Dört dörtlük bir çocuk doktoru. 2020 yılında bebeğimizin muayeneleri için hep kendisine gittik ve çok memnun kaldık. Bebeğimizi muayene ederken kendi çocuğu gibi sıcak ilgisine hayran kaldık. Artık sigortalı hasta kabul etmediği için gidemiyoruz. Her şey için teşekkür ederiz.
se...i
Samimi içten çocuğunuzla kendi çocuğu gibi ilgilenen sizi her türlü rahatlatan açıklamaları net olan bı tanecik doktorumuz henüz iki ayligiz yenidogandaki ilginiz ve sonrasındaki davranışlarınız için çok teşekkürler evimize uzak olsa bile görev yaptığınız yer sizin için gelmeye değer
ha...5
Zelal Hanım hayatın bize getirdiģi iyikilerimizden oğlumuz doğum sonrası 15 gün küvezde kaldı solunum sorunu vardı o günleri tekrar yaşamak istemiyorum ama doktorumuzla tanıştığımızda süreç hakkında bize verdiği bilgiler ve elinden geleni bebek için uygun süreci takip ettiğinin bilgini aldıktan sonra ona inanıp o güveni hissetmek...sözĺerin bilginin tükendiği yer
iyiki oglumuzun sizin kadar samimi sevgi dolu alanında profesör (bize göre) bir doktor teyzesi var sizi çok seviyoruz hiçbir zaman bizi sorularımızda sorunlarımızda boş çevirmediniz gece gündüz demediniz İBRAHİM EFE GÜRSOY konuşup bişey dile getiremiyor henüz ama biz ailece oģlumuz adınada size çok teşekkür ederiz İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZİ TANIDIK
se...u
Zelal hocam ile 2016 mayıs ayında oğlumun küveze girmesi sonucu tanıştık. İyiki de yollarımız kesişmiş ve tanışmışız ogün den bugüne oğlumun doktor teyzesi oldu. Bebeklerine yaklaşımı sanki kendi evladını kucaklar gibi o kadar sıcak ve o kadar içtenki iyi ki hayatımızdasınız. Oğlumun ve kızımın her rahatsızlıklarında doğru teşhis ve doğru ilaç kullanımıyla hep iyi sonuçlar aldık. İyiki varsınız, iyi ki sizi tanımışız bizim sevgi dolu güzel doktorumuz...
tü...e
Zelal Hanım oğlumuzun küvezden beri doktorudur. Tüm bebeklerle kendi bebeğiymiş gibi ilgilenmesi harika birşey. 2 ay erken doğmasına rağmen oğlumuz şuan sağlıklı çok şükür. Yenidoğan yoğun bakımda her gün bizi sakinleştirdiği içimizi rahatlattığı çocuğumuzu güvenle emanet etme duygusunu bize yaşattığı için teşekkür ederiz. Şimdide her ay kontrole gidiyoruz. Bize her şeyi tek tek açıklaması sabırla dinlemesi güler yüzü içinde teşekkür ederiz .
me...r
hastamıza kendi çocuğuymuş gibi sıcak ilgi gösteriyor.en küçük bir anormallik karşısında mutlaka beni arayın zaman konusunu düşünmeyin dedi
Zelal Erdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zelal Erdemir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Zelal Erdemir adresi nerede?Zelal Erdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zelal Erdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zelal Erdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zelal Erdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zelal Erdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zelal Erdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zelal Erdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Zelal Erdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Urla Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (12)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla