyla yapan hastasına güven ve huzur veren birisi ayrıca ekibi çalışanları kaliteli ve güleryüzlü insanlar Ben safra ameliyatı oldum beni acılarımdan kurtardı Allah da Gökhan beyi her iki cihanda aci dert keder çektirmesin inşallah ellerinden öpüyorum hocamın
ö....
Gökhan beyi en zorlu zamanımızda annemin meme kanseri döneminde tanıdık , konuşması bilgisi ilgisi o kadar güzeldiki amilyat sonrası süreç içinde bize öneride de bulundu Kemoterapi icin gittiğimiz hastaneden de cok memnun kaldık aklımıza takılan şeyler icin aradığımızda hala bile bizimle irtibat halinde hemen dönüş yapıyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor biz atlattık herkese şifa dilerim
Rabbim gökhan beye de uzun ömür versin ki nice hastalara elinden geleni yapsın teşekkürler
me...u
Gökhan beyi ilk 15 sene önce eşimin ameliyatında tanıdık 5 yıl kadar öncede yolumuz gene eşim nedeni ile kesişti mesleğine saygısı olan bir insan hastayı yormuyor uzmüyor.şimdi sıra bende korkmadan kendisine gutaır ameliyayımı olucam allahın izniyle
se...0
Selam gökhan bey sizlere ne kadar teşekkür etsem yetmez babamın ameliyattın dan sağlına kadar salık konusunda tüm branslarda yardımlarına sonsuz şukranlarımı sunuyorum Allah sizden razı olsun Allah kimseye dert vermesin derdine derman bulmak isteyen varsa cerrahi uzmanlığı bilgisi güler yüzlü beyefendi duruşuyla gökhan beye muyane olsun herkese sağlıklı günler dilerim.ŞEREF AYLA
ni...n
çok beyefendi bir kişiliği var ben ameliyat olmadım ama iki yakınım ameliyat oldu ikside çok iyiler ve çok memnunlar bir sorun yaşayan herkese doktor beyi tavsiye ederim
em...n
merhaba gökhan beye doktor arkadası mustafa yılmaz referansıyla başvurdum dün küçük bir lipom operasyonu geçirdim. Çok memnun kaldım. kaliteli bir kişiliği vardı ilgisi ve güleryüzü için teşekkür ederim. Emre BİŞKİN
öz...r
merhaba dr gökhan beyde ameliyat oldum .çok memnunum doktorumdan her problemimde hastanenize geldiğimde ilgilenmiştir.çok güler yüzlü bi doktor.hastanenize teşekkür ediyorumki işini böyle güzel layıkıyla yapan dr.olduğu için.dr beyde bu yazıyı okuyorsa eğer kendisinede teşekkür ederim...
i̇...i
ÇOK İYİ BİR DOKTOR VARİS AMELİYATIMI TAKİB ETTİ AİLEMİN DOKTORU.HATTA AKRABALARMIN :)ONUN GİBİ İŞİNİ ÇOK İYİ YAPAN DOKTORA PEK RASTLAMADIK.GÜLERYÜZLÜ.İYİ KALPLİ.TEŞEKKÜREDERİM...
Zafer Gökhan Şermet isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Gökhan Şermet, Genel Cerrahi.
Zafer Gökhan Şermet adresi nerede?Zafer Gökhan Şermet şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112 Bayrampaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Gökhan Şermet isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Gökhan Şermet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zafer Gökhan Şermet isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Gökhan Şermet bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Gökhan Şermet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Gökhan Şermet hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Zafer Gökhan Şermet hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayrampaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde Metlife Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar
Bayrampaşa bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Genel Cerrahlar