- Ana Sayfa
- Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi
- Mayo Clinic A.B.D.
Yayınlar
- Tosun Z, Reçete 2010 Kitabı plastik cerrahi bölümü. Ed. Sarı O. sf. 247-249 Konya Atlas kitabevi 2010
- Tosun Z, T Beydeş. Grabbs & Smith Plastic Surgery Bölüm 29 çevirisi İstanbul Güneş tıp kitabevi 2009
- Tosun Z, Reçete el kitabı plastik cerrahi bölümü. Ed. Çiçek N. sf. 451-458 Konya Atlas kitabevi 2006
- Tosun Z., M. Keskin, A. Özkan, “Plastik Cerrahide Temel İlkeler (Keynotes on Plastic Surgery)”, Adrian M. Richards, Türkçe Çeviri editörlüğü Istanbul, Nobel Tıp Kitapevi. 2007
- Murat Öncel, Hüseyin Yıldıran, Gökçe Yıldıran, Güven Sadi Sunam, Zekeriya Tosun‘’Kronik Ampiyemin Vakumlu Yara Bakım Sistemi İle Tedavisi ve Akciğerin Ekspanse Edilmesi’’– TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Murat Öncel, Hüseyin Yıldıran, Gökçe Yıldıran, Güven Sadi Sunam, Zekeriya Tosun ‘’Göğüs Duvarı Deformitelerinin Minimal İnvazif Onarımında Skar Revizyonu’’– TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, A. Ünlü, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Boyundaki Yanık Kontraktürünün Preekspande Anterolateral Uyluk Flebi İle Onarımıi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, A. Ünlü, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Serbest Flep İle Rekonstrüksiyonda, İntravenöz Heparin Kullanımı ve Koagülasyon Testleri İle İlişkisi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Üst Ekstremitedeki Skarların Tedavisinde Otolog Yağ Transplantasyonu Ve Etkinliği’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, A. Bilirer, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Vulva ve Suprapubik Bölgenin Stromal Vasküler Fraksiyon Eklenmiş Yağ Grefti İle Tek Aşamalı Onarımı’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Rinoplastiden Sonraki Deviasyon Parmakların “Pinch Kuvveti” İle İlişkili Mi?’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Short-Pulse” Ablatif Erbiyum Yag Lazer ile Skar Tedavisi Sonuçlarımız’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Rinoplastide Turkish Delight YöntemininEtkinliği’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Venöz Anevrizmayı Taklit Eden GanglionKisti Olgusu’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Bir Olgu Işığında Başparmak Duplikasyonlarında Sekonder Deformitelerin Düzeltilmesi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘El Kontraktürlerine Yaklaşım Ve Algoritma’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Önkolda İntramuskuler Yerleşimli Arteriovenöz Malformasyon’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Steroid Enjeksiyonunun Geç Komplikasyonu Olarak Fleksör Pollicis Longus Rüptürü’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Kronik Ekstensör Tendon Sublüksasyonu (Boxers’ Knuckle) Ve Tedavisi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, İ. Kara, Z. Tosun ‘’Plastik Cerrahi Pratiğinde GövdedePerioperatif Ağrı Kontrolü’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Bilirer, T.G. Koplay, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Osteomyeliti Taklit Eden Renal Hücreli Karsinom Metastazı’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Evin, A. Ünlü, O. Akdağ, Z. Tosun ‘‘Tetanoz Aşısı Sonrası Enjeksiyon Bölgesinde Streptokokal Apse’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Evin, A. Bilirer, O. Akdağ, Z. Tosun ‘‘Hayat Kalitesini Düşüren Dev Lipomlar Ve Cerrahi Endikasyonları’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- .N. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Kulakta Konjenital Jadassohn Sebaseus Nevüs Olgusu’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Evin, A. Bilirer, O. Akdağ, Z. Tosun ‘’Üst Dudakta Lenfanjioma Olgusu’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Evin, A. Bilirer, O. Akdağ, Z. Tosun ‘‘Periaurikular ve Skalp Bölgesinde Ter Bezlerinden Kaynaklanan Dermal Silindroma Olgusu’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Mandibulanın Tümör Rezeksiyonu Sonrası Sıvı Nitrojen İle Muamele Edilerek Tekrar Rekonstrüksiyonda Kullanılması’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Sinir Grefti İle Fasial ParaliziRekonstrüksiyonunda Trikler ve Zorluklar’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Rinoplasti Sonrası Baskılı PansumanaBağlı Burun Ucunda Oluşan İskeminin Uzun Dönem Takibi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Genu Varum Görünümünün Mimimalİnvaziv Yöntemle Düzeltilmesi: Yağ Grefti’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, A. Bilirer, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Temporomandibuler Eklem HastalıklarıTedavisinde Minimal İnvaziv Metod: Artrosentez- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Ortognatik Cerrahide Kemikteki Milimetrik Değişiklikler İle Yumuşak Dokudaki Değişiklik Arasında Korelasyon Var Mıdır?’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, N. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Geç Dönem Tedavi Edilmiş veya HiçOpere Edilmemiş Zigoma Kırıkları Sonrası Oluşan Asimetri ve Düzensizliklerin Yağ Grefti ile Düzeltilmesi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Edentilöz Hastada Ortognatik Cerrahi:Kolaylıklar Zorluklar’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Deprese Skarlarda Skar Revizyonİhtiyacını Azaltmak İçin Botulısmus Toxın A Nın Kullanımı’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, T.G. Koplay, O. Akdağ, Z. Tosun ‘‘İki Ayırıcı Tanının Aynı Hastada Koinsidental Olarak Keşfi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Geç Tedavi Edilmiş Bir Yarık Damak Hastalarında Konuşma Takibinde Kullanılabilecek Bir Algoritma’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Praat Programı İle Yarık Damaklı Hastalarda Hipernazalitenin Değerlendirilmesi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Yarık Damak Hastalarında Palatal Fistüllerin Tedavisinde Kullanılabilecek Bir Algoritma’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Alloplast Materyaller Üzerinden AlınanNonosseoz Doku Örneklerinde Meydana Gelen Histolojik Değişiklikler ve Makroskopik Yansımaları’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Erken Yaşta Gelişen Skuamoz Hücreli Cilt Kanserinin Nadir Bir Nedeni: Epidermodisplasia Verrusiformis’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Metilmetakrilat Üzerine Koyulan Free Flepte Meydana Gelen Mikroskopik ve Makroskopik Değişiklikler’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Mandibula Çevresinden Malign Lezyon EksizyonuYapılmış Hastalarda Oluşan Defektlerin Kapatılmasında Submental Arter Perforatör Fleplerin Kullanımı’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, T.G. Koplay, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Çeşitli Nedenlerle Meydana GelmişKraniomaksillo Mandibuler Defektlerinin Onarım Yöntemleri İle İlgili Seçenekler’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- C. Işık, Ş. Evin, A. Bilirer, O. Akdağ, Z. Tosun ‘’Cerrahi Öncesi Sanal Kişiselleştirilmiş Planlama’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Akdağ, Ş.G. Evin, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Ortognatik Cerrahinin Temporomandibular Eklem Disfonksiyonuna Etkisi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Ş.G. Evin, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Ortognatik Cerrahi Tekniğini Kolaylaştırıcı İpuçları ve Beraber Yapılabilecek Uygulamalar’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- N. Evin, T.G. Koplay, A. Bilirer, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Burun Ucu Tümörlerinin Ters Akımlı Tünelize Nazolabial Ada Flebiyle Onarımı’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- N. Evin, C. Işık, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Baş Boyun Bölgesindeki Skar ve Alopesilerin Foliküler Ünite Transplantasyonuyla Kamuflajı’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- N. Evin, G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘‘Kulak Kepçesi ve Kulak Çevresi Defektlerin Retroauricular Perforator Propellar Fleple Rekonstrüksiyonu’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, Ş.G. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’ Serbest Anterolateral Uyluk Flebinde Farklı Uygulamalar’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’ Wise Patern ve Vertikal Teknik İle Yapılan Meme Küçültme Ameliyatlarında Patoloji ve Uzun Dönem Takiplerinde Duyu ve Emzirebilme Düzeylerinin Değerlendirilmesi’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- T.G. Koplay, G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’ Rinoplastide Spreader Greft ile Elde Edilen Fonksiyonel Ve Estetik Kazançlar’’- TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Akdağ, G. Yıldıran, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’ Serbest Fleplerin Donör Alan Morbiditesi İçin Bir Sınıflama Önerisi’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, Ş. Evin, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’ Eklem Üzerindeki Yumuşak Dokuların Rekonstrüksiyonu’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- G. Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Arter Yaralanmalarının Eşlik Ettiği Dijital Sinir Onarımlarında Uzun Dönem Sonuçlarımız’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Yıldıran, O. Akdağ, M. Karameşe, Z. Tosun ‘’Tenoliz Cerrahilerinde Lokal İnfiltrasyon Anestezisi Ve Etkinliği’’ – TPCD 38. Ulusal kurultayı, 2016, Antalya
- Arter Yaralanmasının Eşlik Ettiği Dijital Sinir Onarımlarında Uzun Dönem Sonuçlarımız Gökçe YILDIRAN, Tuğba GÜN KOPLAY, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN,15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Kongresi, 2016, Antalya
- Önkolda Kas İçerisinde Yerleşik Arterıovenöz Malformasyon Gökçe YILDIRAN, Ahmet BİLİRER, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Venöz Anevrizma Şeklinde Prezente Olan Ganglıon Kisti Gökçe YILDIRAN, Cemil IŞIK, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- İlginç Bir İnsan Isırığı Olgusu Ve Tedavisi Gökçe YILDIRAN, Şeyda EVİN, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Kronik Boxers Knuckle Ve Tedavisi Gökçe YILDIRAN, Nuh EVİN, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Eldeki Kontraktürlere Yaklaşım Algoritması Gökçe YILDIRAN, Tuğba GÜN KOPLAY, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Tendon adezyonlarının cerrahisinde anestezi şekli önemli midir? Gökçe YILDIRAN, Ahmet BİLİRER, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- El Ve Üst Ekstremitede Otolog Yağ Transplantasyonu Gökçe YILDIRAN, Cemil IŞIK, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Eklem Üzeri Yumuşak Dokularının Rekonstrüksiyonu Gökçe YILDIRAN, Şeyda EVİN, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Bir Olgu Işığında Başparmak Duplikasyonlarının Cerrahisinde Sekonder Deformitelerin Önlenmesi Gökçe YILDIRAN, Nuh EVİN, Osman AKDAĞ, Mehtap KARAMEŞE, Zekeriya TOSUN, 15. Ulusal Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi, Muğla, 2016
- Işık, G. Yıldıran, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “İntramuskuler enjeksiyon sonrası Nicolau sendromu gelişen iki olgu” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Bilirer, G. Yıldıran, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Hayatı tehdit edici, hızlı ilerleyen yaralarla karakterize hasta olgusu” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Ş. Evin, G. Yıldıran, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Düşük frekanslı utrasonik yara debridmanı ile tedavi edilen yanık olgusu” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Yıldıran, C. Işık, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Nöropatik ayak ülserlerinde medial plantar ada flebi ile rekonstrüksiyon” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Yıldıran, Ş. Evin, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Skalp yerleşimli nekrotizan fasiitin vakumlu yara kapama ile tedavisi” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Yıldıran, N. Evin, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Ekstravazasyon yaralanmalarına yönetim” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- G. Yıldıran, T. Koplay, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Bası yaralarının rekonstrüksiyonunda Propellar Flebin Teknik Detayları” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Evin, A. Bilirer, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Diyabetik el enfeksiyonlarında negative basınçlı yara kapama”
- Ş. Evin, T. Koplay, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Self Mutilasyon İle Başvuran Bir Meckel Gruber Sendrom Olgusu
- Bilirer, Ş. Evin, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Zorlu Bir Rekonstrüksiyon Vakası; Kemoterapötik Ekstravazasyon Yaralanması” -1. 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Ş. Evin, T. Koplay, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun“Ailevi Akdeniz Ateşi Olan Hastada Kronik Yaranın Negatif Basınçlı Yara Tedavi Sistemi İle Sağaltımı: Kolşisin ve Yara İyileşmesi” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Koplay, N. Evin, M. Karameşe, O. Akdağ, Z. Tosun “Basınçlı su pompası ile meydana gelen yanık” – 10. Ulusal yara bakımı kongresi, 2015
- Yıldıran, O. Akdağ, M.N. Selimoğlu, M. Karameşe, Z. Tosun “Periferik diyabetik polinöropatiyi geri çevirmede dekompresyon cerrahisi” – Ulusal Sinirbilim Kongresi, 2015
- Üst ekstremite nörovasküler defektlerinin flow-through arterialize venöz sural sinir flebi ile rekonstrüksiyonu Gökçe Yıldıran, Nebil Selimoğlu, Mehtap Karameşe, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Blefaroptozisli hastalarda tensor fasa lata ile frontal askılama sonuçlarımız Şeyda Güray, Mehtap Karameşe, Gökçe Yıldıran, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Fasiyal Paralizi Göz Kapağı Onarımında Altın Ağırlık Uygulaması: Teknik Detaylar Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe,Malik Abacı, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Temporomandibuler eklem hastalarında ağrının başlangıç etyolojisi ve MR bulgularının korelasyonu Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Ahmet Akatekin, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Pilonidal Sinuse Bağlı Orbita Lateral Duvarında Kemik Destruksiyonu Nadir Bir Olgu Emine Çiğdem Karadağ, Hatice Toy, Mehtap Karameşe, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Simon Evre 2b Jinekomasti Hastalarında Ultrasonik Liposuctionun Konvasiyonel Liposuction Ve Pull Through Yöntemi İle Karşılaştırılması Mehtap Karameşe, Nuh Evin, Malik Abacı, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Hipertrofik Nipple Sahip Hastalarda Meme Büyütmede İmplant Seçimi Ve Hasta Memnuniyeti Nuh Evin, Mehtap Karameşe, Gökçe Yıldıran, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Ortognatik Cerrahi Sonrası Rinoplasti Vakaları ve Sefalometrik Değerlendirme Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Nuh Evin, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Bir Savaş Yaralanması Olarak İntraoküler Yabancı Cisimler Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Tuğba Gün Koplay, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Mandibula Radiküler Kistlerinin Olgularında Tedavi: Dekompresyon? Kistektomi? Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Şeyda Güray, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Üst Göz Kapağı Tam Kat Defektinin Septal Mukokondral Greft Ve Alın Flebi İle Tek Aşamalı Rekonstrüksiyonu Mehtap Karameşe, Gökçe Yıldıran, Ahmet Bilirer, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- İnsidental olarak tanı koyulmuş eksentrik yerleşimli enkondrom Şeyda Güray, Mehtap Karameşe, Nuh Evin, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Plastik Cerrahi Pratiğinde Gövdede Perioperatif Ağrı Kontrolü Gökçe Yıldıran, İnci Kara, Mehtap Karameşe, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Kulakta Skuamöz Hücreli Karsinomu Taklit Eden Kitle: Winer Nodüler Kalsinozis Emine Çiğdem Karadağ, Hatice Toy, Mehtap Karameşe, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Deri Tümörlerini Taklit Eden 2 Ekskoriasyon Olgusu Mehtap Karameşe, Gökçe Yıldıran, Ahmet Akatekin, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Nazal Dorsal Augmentasyonda Unutulmaya Yüz Tutan Teknik: Dermofat Greft Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Tuğba Gün Koplay, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Subsilier İnsizyon Sonrası Gelişen Ektropion Önlenebilir Mi? Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Cemil Işık, Osman Akdağ, Zekeriya Tosun Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 37. Ulusal Kongresi
- Dövme uzaklaştırılması ile ortaya çıkan kimyasal yanık: 2 olgu sunumu Koplay TG, Akatekin A, Selimoğlu MN, Abacı M, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Geniş oronazal fistüllerin serbest flep ile onarımı Abacı M, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Değişik bir dermoid kist prezentasyonu Yıldıran G, Abacı M, Selimoğlu MN, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Moebius sendromunda droolinge hızlı çözüm: yüz askılama Karameşe M, Koplay TG, Abacı M, Selimoğlu MN, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Clasped thumb olguusnda tendon transferi Yıldıran G, Selimoğlu MN, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Skalp rekonstrüksiyonunda doku genişletici uygulamalarımız Koplay TG, Yıldıran G, Selimoğlu MN, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Meme küçültme ameliyatlarında postoperatif dönemde ağrı kontrolü için intratekal morfin uygulaması Karameşe M, Kara İ, Selimoğlu MN, Akdağ O, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Pediatrik kondil bölgesi kırıklarında konservatif tedavinin vakalar eşliğinde gözden geçirilmesi Akdağ O, Yıldıran G, Akatekin A, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Frontal sinüs içerisinde yabancı cisim Yıldıran G, Akatekin A, Akdağ O, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Lefort 1 osteotomisi esnasında gelişen massif maksiller arter kanamasına yaklaşımımız Akatekin A, Koplay TG, Akdağ O, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Eş zamanlı 10 parmağı tutan tetik parmak: Olgu sunumuYıldıran G, Selimoğlu MN, Karameşe M, Akdağ O, Tosun ZTürk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Radial artere septik emboliKoplay TG, Selimoğlu MN, Akdağ O, Karameşe M, Tosun ZTürk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Kemik greft donör alanında bupivakain ile postoperatif lokal ağrı kontrolüAbacı M, Akdağ O, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun ZTürk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Verrüköz karsinomun nadir bir lokalizasyonu olarak kolumella: olgu sunumuYıldıran G, Koplay TG, Akdağ O, Karameşe M, Tosun ZTürk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Multipl primer tümörler: Olgu eşliğinde değerlendirmesiYıldıran G, Karameşe M, Akdağ O, Yıldıran H, Tosun ZTürk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Orbital ekzanterasyon sonrası 3 boyutlu defekt onarmında kimerik planlanmış anterolateral uyluk (ALT) flebinin kullanım ıAkatekin A, Abacı M, Selimoğlu MN, Akdağ O, Karameşe M Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Nadir bir durum: Dentokutanöz fistül Akatekin A, Yıldıran G, Selimoğlu MN, Akdağ O, Karameşe M Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Fasiyal palside geç rejenerasyon olgusu Abacı M, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Temporomandibuler eklem hastalarında ağrı skorlaması ile Mr bulgularının korelasyonu Yıldıran G, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Tek taraflı kompleks orbital kırıkların yeni bir tedavi algoritmasına göre değerlendirilmesi Karameşe M, Koplay M, Selimoğlu MN, Akdağ O, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Temporomandibuler eklem cerrahisinde ideal bir insizyon seçeneği: Al-Kayat insizyonu Akatekin A, Akdağ O, Selimoğlu MN, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- El Yumuşak doku defektlerinin onarımında reverse radial forearm flebin adipofasyal uygulaması Karameşe M, Abacı M, Selimoğlu MN, Akdağ O, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 36. Ulusal Kongresi
- Hipotenar hammer sendromu: Olgu sunumu Koplay T, Akdağ O, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Clasped thumb olgusunda tendon transferi Yıldıran G, Selimoğlu MN, Akdağ O, Karameşe M, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Eş zamanlı 10 parmağı tutan tetik parmak: Olgu sunumu Yıldıran G, Selimoğlu MN, Karameşe M, Akdağ O, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Baparmakta vasküler malformasyonda embolektomi sonrası meydana gelen nekroz Koplay TG, Akdağ O, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Fleksör tendon yaralanmalarında Hunter protezi iki aşamalı onarım tecrübelerimiz Selimoğlu MN, Koplay TG, Karameşe M, Akdağ O, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Ele penetre metal yaralanmalarına yaklaşım Yıldıran G, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Elde yüksek basınçlı enjeksiyon yaralanmaları Yıldıran G, Akdağ O, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun Z 14. Ulusal el ve üst ekstremite Cerrahisi Kongresi 2014
- Orta yüz yumuşak doku defektlerinde fasial arter tabanlı perforatör flep kullanımı Abacı M, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Tosun Z 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2014
- Kronik topuk yaralarının medial plantar arter ada flebi ile rekonstrüksiyonu Selimoğlu MN, Karameşe M, Akdağ O, Koplay TG, Tosun Z 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2014
- Travmatik Ön Kol Yaralanmalarında Y -Şeklinde Ven Grefti Kullanılması Selimoğlu MN, Akdağ O, Karameşe M, Akatekin A, Tosun Z 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2014
- Staza bağlı gelişmiş bir akut radyal arter tromboz vakası Akatekin A, Akdağ O, Karameşe M, Selimoğlu MN, Tosun Z 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2014
- Domuz Isırığına Bağlı Meydana Gelen Bir Brakial Arter Yaralanması Olgusu Akatekin A, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Tosun Z. 6. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2014
- Yıldıran, M. Karameşe, O. Akdağ, A. Akatekin, Z. Tosun “Elektrik yanıklarında yara bakım ilkeleri” – 8. Ulusal yara bakımı kongresi, 2013
- Yıldıran, M. Karameşe, O. Akdağ, M.N. Selimoğlu, M. Abacı, Z. Tosun “Y-Konnektör benzeri sistem: Yeni bir teknik” – 8. Ulusal yara bakımı kongresi, 2013
- Skar tedavisi amacıyla erbiyum yag lazer ile kombine yağ enjeksiyonu yapılan hastaların memnuniyet değerlendirmesi Akatekin A, Akdağ O, Abacı M, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Maksiller sinüs içerisinde yerleşen ektopik diş kaynaklı kist olgusu Koplay T, Karameşe M, Selimoğlu N, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Submukoz yarık damak: Önemi ve tedavisi Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu MN, Koplay TG, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Periferik diyabetik polinöropatiyi geri çevirmede dekompresyon cerrahisi Yıldıran G, Akdağ O, Selimoğlu MN, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Dudak yarığı onarımında geç dönem sorunlarve çözüm önerileri Akdağ O, Selimoğlu N, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Temporomandibuler eklem (TME) cerrahisi planlanan hastalarda preoperatif dönemde ısırma plağı kullanmaya başlamanın önemi Akatekin A, Karameşe M, Akdağ O, Selimoğlu N, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Maksillofasial travmaların endoskopik yaklaşımla tedavisi Akdağ O, Karameşe M, Akatekin A, Abacı M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Pediatrik skalp rekonstrüksiyonunda ozmotik doku genişleticilerin kullanımı Akdağ O, Yıldıran G, Koplay T, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Ayak ve Ayak Bileği Rekonstrüksiyonunda Unutulmaması Gereken BirSeçenek; Ters Akımlı Sural Ada Flebi Abacı M, Karameşe M, Yıldıran G, Selimoğlu MN, Tosun Z Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 35. Ulusal Kongresi, 2013
- Deriden İnvaze Olan Sanayi Malzemelerine Bağlı Gelişen Osteomyelit Vakası Karameşe M, Akatekin A, Abacı M, Gün T, Ünal G, Tosun Z 7. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 2012
- Köpek Saldırısı Sonrası Skalpte Doku Defekti Karameşe M, Gün T, Akatekin A, Abacı M, Tosun Z 7. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 2012
- Elefantiazis Ve Alt Ekstremitede Problemli Yara. Karameşe M, Gün T, Akatekin A, Abacı M, Tosun Z 7. Ulusal Yara Bakımı Kongresi 2012
- Kronik yaralarda unutulan faktör: arteryel obstrüksiyon Karameşe M,Gün T, Erol C, Akatekin A, Tosun Z. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Orbita taban kırıklarında oftalmolojik sonuçlarımız Karameşe M, Bakbak B, Abacı M, Gedik Ş,Tosun Z. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- kafa kemiklerinde travmanın indüklediği kronik osteomiyelit Gün T, Karameşe M,Abacı M,Akatekin A,Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Bir olgu ışığında proteus sendromu tedavisi Gün T, Karameşe M,Akatekin A, Abacı M,Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Yarık dudak onarımlarında sekonder dudak deformitelerine yaklaşım Karameşe M,Abacı M,Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Skar tedavisinde Erbium yag lazer kullanımı Karameşe M,Abacı M,Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Pulse dye lazer uygulanan porto wine stein sendromlu hastaların memnuniyet değerlendirilmesi Karameşe M,Akatekin A, Abacı M,Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- İmmatür skarlarda pulse dye laserin etkinliği Karameşe M,Abacı M,Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Parmak yaralanmalarında heterodijital nörovasküler ada flebi kullanımı Karameşe M,Abacı M,Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- İrredükte Temporomandibuler Eklem Disk Dislokasyonlarının Klik Sesi Şiddeti İle Değerlendirilmesi Karameşe M, Akatekin A, Abacı M, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Tek Taraflı Dudak Yarığı Onarımında Tennison Randall Tekniği İle Onarım Tecrübelerimiz Karameşe M, Abacı M, Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Alveol Yarıklarının Kemik Greftlemesinde Zamanlama Karameşe M, Tosun G, Abacı M, Akatekin A, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Ters Akımlı Radiyal Ön Kol Fasya Flebi İle El Defekti Onarımı Akatekin A,Karameşe M, Abacı M, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Ters Akımlı Homodijital Adipofasyal Flep İle Parmak Ucu Rekonstrüksiyonu Karameşe M, Akatekin A, Abacı M, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 34. Ulusal Kurultayı 2012
- Parmak ucu defektlerinde ters akımlı homodijital flep kullanımı Karameşe M, Abacı M, Akatekin A, Gün T, Tosun Z 13. ulusal el ve üst ekstremite cerrahisi kongresi 2012
- Ters akımlı radyal ön kol fasya flebi ile el defekti onarımı Karameşe M,Akatekin A, Abacı M,Gün T, Tosun Z 13. ulusal el ve üst ekstremite cerrahisi kongresi 2012
- Baş parmak pulpa defektlerinde fonksiyonel onarım: Kite flep Karameşe M,Gün T, Abacı M, Akatekin A, Tosun Z 13. ulusal el ve üst ekstremite cerrahisi kongresi 2012
- Bazal hücreli karsinom için nadir bir yerleşim: oral mukoza Karameşe M, Abacı M, Gün T, Akatekin A,Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 33. Ulusal Kurultayı 2011
- Boyunda ekrin spiroadenoma Karameşe M, Abacı M, Gün T, Akatekin A,Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 33. Ulusal Kurultayı 2011
- Ender rastlanan ayak yerleşimli noninvaziv nörofibrom olgusu Abacı M, Karameşe M,Akatekin A, Gün T, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği 33. Ulusal Kurultayı 2011
- “Maksillofasyal travma cerrahisinde “submental entübasyon Akatekin A, Karameşe M, Abacı M, Hancı M, Keskin M, Tosun Z Çene yüz cerrahları derneği 1. Ulusal kongresi 2011
- Dermofat greft ile orbita taban kırığı onarımı sonrası ödeme bağlı gelişen yalancı distopi Akatekin A, Karameşe M, AbacıM, BakbakB, Tosun Z Çene yüz cerrahları derneği 1. Ulusal kongresi 2011
- Estetik ortognatik cerrahide nadir bir komplikasyon: Kontrolsüz subkondiler fraktür AbacıM , Karameşe M, Akatekin A, Gün T, Tosun Z Çene yüz cerrahları derneği 1. Ulusal kongresi 2011
- Mandibular prognatizmde kombine tedavi: sagittal split osteotomi ve parsiyel dil rezeksiyonu İleri Z, Karamese M, Abacı M, Akatekin A, Tosun Z Çene yüz cerrahları derneği 1. Ulusal kongresi 2011
- Subkondiler fraktürlerde klinik yaklaşımımız Abacı M, Karameşe M, Akatekin A, Gün T, Tosun Z Çene yüz cerrahları derneği 1. Ulusal kongresi 2011
- Yüz bölgesi dev cilt tümörlerinde ekzenterasyon ve serbest flep ile onarım tecrübelerimiz: 8 olgunun analizi Selimoğlu MN, Toksöz MR, Karameşe M, Keskin M, Tosun Z 5. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2011
- Üst ekstremite defektlerine mikrocerrahi çözümler Toksöz MR, Selimoğlu MN, Karameşe M, Keskin M, Tosun Z 5. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2011
- Radial önkol flebi için salvage metodu Karameşe M, Abacı M, Akatekin A, Gün T, Tosun Z 5. Ulusal Rekonstrüktif Mikrocerrahi Kongresi 2011
- Aktinomiçes Enfeksiyonuna Sekonder Alt Dudak Defektinin Estlander Flep İle Onarımı: Olgu Sunumu Toksöz MR, Selimoğlu MN, Akatekin A, Karameşe M, Tosun Z Turk Plast Surg 2010;18(3), Ek (poster) 32. Kurultay
- Atipik yerleşimli konjenital dermatofibroma olgu sunumu Abacı M, Akatekin A, Karameşe M, Tosun Z, Savacı N Turk Plast Surg 2010;18(3), Ek (poster) 32. Kurultay
- Keskin, M., Toksöz, M. R., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Yüksek Akımlı Vasküler Malformasyonda Kompartmentalizasyon Tekniği”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Keskin, M., Sütçü, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Doku Genişletici Portunun Cilt Dışına Çıkarılması İle Doku Ekspansiyonunun Güvenilirliği”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Sütçü, M., Akdağ, O., Karabekmez, F. E., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Bilateral Koronoid Hiperplazi: Olgu Sunumu”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Toksöz, M. R., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Son Üç Ulusal Kongremizdeki Bildirilerin Konularına Göre Sayısal Dağılımı”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Selimoğlu, M. N., Duymaz, A., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Multiple Lipomatozis’li Bir Olguda Tedavi Seçeneklerinin Karşılaştırılması”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Selimoğlu, M. N., Seyhan, N., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Yüzde Görülen Kitlenin Nadir Bir Sebebi: Ekrin Paroma”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Selimoğlu, M. N., Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N.,“Meme Küçültme Ameliyatları Öncesi Hemostaz Amaçlı Adrenalinli Solüsyon İnfüzyonunun Postoperatif Hemoglobin Düzeyine Etkisi”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Hancı, M., Sütçü, M., Akdağ, O., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Reduksiyon Mammoplasti İçin Nadir Bir Endikasyon: Klippel-Feil Sendromu”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Toksöz, M. R., Sütçü, M., Hancı, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Flaster ve Antiseptik Solusyon Alerjisine İyi Bir Çözüm”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Selimoğlu, M. N., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Vertikal Derin İnferior Epigastrik Perforatör (VDİEP) Flep Deneyimlerimiz”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Duymaz, A., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Galeal Flep: Orbital Egzenterasyon Sonrası Orbital Kavite Onarımında Kullanışlı Bir Seçenek”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Toksöz, M. R., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Dikkat Kuru Buz!”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N.,“Latin Harfleri İle Yayınlanmış İlk Plastik Cerrahi Kitabı: Cerrahi Olarak Tedavi Edilmiş Cilt Kanserleri”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Sütçü, M., Akdağ, Osman., Karabekmez F. E., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Yaygın Hidradenit Olgusu”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Sütçü, M., Akdağ, O., Selimoğlu, M. N., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Yabancı Madde Enjeksiyonuna Bağlı Doku Defekti”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Sütçü, M., Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Geniş Yüz Defektlerinin Onarımında İyi Bir Alternatif: Extented V-Y İlerletme Flebi”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Nadir Bir Konjenital Anomali: Makrodaktili”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Kompozit Radyal Önkol-Palmaris Longus Tendon Flebi İle Total Alt Dudak Rekonstrüksiyonu”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Akdağ, O., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Orbitopalpebral Plexiform Nörofibramatoz”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Skalpte Nadir Görülen Bir Tümör: Malign Multiple Silendiroma”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Kayapınar, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Periorbital Deri Kanserlerinde Orbital Ekzenterasyon Sonrası Soket Rekonstrüksiyonları”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Seyhan, N., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Bayan Plastik Cerrahların Kendileri İçin Meme Rekonstrüksiyonunda Tercihlerinin Araştırılması”, 30. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Antalya, 2008.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Karameşe, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Sakral Kordoma Rezeksiyonu Sonucunda Oluşan Defektlerin Onarımında Gluteus Maksimus Kas Deri Flebinin Avantajları”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Seyhan, N., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “İnternal Portlu Doku Genişleticilerde Komplikasyonları Azaltan Bir Yöntem”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E. , Kayapınar, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Pektus Ekskavatum Deformitesinin Vertikal Rektus Abdominis Flebi ve Silikon İmplantla Kombine Tedavisi”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Akdağ, O., Seyhan, N., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Doku Kaybına Neden Olan Dürtü Kontrol Bozukluğu: Trikotilomani”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Beydeş, T., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Multipl Pterjium Sendromu: Literatürün Gözden Geçirilmesi ve Üç Olgunun Sunumu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Sütçü, M., Duymaz, A., Akdağ, O., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Yaşam Kalitesini Bozan Hiperlipidemiye Bağlı Multipl Ksantom”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Keskin, M., Beydeş, T., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Plexiform Nörofibromatozisin Nadir Lokalizasyonu: Dil”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Karameşe, M., Karaçor, Z., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Aynı Ailede 3 Nörofibromatozis Olgu Sunumu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., ve Tosun, Z., “ Povidon-İyodüre Bağlı Kontakt Dermatit Olgusu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Beydeş, T., Karaçor, Z., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Hemanjiomlarda Erken Cerrahi Müdahale Gerektiren Lokalizasyon: Genital Bölge”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Seyhan, N., Duymaz, A., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “ Poststernotomi Mediastinit Tedavisinde Etkili ve Güvenilir Bir Yöntem: Topikal Negatif Basınç Yardımlı Kapama (VAC)”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Akdağ, O., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Hipospadias Cerrahisinde İdrar Kateterine Dikkat”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Rinoplastide Nadir Bir Komplikasyon: Flaster Alerjisine Sekonder Skar Gelişimi”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Sütçü, M., Karaçor, Z., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Sıradışı Bir Alın Germe Endikasyonu. Progeria”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Kolumellar Strat Greft İhtiyacını Azaltan Basit ve Etkili Bir Yöntem: Transfiksiyon Sütür Tekniği”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Beydeş, T., Kayapınar, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Masseter Kas Hipertrofisine Bağlı Yüz Asimetrisinin Botox İle Etkili ve Kolay Tedavisi”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Selimoğlu, N., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Kapalı Rinoplastide Spreader Greft-Septal Kartilaj Çatısının Eksternal Hazırlanması”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Hancı, M., Akdağ, O., Duymaz, A., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Rinoplasti Sonrası Uvular Ödeme Bağlı Havayolu Obstruksiyonu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Sütçü, M., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “Vertikal Rektus Abdominis Kas-Deri (Vram) Flebinin Nadir Endikasyonları”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Seyhan, N., Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Karaçor, Z., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Pediatrik Hastalarda Fasyal Fraktürlerin Klinik Değerlendirilmesi”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Malkoç, S., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Pediatrik Temporomandibular Eklem Ankiloz Olgusunda Nüksü Önleyen Basit Bir Aparey: Akrilik Splint Eklem Çalıştırıcı”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Keskin, M., Erol, A., Sütçü, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Maksillofasiyal Travma Cerrahisinde Submental Entübasyon”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Seyhan, N., Keskin, M., Tosun, Z., “Yarık Damak Olgularında Kardiak Tutulum: Velokardiofasyal Sendrom”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Beydeş, T., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Operasyona Sekonder Yumuşak Damak Defektiyle Kombine İnkomplet Yarık Damağı Olan Bir Olguda Defekt Rekonstrüksiyonu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Kulak Rekonstrüksiyonunda Yeterli Posterior Sulkus ve Projeksiyon Oluşturmak İçin Bir Modifikasyon”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Kayapınar, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Ampute Auriküler Kıkırdağın Kurtarılmasında Gömme ve Doku Genişletme Tekniklerinin Birlikte Kullanımı”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Kayapınar, M., Duymaz, A., Tosun, Z., ve Savacı, N, “Total Skalp Avülsiyonu Olan Bir Olguda Defekt Rekonstrüksiyonu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Beydeş, T., Keskin, M., Duymaz, A., ve Tosun, Z., “Dile Yerleşik Dev Arteriovenöz Malformasyon Basit Tedavisi: Kompartmantalizasyon”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Senil Ektropionda Estetik ve Fonksiyonel Bir Çözüm: Kuhnt-Symanowski”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F. E., Hancı, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Oral İnkontinansın Önlenmesinde Basit Bir Yöntem: Zigomatik Arka Kommissür Askılaması”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Sütçü, M., Akdağ, O., Kayapınar, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Kronik Böbrek Yetmezliğinin Geç Dönem Komplikasyonu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Sütçü, M., Karabekmez, F. E., Beydeş, T., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Tip III Açık Tibia Kırığında Yumuşak Doku Onarımında Son Seçenek: Cross-Leg Flep”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Karabekmez, F.E., Sütçü, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Farklı Etkene Bağlı Spontan Ekstensör Pollisis Longus Rüptürlü İki Olgu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Akdağ, O., Keskin, M., ve Tosun. Z., “İktiozise Bağlı Akkiz Sindaktili”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Beydeş, T., Karameşe, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Jinekomastide 52 Vakalık Deneyim, İnsizyon Seçimi ve Tedavi Algoritması”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Beydeş, T., Karabekmez, F. E., Akdağ, O., Karaçor, Z., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Vakalık Vajinal Agenezi Deneyimlerimiz”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Seyhan, N., Karabekmez, F. E., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Cinsiyet Değiştirme Operasyonlarında Vulvada Estetik Görünümün İyileştirilmesi: Dorsal Glans Klitoroplastide Double Z-Plasti”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Karaçor, Z., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Fasyal Sinir Felci Hastalarında Otojen Fasya Grefti ve Lokal Kas Flebi İle Onarımın Karşılaştırılması”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Karabekmez, F. E., Duymaz, A., Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Skalp Tümörleri ve Rekonstrüksiyon Seçenekleri Algoritmi”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Duymaz, A., Tosun, Z., Karabekmez, F. E., Sütçü, M., Keskin, M., Savacı, N., ve Yılmaz, E., “Bleferoptozis Cerrahisinde Levator Fonksiyonu Kötü Olgularda Dahi Kullanılacak Bir Yöntem: Levator Rezeksiyonu”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Akdağ, O., Sütçü, M., Karaçor, Z., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Tarımsal Yaralanmalarda Tedavi Farklılıkları”, 29. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Eskişehir, 2007.
- Akyıldız, K., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Doku Genişletici Uygulamalarında Hasta Eğitimi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Başkaya, M., Akyıldız, K., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Negatif Basınçlı Pansuman Uygulamalarında Hemşire Bakım Desteği”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Duymaz, A., Tosun, Z., Keskin, M., Reisli, İ., ve Savacı, N., “ Bası Yaralarında İyileşmeyi Geciktiren Bir Faktör: Lateks Alerjisi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Akdağ, O., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Nadir Bir Neoplazm Varyantı: Lineer Yerleşim Gösteren Ekrin Spiradenoma”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Kayapınar, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Lateral Supramalleolar Flep Elevasyonu Sonrası Osteokartilaginöz Ekzostozis”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Duymaz, A., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “ Aksillada Aberrant Meme Dokusu”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Karameşe, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Açık Rinoplasti Tekniği İle Nazal Hemanjiom Çıkarılması”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Sütçü, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Yenidoğanda Nadir Bir Kimyasal Yanık: Salvon Yanığı, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Akdağ, O., Keskin., M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Apokrin Differansiyasyon Gösteren Nadir Bir Deri Tümörü: Siringokistadenoma Papilliferum”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Karameşe, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Lupus Pernio: Burunda Malign Görünümlü Granülomatöz Hastalık”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “İnsan Isırığına Bağlı Osteomiyelit”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Sütçü, M., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Elde Alışılmadık Geniş Doku Defekti Etkeni: Şarbon”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Karameşe, M., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “Hemifasiyal Atrofide Alın Bölgesinin Galeal Flap İle Rekonstrüksiyonu”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Tip Rinoplastisinde Lateral Krusların Önemi, Korunması ve Sefalik İlerletilmesi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Karabekmez, F. E., Yılmaz, E., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Topikal Negatif Basınç İle Pansuman ve Anksiyete”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Karaçor, Z., Beydeş, T., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “ Vertikal Skarsız Redüksiyon Mamoplastide 15 Yıllık Tecrübe: 146 Hatanın Analizi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Beydeş, T., Karameşe, M., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Fournier Gangreni Rekonstrüksiyonu: 5 Yıllık Retrospektif Klinik Deneyim”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Karameşe, M., Beydeş, T., Karaçor, Z., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Yanık Kontraktürlerinin Bölgelere Göre Tedavi Alternatifleri ve Sonuçları: 212 Yanık Vakasının Analizi”, 28. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Ankara, 2006.
- Keskin, M., Karameşe, M., Tosun, Z., Ucar, C., ve Savacı, N., “ Travmanın İndüklediği Pyoderma Gangrenozum”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Keskin, M., Tosun, Z., Toy, H., ve Savacı, N., “ El Yerleşimli İnfantin Fibröz Hamartoması”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Acar, H., Müslümanoğlu, H., Çilingir, O., ve Savacı, N., “ Juvenile Hyaline Fibromatosis’li İki Kardeşte Capillary Morphogenesis Protein 2 (Cmg2) Geninde Mutasyon Analizi ve 13 Yıllık Klinik Takip Sonuçları”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Yıldırım, M. S., Özkan, A., ve Savacı, N, “ Ektrodaktili – Yarık Damak (ECP) Sendromu”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Beydeş, T., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “Her Skalp Defekti Cerrahiye Gerek Duyar mı? Kerion Celsi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Karabekmez, F. E., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Nadir Birliktelik; Ameloblastoma ve Fibröz Displazi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Duymaz, A., Keskin, M., Tosun, Z., ve Savacı, N., “Romberg Hastalığında Nadir Bir Varyasyon: Kontrlateral Alt Ekstremite Tutulumu”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Seyhan, N., Sütçü, M., Beydeş, T., Keskin, M., ve Tosun, Z., “Prolifere Trichilemmal Tümörün Nadir Bir Lokalizasyonu: Gluteal Bölge”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Beydeş, T., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “Köstebek Silahına Bağlı El Defektleri Onarımında Ters Akımlı Posterior İnterosseöz Ada Flep”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Keskin, M., Seyhan, N., Özkan, A., ve Savacı, N., “Temporomandibular Eklem Ankilozunun Temporalis Fasya Flebi ve Yağ Grefti İle Rekonstrüksiyonu”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Hoşnuter, M., Tosun, Z., Demir, A., ve Savacı, N., “Tek Aşamalı Onarımla Tedavi Edilen Tek Taraflı – Tam Yarık Damak Dudaklı Çocuklarda Maksillofasiyal Morfoloji”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Özkan, A., Karaçor, Z., ve Savacı, N., “ Komplike Diyabetik Ayak Yaralarında ‘Delay Reverse Sural Flep’ İle Onarım”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Sütçü, M., Tosun, Z., Keskin, M., Keleş, S., Keser, M., Reisli, İ., ve Savacı, N., “Diyabetik Ayak Ülseri Tedavisinde İyileşmeyi Geciktiren Önemli Bir Sorun: Lateks Alerjisi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Aktan, T. M., Akdağ, O., Keklikoğlu, N., ve Duman, S., “Magnetik ve Elektriksel Alanın Soğuk Ortamda Saklanan İnsan Deri Greftleri Üzerine Etkisi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Tosun, Z., Şentürk, S., Özkan, A., Avunduk, M. C., ve Savacı, N., “Sigaranın Mikroarteriyel Anastomoz Hattına Olan Olumsuz Etkilerinin Eritropoietin İle Önlenmesi”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Karameşe, M., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “83 Olguluk Tek Taraflı Dudak Yarıklarında Tennison ve Millard Tekniklerinin Geç Dönem Sonuçlarının Karşılaştırılması”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Karabekmez, F. E., Tosun, Z., Keskin, M., ve Savacı, N., “Nazal Augmentasyon’da Allojenik ve Otojenik Kartilaj Greft Uygulamalarının Karşılaştırılması: On Yıllık Deneyimlerimiz”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Özkan, A., Tosun, Z., Şentürk, S., ve Savacı, N.,“Ratlarda Venöz Anastomoz Sonrası İyileşme Üzerine Eritropoietinin Etkileri”, 27. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ulusal Kongresi, Konya, 2005.
- Yel, M., Z. Tosun., S. Sezgin., ve N. Savacı. “Vaskülarize kostal kemik doku ile klavikula patolojik kırığının onarımı”, XIX. Milli Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi, Antalya, 2005.
- Keskin, M., Z. Tosun., A. Özkan., M. Karameşe., ve N. Savacı. “Periorbital elektrik yanığı”, Güncel yanık ve güncel yara tedavisi sempozyumu, Yanık ve yara bakım kursu, Adana, 2005.
- Keskin, M., Z. Tosun., T. Beydeş., ve N. Savacı. “Nadir bir kimyasal yanık: poliüretan köpük yanığı”, Güncel yanık ve güncel yara tedavisi sempozyumu, Yanık ve yara bakım kursu, Adana, 2005.
- Tosun, Z., M. Keskin., T. Beydeş., M. Sütçü., ve N. Savacı. “Ciddi boyn kontraktürü açılmasında iki iyi seçenek: Serbest latissimus dorsi ve serbest TRAM”, Güncel yanık ve güncel yara tedavisi sempozyumu, Yanık ve yara bakım kursu, Adana, 2005.
- Tosun, Z., M. Keskin., M. Sütçü., T. Beydeş., A. Özkan., ve N. Savacı. “Aksiler kontraktür açılmasında paraskapuler ada flep kullanımı”, Güncel yanık ve güncel yara tedavisi sempozyumu, Yanık ve yara bakım kursu, Adana, 2005.
- Tosun, Z., Z. Karaçor., T. Beydeş., ve N. Savacı. “Tarsokonjunktival flep ile göz kapağı rekonstrüksiyonu”, 26.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2004.
- Tosun, Z., A. Duymaz., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Down sendromu ile birlikte bilateral palpebral hemanjiom”, 26.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2004.
- Özkan, A., Z. Tosun., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Damak perforasyonu”, 26.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2004.
- Tosun, Z., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Romberg hastalığında nadir bir tutulum: Alın bölgesi”, 25.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Samsun, 2003.
- Tosun, Z., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Alveol yarıklarının periapikal radyogram ile değerlendirilmesi”, 25.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Samsun, 2003.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Hiperhidrozis tedavisinde botilinum toksin A’nın klinik etkinliği”, 25.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Samsun, 2003.
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Reverse sural flep deneyimlerimiz”, 25.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Samsun, 2003.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Konjenital bir aplazia kutis vakasında kombine tedavi uygulaması”, 24.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2002.
- Karaçor, Z., S. Şentürk., A. Özkan., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Diş absesinin nadir bir komplikasyonu”, 24.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2002.
- Tuncer, S., Z. Tosun., S. Şentürk., A. Yosunkaya., A. Özkan., ve N. Savacı. “Flep yaşayabilirliğine sevofluran ve izofluranın etkileri”, 24.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, Ankara, 2002.
- Tosun, Z., S. Şentürk., Z, Karaçor., ve N. Savacı. “Allojenik kıkırdak greft uygulamalarımız”, Alloplastik Materyal Uygulamaları Sempozyumu, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Adana, 2002.
- Tosun, Z., A. Özkan., ve N. Savacı. “Yanık kontraktürü nedeniyle opere edilen 124 olgu ve sonuçların değerlendirilmesi”, Yanık Sempozyumu, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eskişehir, 2002.
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Lokal fleplerle soket onarımı”, 23.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İstanbul, 2001.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., ve N. Savacı. “Rat Flep Yaşayabilirliğinin Gingo Biloba ile Değerlendirilmesi”, 23.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Kamptodaktili Tedavisinde Farklı Bir Yaklaşım”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Yeni Doğan Döneminin Nadir Bir Tümörü: Epulis”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., N. Savacı. “Hemolitik Üremik Sedromun Nadir Bir Komplikasyonu Ekstremite Gangreni”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Özkan, A., Z. Tosun., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Nadir Bir Üst Ekstremite Doğumsal Anomalisi: Acheiria”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Ciddi Bir Suçiçeği Komplikasyonu: Nekrotizan Fasiit”, 23.Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Özkan, A., Z. Tosun., S. Şentürk., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Bir Kimyasal Yanık Olgusu”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Karaçor, Z., Z. Tosun., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Fournier Gangreninde Skrotal Rekonstrüksiyon”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Diabetik Hastada İzole Kas İnfarktı”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Diabetik Ayakta Malign Fibröz Histiyositoma”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Angüler Arter Ada Flebi ile Kolumella Rekonstrüksiyonu”, 23. Ulusal Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, İstanbul, 2001.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Skalp Avulsiyonu Olgusunda Tek Arter ve Ven ile Replantasyon”. Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu, Abant, 2001.
- Özkan, A., Z. Tosun., S. Şentürk., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Üst Ekstremite Travmalarında Fasyotomi Yaklaşımları ve Klinik Uygulamalarımız”, Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu, Abant, 2001.
- Tuncer, S., Z. Tosun., A. Yosunkaya., S. Şentürk., ve N. Savacı, “Yanıklı Çocukların Ağrı Kontrolünde Morfin İnfüzyon Uygulaması”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu, Abant, 2001.
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., ve N. Savacı. “Penoskrotal Avulsiyon Yaralanması: Bir Olgu Sunumu”, Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu, Abant, 2001.
- Tuncer, S., Z. Tosun., R. Reisli., M. Hoşnuter., N. Savacı. “Üst Ekstremite Cerrahisinde Postoperetif Analjezi Amacı ile İnterskalen Blok Uygulaması”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Erken Dönemde Marjolin Ülser”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Dekübit Ülserlerinde Cerrahi Yaklaşımlarımız”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Geniş ve Komplike Dekübit Ülserlerinde Bacak Amputasyonu ile Onarım: Bir Olgu”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., S. Şentürk., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Silindiroma Tümörünün Nadir Bir Yerleşimi: Ayak Tabanı”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Nadir Bir Yerleşim: Tırnak Yatağında Yassı Hücreli Karsinom”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Özkan, A., Z. Tosun., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Greft Donor Alanı Bakımında Hidrojel Kullanımı”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Silikon Protez Yerleştirilmesinde Drenaj Tüpü Kullanımı”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Subepiteliyal Yarık Dudak”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Şentürk S, Z. Tosun., M. Hoşnuter., A. Özkan., ve N. Savacı. “Calciphylaxis: Kronik Böbrek Yetmezliği Hastalarında Doku Nekrozu”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Şentürk, S., Z. Tosun., M. Hoşnuter., A. Özkan., ve N. Savacı. “Deri Şarbonu Vakalarında Cerrahi Yaklaşımlar ve Komplikasyonlar”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Şentürk, S., Z. Tosun., M. Hoşnuter.,ve N. Savacı. “Hipertrofik Skar ve Keloid Tedavisinde Tamoksifen Kullanımı”, 22. Ulusal Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kongresi, İzmir, 2000.
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Tek Seanslı Komplet Yarık Dudak – Damak Onarımları”, 21. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, Kuşadası, 1999.
- Tosun, Z., M. Aktan., M. Hoşnuter., M. Tosun., S. Şentürk., S. Duman, ve N. Savacı. “DMEM ve Ham’ s F-12 Solusyonu ile Deri Grefti Yaşayabilirliğinin Araştırılması”, 21. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, Kuşadası, 1999.
- Tosun, Z., S. Tuncer., M. Hoşnuter., J. Çelik., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Yarık Dudak- Damak Hastalarında Post-op. Analjezi”, 21. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kongresi, Kuşadası, 1999.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., M. Aktan., S. Duman., ve N. Savacı. “Yanık Kontraktürlerinin alloderm+cilt grefti ile Onarılması”, Estetik Plastik Cerrahi Derneği 4. Ulusal Kongresi, Ankara, 1998.
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Oklüziv Bandajlar ve Klinik Deneyimlerimiz”, International 1. European Appointed XX. National Congress of The Turkish Society of Plastic Surgeons, İstanbul, 1998.
- Tuncer, S., T. Aydemir., M. Hoşnuter., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Liposuction Operasyonlarında Kombine Spinal-epidural Anestezi Uygulaması”, International 1. European Appointed XX. National Congress of The Turkish Society of Plastic Surgeons, İstanbul, 1998.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., M. Çapar., ve N. Savacı. “Our Experiences on Vaginoplasty”, International 1. European Appointed XX. National Congress of The Turkish Society of Plastic Surgeons, İstanbul, 1998.
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Sindaktili Onarımında V-Y Island Fleplerle Web Space Oluşturulması”, 19. Ulusal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kongresi, Antalya, 1997.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Hemanjiom Tedavisinde İnterferon a 2a Kullanımı”, 19. Ulusal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kongresi, Antalya, 1997.
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Geniş Tutulum Gösteren bir Condyloma Acuminatum Vakası”, 19. Ulusal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kongresi, Antalya, 1997.
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Degloving Yaralanmalarında Yeni Bir Tedavi Yaklaşımı”, 2. Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Kongresi, İstanbul, 1997.
- Savacı, N., M. Hoşnuter., ve Z. Tosun. “El Defektlerinin Onarımında “Reverse Radial Fasciocutan Forearm Island Flap”, 17. Ulusal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kongresi, Girne, KKTC, 1995.
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Denervasyon ile Kas-Deri Fleplerinde Hızlı Ekspansiyon”, 17. Ulusal Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kongresi, Girne, KKTC, 1995.
- H.İ.İmiroğlu, Z. Tosun, İ. Kaymaz, C. Sever, O. Akdağ, M. N. Selimoğlu Yeni bir TMJ implant tasarımı SDU Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi 2014; 2(3)
- Gökçe Yıldıran, Osman Akdağ, Mehtap Karameşe, Zekeriya Tosun Hava yastığı travmasına bağlı yüz yanığı TurkPlastSurg (accepted)
- Gökçe Yıldıran, Osman Akdağ, Mehtap Karameşe, Malik Abacı, Zekeriya Tosun Altın İmplantla Lagoftalmus Tedavisi Teknik Detaylarının Olgular Eşliğinde Gözden Geçirilmesi TurkJPlastSurg.2016; 24(4)
- Gökçe Yıldıran, Mehtap Karameşe, Osman Akdağ, Hüseyin Yıldıran, Zekeriya Tosun Multipl Primer Tümörler: Nadir Bir Olgu Eşliğinde Değerlendirilmesi TurkPlastSurg 2016; 24(2)
- Emine Çiğdem Karadağ, Hatice Toy, Zekeriya Tosun Kulakta Skuamöz Hücreli Karsinomu Taklit Eden Kitle: Winer Nodüler Kalsinozis TurkPlastSurg DOI: 10.5152/TurkJPlastSurg.2016.2061
- Karameşe, G. Ünal Yıldıran, O. Akdağ, M.N. Selimoğlu, M. Abacı, Z. Tosun “Ayak bileği ve topuk bölgesi defektlerinde free flep alternatifi: Delay yapılmış, ters akımlı sural ada flebi” TurkPlastSurg 2015;23(1)27-32
- Maksillofasiyal Kırıkların Endoskopik Tedavisi Osman Akdağ, Mehtap Karameşe, Muhammed Nebil Selimoğu, Ahmet Akatekin, Malik Abacı, Zekeriya Tosun 2015;23(2)
- Parotis Tümörünü Taklit Eden Bir Renal Hücreli Karsinom Olgusu Ahmet Akatekin, Mehtap Karameşe, Osman Akdağ, Malik Abacı, Zekeriya Tosun 2015;23(2)
- Sternum enfeksiyonlarının tedavisinde negatif basınç yardımlı yara bakım sistemi ve pektoralis majör flebi kombinasyonu: olgu sunumu Karameşe M, Akdağ O, Yıldıran GU, Selimoğlu MN, Görmüş G, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2014;22(3)
- Doku Kaybına Neden Olan Dürtü Kontrol Bozukluğu Akdağ O, Sütçü M, Karameşe M, Karabekmez FE, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2013;21(2)
- Nadir Bir Donuk Etkeni: Kuru Buz Akdağ O, Sütçü M, Karabekmez FE, Karameşe M, Tosun Z Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2013;21:2
- Ektropion Düzeltilmesinde Etkin Bir Yöntem: Kuhnt Szymanowski Tekniğinin Smith Modifikasyonu. Akdağ O, Karabekmez FE, Sütçü M, Duymaz A, Karameşe M, Tosun Z. Abant Medical Journal Volume 2013;2
- İskeletsel sınıf III hastanın ortodontik ve ortognatik cerrahi ile kombine tedavisi ve ortaya çıkan komplikasyon: subkondiler kırık Karameşe M, İleri Z, Abacı M, Akıncı Ö, Tosun Z, Demir A Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2012;20(3)
- Frontal sinüs kırıklarında kemik greftlerin yeri ve önemi M Karameşe, MR Toksöz, A Akatekin, Tosun Z. Turkiye Klinikleri Journal of Orthopaedics and Traumatology Special Topics 2012;5(1)
- Ortognatik cerrahide kemik greft uygulamaları M Karameşe, M Abacı, Z İleri, Tosun Z. Turkiye Klinikleri Journal of Orthopaedics and Traumatology Special Topics 2012;5(1)
- Jinekomastide liposakşın ve pull-through tekniği kombinasyonu. M Karameşe, M Keskin, M Sütçü, O Akdağ, Tosun Z N Savacı. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2011;19(2)
- Rinofima cerrahisinde güvenli bir yöntem: plasma blade ile eksizyon MR Toksöz, MN Selimoğlu, M Karameşe, M Abacı, Tosun Z. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2011;19(2)
- Ratlarda Transvers Rektus Abdominis Kas Deri Flep Modelinde Nebivololün Perfüzyona Etkileri. Karameşe M, Keskin M, Tosun Z, Savacı N. Selçuk Tıp Dergisi 2010;26(1):14-18
- Burun yerleşimli hemanjiomaya açık rinoplasti yaklaşımı. Karameşe M, Keskin M, Beydeş T, Tosun Z, Savacı N. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2008;16,(2):70-75.
- Burunda Cilt Tümörünü Taklit Eden Kutanöz Sarkoidoz: Lupus Pernio. Keskin M, Karameşe M, Tosun Z, Savacı N. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi 2008;16,1-5
- Duymaz, A., F.E. Karabekmez, M. Keskin, M. Sütçü ve Z. Tosun, “Ekstensör Pollisis Longus Tendon Spontan Kopmalarının İki Olgu Işığında Gözden Geçirilmesi”, Genel Tıp Dergisi, 19 1-5 (2009)
- Keskin, M., Z. Tosun ve N. Savacı “Alt Ekstremite Defektlerinde Serbest Anterolateral Uyluk Flebi Uygulaması”, Türkiye Klinikleri Mikrocerrahi Özel Sayısı, (Yayıma kabul edildi)
- Tosun Z., F.E. Karabekmez, M. Keskin,, A. Duymaz, ve N. Savacı, “Bilimsel Makale Nasıl Yazılır?”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 16, ).
- Keskin, M., A. Duymaz, Z. Tosun ve N. Savacı, “Brakial Arter Defektinin Eşlik Ettiği Antekübital Fossa Yumuşak Doku Defektinin Kapatılmasında Pediküllü Lattissimus Dorsi Kas Flebi Transferi”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 16, ).
- Keskin, M., T. Beydeş, Z. Tosun ve N. Savacı, “Adolesan Jinekomastisi ve Areola Çevresinden (Sirkümareolar) Cilt Redüksiyonu ile Cerrahi Tedavisi”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 16, 84-88 (2008).
- Karameşe, M., M. Keskin, T. Beydeş, Z. Tosun ve N. Savacı, “Burun Yerleşimili Hemanjiomaya Açık Rinoplasti Yaklaşımı”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Dergisi, 16, 70-73 (2008).
- Keskin, M., A. Erol, M. Sütçü, Z. Tosun ve N. Savacı, “Panfasiyal Kırık Cerrahisinde Submental Entübasyon”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 16, 36-40, (2008).
- Keskin, M., M. Karameşe, Z. Tosun ve N. Savacı, “Burunda Tümörü Taklit Eden Kutanöz Sarkoidoz: Lupus Pernio”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 16, 1-5, (2008).
- Keskin, M., M. Sütçü, Z. Tosun ve N Savacı, “Yenidoğanda Seyreltilmemiş Antiseptik Solüsyonuna Bağlı Kimyasal Yanık”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 15, ).
- Keskin, M., Z. Tosun, A. Duymaz ve N. Savacı “Çocuklarda Görülen Dudakların Elektrik Yanığı: Olgu Sunumu”, Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Dergisi, 14, ).
- Duymaz, A., F.E. Karabekmez, M. Keskin, M. Sütçü ve Z. Tosun, “Ekstended V-Y flep ile Büyük Yüz Defektlerinin Rekonstrüksiyonu”, Selçuk Üniversitesi Tıp Dergisi, 24, 7-100 (2008).
- Yıldırım, M.S., Z. Tosun., U. Yensel., ve N. Savacı. “Multipl pterjiumlarla karakterize bir olgu: escobar sendromu”, Genel Tıp Dergisi, 15, 121-123, (2005).
- Tosun G., Y. Şener., Z. Tosun. “Dudak-damak yarıklı çocuklarda ağız-diş sağlığının incelenmesi”. Türk Diş Hek. Dergisi, 12, 97-100, (2005).
- Özkan A., Z.Tosun., S. Sentürk, S.Tuncer., ve N. Savacı. “Greft Donör alanı bakımında hidrojel kullanımı”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi,15, 28–31, (2005).
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Tek arter ve ven ile total skalp replantasyonu”, Genel Tıp Dergisi, 15, 77–79, (2005).
- Tosun, Z., Z. Karaçor., A. Özkan., S. Şentürk., M.C. Avunduk., ve N. Savacı. “Diyabetik ayakta malign fibröz histiyositoma”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 20, 156-159, (2004).
- Tosun, Z., A. Özkan., M. Keskin ve N. Savacı. Alveol Yarıklı Hastaların operasyon öncesi ve sonrası dönemde periapikal ve oklüzal grafi ile değerlendirilmesi. S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 21, 11–16 (2005).
- Tosun, Z., Z. Karaçor., D.A. Kıreşi., M.E. Üstün., M.C. Avunduk., ve N. Savacı. “Konjenital dev nevüs ile karışan bir patoloji: diastematomyeli”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi,13, 57–61 (2005).
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı “Geniş ve komplike dekübit ülserlerinin kalça dezartikülasyonu ve tam uyluk flebi ile tadavisi”, Genel Tıp Dergisi, 15, 31–33 (2005).
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., M.C. Avunduk., ve N. Savacı. “12 yaşındaki bir olguda marjolin ülser”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 20, 119–122 (2004).
- Vatansev C., Z. Tosun., S. Boz., A. Tekin., M. Gölcük., M. Belviranlı. “Fournier gangreni: 35 olguluk deneyimimiz”, Kolon ve Rektum Hastalıkları Dergisi, 12, 18-23, (2002).
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., A. Özkan., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Akrilik plak yardımıyla greftsiz ankyloglossia tedavisi: olgu sunumu”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 11, 203–205 (2003).
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Kamptodaktili tedavisinde farklı bir yaklaşım”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 19, 105–109 (2003).
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Diyabetik hastada izole ekstensör hallusis kas infarktı”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 19, 57-60 (2003).
- Tosun, Z., A. Özkan., S. Şentürk., M.C. Avunduk., ve N. Savacı. “Yenidoğan döneminin nadir bir tümörü: Epulis”, Genel Tıp Dergisi, 12, 31–33 (2002).
- Şentürk, S., Z. Tosun., A. Özkan., Z. Karaçor., ve N. Savacı. “Ciddi bir suçiçeği komplikasyonu: Nekrotizan Fasit: Olgu sunumu”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 10, 216–217 (2002).
- Tosun, Z., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Angüler arter pediküllü ada flep ile kolumella ekonstrüksiyonu”, S.Ü.Tıp Fak. Dergisi, 18, 261–265 (2002).
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., S. Şentürk., A. Özkan., ve N. Savacı. “Dekübit Ülserlerinde Cerrahi Tedavi Sonuçlarımız”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 18, 113–118 (2002).
- Tuncer, S., Z. Tosun., A. Yosunkaya., S. Şentürk., ve N. Savacı. “Yanıklı çocukların postoperatif ağrı kontrolünde subkutan morfin infüzyonu uygulaması (ön çalışma)”, Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Dergisi, 9, ).
- Tuncer, S., M. Hoşnuter., T. Aydemir., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Liposuction Operasyonlarında Kombine Spinal-Epidural Anestezi Uygulaması”, Türk Plastik Cerrahi Dergisi 7, 11–13 (1999).
- Hoşnuter, M., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Oklüziv Pansumanlar ve Klinik Deneyimlerimiz”, Türk Plastik Cerrahi Dergisi, 7, 23–27 (1999).
- Yenidünya M.O., Z. Tosun., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Aralıklı Simetrik Nekrobiozis Lipoidika Diabetikorum. Bir Olgu Sunumu”, İnsizyon, 2, 70-72 (1999).
- Tosun, Z., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Geniş Tutulum Gösteren bir Condyloma Acuminatum Olgusu”, S.Ü.Tıp Fak. Dergisi, 14, 29–33 (1998).
- Tosun, Z., İ. Apaydın., ve M.O. Yenidünya. “Gövdede iki karınlı flep”, İnsizyon, 1, ek 23-24 (1998).
- Yenidünya, M.O., A.R. Erçöçen. ve Z. Tosun. “Yanakta iki karınlı flep”, İnsizyon, 1, ek 12–14 (1998).
- Tosun, Z., M. Sümer., M. Hoşnuter., P. Sümer., M.O. Yenidünya., ve N. Savacı. “Baş–Boyun Bölgesi Lezyonları ve Yaklaşım”, S.Ü. Diş Hek. Fak. Dergisi, 7, 9–12 (1997).
- Yenidünya M.O., M. Sümer., M. Hoşnuter., Z. Tosun., N. Savacı. “İki Yanlı Depressör Anguli Oris Flebi ile Tüm Alt Dudak Rekonstrüksiyonu”, S.Ü. Diş Hek. Fak. Dergisi, 6, 42–44 (1996).
- Yenidünya, M.O., H. Tol., Z. Tosun., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Güneş Işınları ile Doğrudan Temas Halinde Olmayan Vücut Alanlarında Ortaya Çıkan Deri Maligniteleri”, S.Ü. Tıp Fak. Dergisi, 12, 91–95 (1996).
- Yenidünya, M.O., M. Hoşnuter., Z. Tosun., ve N. Savacı. “Burun Sırtı Defektlerinin Onarımında İki Loblu Flep Kullanımı”, İç Anadolu Tıp Dergisi, 6, 35–39 (1996).
- Yenidünya, M.O., Z. Tosun., M. Hoşnuter., ve N. Savacı. “Doğumsal Dev Nevüslere Hangi Gözle Bakmalı?”, İç Anadolu Tıp Dergisi, 5, 203–208 (1995).
- Savacı, N., Z. Tosun., ve M. Hoşnuter. “Hemanjiom Tedavisinde İnterferon alfa 2a Kullanımı”, Türk Plastik Cerrahi Dergisi, 3, 188–191 (1995).
- Savacı, N., M. Hoşnuter., ve Z. Tosun. “El defektlerinin onarımında ‘reverse radial fasciocutan forearm island’ flep”, S.Ü. Tıp Fak Dergisi, 10, 321–329 (1994).
Okullar / eğitimler
- Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı / 2000
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi / 1993
se...l
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Zekeriya hocamla bu yıl tanıştık ve iyi ki tanıdım kendisini. Burnum ve göğüslerimden rahatsızdım, ikisini bir arada yapıp beni musmutlu etti. Zor olacağını düşünmüştüm ama ağrım sızım bile olmadan toparlandım. Kendisi de sürecin başından beri benimle fazlaca ilgilendi ve sonuçtan da gayet memnunum. Şekil olarak her ikisini de çok beğeniyorum. Canım hocam ellerinize sağlık
me...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Zekeriya hocama temmuz ayında burun ameliyatı ve dudak yağ enjeksiyonu yaptırdım.yarik damak -dudak hastasi olduğum için burnum çok deforme idi. Sonuç gerçekten beni memnun etti.ayrica kendisi gerçekten güleryüzlü ve herşeyi baştan söyleyen bir doktor.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İki yıl önce bende burun ameliyatı oldum hem sağlık konusunda hemde şeklinde hiç memnun değilim
m....ş
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Zekeriya hocama 2021 ekim ayında karın germe ve göğüs sarkığı düzeltme ameliyatı olmak için gittim ve oldum kendisine çok teşekkür ederim ekip arkadaşları ve kendisi işinin ehli, kibar ve ilgililer sağlıksal herhangi bir problem yaşamadım ve bunun yanında vücut şeklimin güzelliği ile kendime olan özgüvenim yerine tekrar geldi öncelikle Zekeriya hocama ve yanındaki diğer tüm sağlık ekibinden doktor ve hemşirelere şükranlarımı sunuyorum
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2017 de burun ameliyatı oldum Zekeriya hocama, bu hafta da yara izlerim için gittim ilgisine bilgisine yeteneğine hayranım.5 yılı geçti harika burnumla özgüvenimle hayat kalitem bile değişti.Çevremdeki bir çok arkadaşım ve akrabamın burnunu da yaptı ve hepsi o kadar güzel ki hocam elleriniz dert görmesin sizi herkese tavsiye etmeye devam edeceğim
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2018 de estetik amaçlı burun ameliyatı oldum ve 3 yıldır kendime her baktığımda çok moralim bozuluyor, burnum yamuk yumuk kocaman ve en kötüsü nefes alamıyor olmam. Hala içimden atamıyorum üzüntümü.Çok pişmanım.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ben goz kapagi operasyonu oldum 3 yıl.oldu hala çok belirgin dikiş izleri var ve göz kapaklarım eşit deil aynaya bakıp bakıp üzülüyorum hergun şaşı görünüyorum
d....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göğüs büyütme ameliyatı için gittim. Zekeriya hoca aşırı ilgili ve bilgili bir hoca. Baştan ne olup olmayacağını söylüyor ve dediğini noktası noktasına oluyor. Çalışanlarıyla güzel bir ekipler. Ve o kadar güzel bir iş çıkardı ki hayranlık duydum. Tüm çevreme zekariya hocayı tavsiye ediyorum. 12 saat uzaktan geldim. Bir 12 saat daha yol gelebilirmişim değer çünkü.
ey...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göğüs küçültmek amaciyla akrabam için Zekeriya Hocama gittik.Ayni işlemi ben daha önce başka bir şehirde yaptırmıştım.Bu yüzden karşılaştırma imkanım da oldu.İlgi,etiklik ve sonuç bizi tatmin etti.Olacak ve olmayacak seyleri direk söylüyor.Mesleği kişiliğine yansımış.Bir dahaki işlemleri ona yaptırmak istiyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nefes problemi için gitmiştim orada ani kararla burnumun şekli için karar kıldım. Ameliyat olalı 1 ay olacak burnumun şekli gerçekten çok başarılı, ağrım çok az oldu oda gün içerisinde geçti morluk çok az bölgede gerçekleşti ve 2 günde geçti. Kesinlikle tavsiye eder hocama teşekkürlerimi sunarım.
Zekeriya Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zekeriya Tosun, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Zekeriya Tosun adresi nerede?Zekeriya Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zekeriya Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zekeriya Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zekeriya Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zekeriya Tosun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zekeriya Tosun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zekeriya Tosun hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Zekeriya Tosun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra