Genel Cerrahi Randevusu
Anorektal Bölge Cerrahisi
Apendektomi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Özel Beyhekim Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Gastrik Bypass
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
Şeker Ameliyatı
fa...r
Anal fistül ameliyatı oldum. Teşhisi koyma aşamasında detaylı incelemeler yaptı. Çok ilgili ve özeliydi. Ameliyatı sürecimi de çok rahat bir şekilde geçirdim.
me...n
Bu hafta eşimin safra kesesi ameliyatı için başvurduk.Bilgisi,ilgisi ve yüksek empatik yaklaşımıyla ameliyat sürecimiz başarılı bir şekilde sonlandı.İyi ki Zahide Kurt,başarılarınız daim olsun .
se...y
Yıllardır hemoroid sorunum vardı ve ameliyat olmaya korkuyordum yaklaşık 2 ay önce Zahide Hocama anal fissür ameliyatı oldum ameliyat sürecim ve sonrası hocam sayesinde o kadar kolay geçti ki ben çok memnun kaldım bu sorunu olan herkese tavsiye ediyorum iyi ki Zahide Kurt
m....ş
29 mayıs’da anal fistül ameliyatı oldum. Öncelikle harika bir insan ve mükemmel bir doktor.
al...n
Anal fikstül ameliyatı oldum yaklaşık 4 gün sonra işimin başındaydım çok başarılı bir ameliyat oldu Zahide hanım işini hakkıyla yapan bir doktor
Zahide Hanım büyük sıkıntıda olan saframı 20 gün gibi kısa sürede tanı, tetkik ve tedavisini yaparak beni ameliyata hazırladı. Saframın durumunda ötürü ameliyatımın kapalıdan açığa dönme ihtimali epey yüksekti. Doktorum pes etmedi ve kapalı ameliyatımı problemsiz şekilde gerçekleştirdi. 5 gün gibi kısa sürede nerdeyse ameliyat hiç olmamış sağlıklı birisi gibi toparlandım. Op. Dr. Zahide KURT'u safra kesesinde taş vb. problem olan herkese tavsiye ederim.
c....y
Onbeş yıldan fazladır çektiğim hemoroid sorunum vardı . Yıllardır çare bulmaya çalışıyordum. Çektiğim acı doktugum gozyaslarinin haddi hesabı yoktu. Sonunda Allah karşıma Zahide hocayı çıkardı. Ameliyat olmaktan çok korkuyordum Zahide hocanın ilgisi verdiği güvenle cesaret ettim iyiki de dinlemiştim kendisini. Hayata yeniden gelmiş gibi hissediyorum . Mükemmel bı insan harika bı doktor ç
gö...l
Boğazımda çıkan şişlik sebebiyle Zahide Hanımla tanıştık hızlı bir şekilde tahlillerim oldu ve iğneli biyopsiyle ilk patolojik sonucum lenfoma şüphesini oluşturdu ve hemen ameliyatla boğazımdaki lenf bezi alındı onun patolojik sonucuda bi hafta gibi kısa sürede sonuçlandı ve yumurtalık kanseri olduğum teşhisi konuldu ve sol yumurtalığım ameliyatla alındı 10 gün içinde iki kez ameliyat olmuş oldum kendisinin üstün gayretleri ve diğer meslektaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışması sonucunda tedavim hızlı bir şekilde ilerliyor bir sonraki süreç için patoloji sonucunu bekliyoruz ve benimle hala daha ilgilenmeye devam ediyor bundan sonraki süreçtede bana yardımcı olacağını belirttiği için kendisine minnettarım … Gökhan Sal…
z....a
14 senedir fissür problemim vardı çok sıkıntı çekiyordum tuvalete çıkamıyor çıkınca 3 gün 4 gün ağrı çekiyordum gaz bile cikaramiyor karnım şişiyor patliyacak gibi oluyordum nişanın 15 inde ameliyat oldum çok rahatım kendimi hiç olmadığı kadar hafif hissediyorum günlük hayatıma geri döndüm kimse korkmasın ertelemeyin sorunlar büyüyor erteleyince
ru...
Sivas’tan gelip hemoroid ameliyatı oldum yirmi gün kısa bir sürede toparlandım. Ameliyattan çıktığım gün bile çok çok iyiydim zaten enerjisine hayranım . Hastaneye geldiğinizde sürekli koşturan koşarken bile hastalarına bir şeyler anlatan bir doktor görürseniz zahide hanımdır mutlaka hemen yakalayın ve bırakmayın bırakınca yakalamak zor oluyor
Zahide Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zahide Kurt, Genel Cerrahi. Size Zahide Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Laparoskopi, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Gastroskopi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi, Laparoskopi.
Zahide Kurt adresi nerede?Zahide Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18 Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zahide Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zahide Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zahide Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zahide Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zahide Kurt hangi dilleri konuşuyor?Zahide Kurt ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zahide Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zahide Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zahide Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 163 hasta / danışan, Zahide Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zahide Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Zahide Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.