Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kolposkopi
Kozmetik Jinekoloji
Kürtaj
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mesane Sarkması Tedavisi
Sezeryan Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Vaginal Enfeksiyonların Tedavisi
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
mu...ğ
Gebeliği ilk öğrendiğimizde ilk çocuğumuzun olacak olması ve fazla takıntılı olmamız nedeniyle farklı doktorları araştırıp, deneyimleyip en sonunda Zeynep hanımı tercih etmeye karar verdik. İlk görüşmemizden bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alana kadar her anımızda yanımızda oldu. Muayenelerimiz her zaman zamanında oldu, açıklayıcı bilgiler verdi ve bunu yaparken hiç sıkılmadı. Doğru teşhis ve doğru ilaç seçimleriyle sağlıklı bir gebelik geçirmemizi sağladı. Bilgisi tecrübesi ve ilgisiyle gerçekten harika bir hekim. Bu yorumu okuyorsanız artık gerçek doktorunuzu buldunuz demektir.
f.....
Zeynep Hocam sayesinde Allahın izniyle 15 ocak 2024 te bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık,hamileliğimiz boyunca çok güzel iletişim kurduk,sorduğumuz sorulara içtenlikle yanıt verdi ne zaman arasak ulaşabildik ve randevu günlerimizde tam saatimizde odasına girebildik,sezeryan doğum tercih ettim ve ameliyatım(epidural) sanki sohbet havasında geçti tüm endişelerimi korkumu aldı
Doktor hanım gerçekten mükemmel işinde uzman. Doktor hanımın düşünce görüş ve önerileri ile sağlıkla bebeğimize kavuştuk.
c.....
Gebeliğimin 5. Haftasında tanışıp süreci Zeynep hanımla tamamladık ilgisi, açıklamaları her daim mesajlara dönüş yapması sakinliğiyle pozitif enerjisiyle hamilelik sürecinde tek güvendiğim kişi Oldu. Hiç ameliyat olmama rağmen korkularımı yatıştırmamda psikolojik olarak da desteği çok büyük. Sezeryan doğum sürecim sorunsuz ve ağrısız geçti oğlumuzu sağlıkla bize verdi her şey için emekleri için sonsuz teşekkür ederiz İyi ki var ilerde bir cocuk daha düşünürsek bizim için tek adres olucak
me...i
Doğum öncesi ve sonrası süreçte çok güzel ilgilendi. Her konuda detaylı bilgi verdi. Çok memnun kaldık. Doğumum da güzel ve rahat geçti. Teşekkür ederiz Zeynep hanıma iyi ki tanıdık iyi ki varsınız sizi çok sevdik canım doktorumuz ailemiz gibi oldu :)
s....k
Zeynep hanımla bebeğime 3 haftalık hamileyken tanıştık. İlgisi ve bilgisiyle bizim kafamızdaki tüm soruları teker teker cevapladı. İlk hamileliğimi Zeynep hanım sayesinde çok rahat geçirdim.Şu an 3 günlük bebeğim var bir daha çocuk düşünürsek yine Zeynep hanıma gelmeyi düşünüyoruz.
e....k
Gebeliğim süresince göstermiş olduğu güler yüzü, samimiyeti, detaylı açıklamaları, öngörüleri ve mesleki kabiliyeti için biz Zeynep Hanımdan çok memnun kaldık. ona çok teşekkür ederim. İyi ki varsın canımız doktorumuz..
s....d
Doktorumuzun ilgisinden ve bilgisinden oldukça memnun kaldım . Doğum kontrollerimiz ve doğumumuz hepsi çok güzel ilerledi.
be...l
Gebeliğim süresince göstermiş olduğu güler yüzü, samimiyeti, detaylı açıklamaları, öngörüleri ve mesleki kabiliyeti için biz Zeynep Hanımdan çok memnun kaldık. Onun sayesinde zor ve riskli bir sezeryan ameliyatını atlattık. Doğru teşhisi ve öngörüsü olmasaydı şu an belki hayatta bile olmazdım ona çok teşekkür ederim. İyi ki varsın canımız doktorumuz!
a....g
9 aylık hamilelik sürecimde desteği ve ilgisi her zaman üstümdeydi. Her kontrolümüzde herşeyi detaylı ve sakin bir şekilde açıkladı. Acil durumlarda telefonlarımıza geri dönüşü bekletmeden oldu. Doğum için ne düşündüğümü ne istediğimi sordu ve en büyük desteği sağladı. En sonunda doğum vakti geldiğinde en panik halimde bile sakin kalarak beni yatıştırdı ve oğluma kavuştum. İyiki Zeynep hanımla yollarımız kesişti. Kendilerine en içten sevgilerimi sunuyorum.
Zeynep Atgüden Orpak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Atgüden Orpak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Zeynep Atgüden Orpak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Zeynep Atgüden Orpak adresi nerede?Zeynep Atgüden Orpak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Atgüden Orpak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Atgüden Orpak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Atgüden Orpak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Atgüden Orpak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Atgüden Orpak hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Atgüden Orpak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Atgüden Orpak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Atgüden Orpak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Atgüden Orpak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Atgüden Orpak hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Zeynep Atgüden Orpak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Atgüden Orpak hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Atgüden Orpak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları