Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon
hu....
Her hastasına sanki yakını gibi davranan, zorda bırakmayan, harikulade bir hocamdır. Trabzonun en iyi doktorudur diyebilirim, çok doktor gezdik ama oyle mükemmel biri zor bulunur.
me...u
Çok muhterem insancıl ilgili ve branjında bilgili, nadide bulunan bir o kadarda mütavazi kişiliği olan bir doktor. Kendisine teşekkür eder saygılar sunarım.
ha...k
annem 2002 yılında svh geçirdi. svh sonrası ayda iki kez eplepsi geçirmeye başladı.bir çok doktor değiştirdik.yine annem epilepsi geçirmeye devam etti. 5yıl epilepsisi devam etti. ayda iki kez. daha sonra dr. zekeriya alioğlu na annemi muayene ettirdik. annem 5yıl hiç epilepsi geçirmedidr. beyi tüm nöroloji hastalarına ailecek tavsiye ettik. etmeyede devam edeceğiz.kendisine cok teşekkür ediyoruz.
Zekeriya Alioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Alioğlu, Nöroloji.
Zekeriya Alioğlu adresi nerede?Zekeriya Alioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Alioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Alioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zekeriya Alioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Alioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekeriya Alioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Alioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zekeriya Alioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.