Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dermatoloji Randevusu
Mohs Cerrahisi
Mohs Mikrografik Cerrahisi
PRP
bu...u
Evrim hanıma leke tedavisi için gittim leke lazer ve mezoterapi uygulaması yapıldı yıllardır çözüm bulamadığım lekelerim geçti süreç boyunca Evrim hanım çok özverili ve güler yüzlüydü
be...z
Karbon peeling ilk seans sonrası bile gözle farkedilir bir etki oluştu , hekim olarak süreci detaylı anlatması ,el çabukluğu ve özverisi en çok mutlu eden deneyimlerdendi
h ...g
Ben "Göğüs Ucu Çatlağı" şikayetimden dolayı başvurdum doktor hanıma. O çatlak göğüs ucuyla bebeği emzirmenin acısını bilen bilir. O kadar kötü oldu ki göğüslerim artık emzirmekten vazgeçmeye karar vermiştim. Çünkü tam bir ay kullanmadiğım hiçbir ürün kalmamıştı. Kulaktan duyma bir sürü şeyi denedim hiç faydası olmadı. Eşim sağlık çalışanı, doktor hanıma anlatmış durumu sağolsun hemen çağırdılar beni. Hiç umudum yoktu ama iyi ki gitmişim. Çok tatlı, çok anlayışlı, çok sıcak kanlı ve bir o kadar da ilgiliydi doktor hanım. Tedavimi düzenledi. İlacı alıp ilk emzirmemden sonra başladım hemen kullanmaya. Üçüncü günden sonra acılarım azaldı . Yaklaşık bir hafta sonra ise çatlayan göğüs uçlarım neredeyse eski haline döndü ve ağrısız acısız keyifle emziriyorum bebeğimi Allah razı olsun kendisinden ne kadar dua etsem azdır. Tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum sevgili doktoruma Artık güvenle danışabileceğim bir cildiye doktorum var.
se...a
Evrim hanım’a göz altı morluğu tedavisi için gittim süreci detaylı bi şekilde anlatıp her konuda bana yardımcı oldu çok nazik çok kibar biri iletişimi mükemmel genetik morluktu şuanda yok diyebilecek kadar az tedavi sürecimden oldukça memnunum
Zehra Evrim hocama botoks, prp ve fraksiyonel lazer işlemleri için gittim. Her işlem evresinde gerekli bilgilendirmeleri ince ayrıntıları ile yapması insanın içini rahatlatıyor , sonrasında işlemlerle ilgili aklıma takılan her şeyi sorduğumda hemen dönüş alabilmem de çok güzel ayrıca güler yüzü de cabası alanında iyi , içiniz rahat bir şekilde kendinizi Evrim hocanın ellerine bırakabilirsiniz.
öz....
Evrim hocama cilt lekelerim için gitmiştim. Altın iğne önerisi üzerine işlemlere başladık. İşlem sırasında her ayrıntıyı ben daha sormadan anlatması, bilimsel verilere dayanarak açıklaması ve verdiği motivasyon harika. Ne zaman bir soru sorsam hiç bekletmeden yanıtlaması da cabası :) Ergenlikten beri sivilce problemi yaşıyorum ve bu sebeple hep bir dermatolog arayışında oldum. Tamda hayal ettiğim gibi bir doktora yıllar sonra kavuşmanın verdiği sevinçle, iyi ki varsınız hocam, seviyorum sizi
Zehra Evrim Bayman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zehra Evrim Bayman, Dermatoloji. Size Zehra Evrim Bayman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Fototerapi, PRP, Diyabetik Ayak Tedavileri, Mohs Cerrahisi, Mohs Mikrografik Cerrahisi.
Zehra Evrim Bayman adresi nerede?Zehra Evrim Bayman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zehra Evrim Bayman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zehra Evrim Bayman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zehra Evrim Bayman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zehra Evrim Bayman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zehra Evrim Bayman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zehra Evrim Bayman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zehra Evrim Bayman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zehra Evrim Bayman hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zehra Evrim Bayman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zehra Evrim Bayman hangi sigortaları kabul ediyor?Zehra Evrim Bayman, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zehra Evrim Bayman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar