Atakent, Mithatpaşa Cd. No:74, 34760 Ümraniye/İstanbul, Ümraniye, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: VEFADENT ORAL AND DENTAL HEALTH CLINIC (Vefadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (Atakent)) Diğer

Zeynel Bey uzun zamandır devam eden diş sorunlarım için öneri ve uzun araştırmalar ile gidip çok memnun kaldığım diş hekimidir. Çok uzun zamanlarda yapılması gereken çok sayıda dolgu, kanal gibi birçok işlemim varken başka şehirde yaşadığım için aynı zamanda vakit problemim de vardı. Fakat Zeynel Bey tüm işlemlerimi çok sağlıklı bir şekilde, en minimum zamanda gerçekleştirdi. İlk kez bu kadar hijyenik bir ortamda, sorunlarımı uzunca dinleyip çeşitli tekniklerle sorunlarımı belirleyip tedavimi sağladı. Mütevazi kişiliği, kibarlığı ve uzmanlığı ile benim çok korkup ertelediğim tedaviyi en kolay şekilde gerçekleştirdi. Canı gönülden tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Zeynel Beye kanal tedavisi ve diş dolgusu yaptırdım. Zeynel beyin yaptığı bilimsel açıklamaları hastaya yaklaşımı çok iyi. Islem de gayet başarılı idi. Gayet memnun kaldim

Konum: ÖZEL EŞREFOĞLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Endodonti Randevusu

Gülüş tasarımı tedavisi ile Zeynel bey sayesinde artık çok daha sağlıklı dişlere ve gülüşe sahibim kendisine çok teşekkür ederim aynı zamanda 2 tane dolgu yaptırdım gayet memnun kaldım herkese tavsiye ederim.