Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
vi...r
O kadar kendinden emin ki insan onu gordugunde buldugu inanc ve gucle bile iyilesiyor. Sadece kardiyologu olarak kalmayip hastasinin psikolojisini de yonetmesi bir hasta acisindan guven verdigi. Tedavideki basarisini soylemeye gerek dahi yok, 70lere cikan akciger basincimi daha ilk uc ay icerisinde 30 mm dusurdu ve bunu yaparken sagligimi daha ileri derecede dusunerek en az yan etkisi olan ilaci secti. Tum kalp hastalarina Zeki hocayla tanisabilecek kadar sans diliyorum.
ha...u
Cerrahpaşa tıp fakültesi Koroner yoğun bakımda yattığım süre boyunca yakın ilgisi ve alanındaki bilgisiyle tedavimi en Kapsamlı şekilde gerçekleştiren , yoğun Bakım gibi zor bir süreçte moral desteğini esirgemeyen hocam Sayın Zeki Öngen'e çok teşekkür ederim
öz...t
SAYIN DOKTORUM YIILAR SONRA SIZI BURDAGORMEK BENI COK MEMMNUN ETTTI SIZ VE SIZLER GIBI DEGERLI DOKTORLARIMIZIN VARLIGINI YARADANIM DAIM KILSIN SU AN 47 YASINDAYIM VE 30 YASIMDA BENI DIIDERALLLE BENI ( ÇOK CARPINTIM VARDI ) TEDAVI ETTINIZ SIZE MINNETARIM TESEKKURLER EDIYORUM SAGLIGINIZA DUACIYIM GOP/ IST HEMŞİRE ÖZGÜL BULUT
mi...r
Alanının en iyisi, diğer bütün doktorların kendisinin adını duyduğunda ceket iliklediği çok saygın bir insan.
Zeki Öngen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeki Öngen, Kardiyoloji.
Zeki Öngen adresi nerede?Zeki Öngen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeki Öngen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeki Öngen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zeki Öngen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeki Öngen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeki Öngen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeki Öngen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Zeki Öngen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.