Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ef...7
tanidigim ve gordugum gelmis gecmis en iyi en insani bir doktor.. onun tedavisi sayesinde diger dr.larin torba torba verdigi ve care bulamadigim ilaclardan onun sayesnde kurtuldum ve iyilestim cok sukur ..Allah ondan razi olsun ..
mi...7
Telefon numarası doğrulandı
kesinlike cok iyi bir doktor! hastamızın yattgıgı günden taburcu oldugu gune kadar ilgisini bir an bile eksiltmemiş, hasta yakınları olan bizlerle gayet medeni bir iletişime geçip bizi anlayabilecegimiz sekilde bilgilendiren, beyefendi bir doktor!
Zafer Örnek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zafer Örnek, Göğüs Hastalıkları.
Zafer Örnek adresi nerede?Zafer Örnek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233 Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zafer Örnek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zafer Örnek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zafer Örnek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zafer Örnek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zafer Örnek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zafer Örnek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zafer Örnek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar