Annemi kalp krizi sebebiyle doktorumuza getirdik.şuan hala tedavimiz devam ediyor.anjiyo yapıldı çok şükür iyi.iyi olmasınıda doktorumuza borçluyuz.çok ilgili bir doktor,çok kibar,ve ılımlı.herşeyi ayrıntılı olarak bize izah ediyor.gerçekten çok memnunuz.çok teşekkür ederiz kendisine..
O gün heyet günümdü sira kardiyolojiye gelince sayin hocamiz varmiş yüzde on vermesi gerekirken malesef vermedi şöyle ki geçen sene yüzde on almistim,BT anjiyo olduğumdan dolayi ki yönetmelikde ajiyo olsun olmasin tani varsa yüzde on vermesi geerekiyor kalp damarlarinin birinde yüzde elliden daha az tikaniklik varsa.Hocamizi iki defa uyardim ve bana kurula şikayet edersin diye cevap vedi burdan hocama saygilar göndeeriyorum ve hak yememesini tavsiye ediyorum kural ne ise onu yapmasi temennisi ile.........
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu....
09.08.2018 tarihinde Ayvalık Devlet Hastanesi'nden kardiyoloji doktoru Mustafa Ahmet Gündeş tarafından kalp damarında tıkanma nedeni ile Balıkesir Şehir Hastanesi'ne ambulans ile sevk edildim. Balıkesir Şehir Hastanesi'nde kızım ve ben yalnızdık. Ben Kroner Bakım Ünitesi'nde yatarken , kızım da ertesi gün olacağım anjiyo için tedirgindi. Bir süre sonra doktorum Zihni Bey geldi, muayeneden sonra beni bilgilendirdi, ertesi gün anjiyoya aldı. Anjiyo sırasında tıkalı damara stent takılması gerektiğini söyledi. Hatta stent takılmasına önceden onay verdiğimiz halde, anjiyo kapısında bekleyen kızımın yanına giderek onu da bilgilendirdi. Stent işlemi başarılı bir şekilde tamamlandı.Takılan stentin CD sini İzmir'de izleyen kardiyoloji doktorum da mükemmel bir operasyon olduğunu söyledi. Zihni Bey candan, samimi ve çok başarılı bir doktor. Gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder. Kurtaracağı nice hayatlar için başarılar dilerim. Muhterem GÖZEN
ke...1
çok sakin ve işini bilen bi doktor ..herşeyi 10 dakikada bitirdi .(((sanki bana acil stent takılnasını 10 kez prova etmiş gibi)) becerikli, tereddütü yok kendinden emin . doktoruma ve ekibini sonsuz teşekkürler .. semih
in...n
Kalp kirizi gecirdim bana takilan stend sayesinde hayattayim doktorumu herkeze tafsiye ederim korfezden birtek ona guvendim icin balikesire gidiyorum iyiki var
mu...a
arkadasımın haytatını kurtardı ona mınnet bocluyuz. ıyı varsınız
mü...n
annemi acil olarak ambulansla hastaneye götürdük zihni bey çok ilgili sevecen ve yaşlılara hoş görülü ve çok iyi bir doktor annemde bende memnun kaldık
is...l
Kalp krizi geçirmiştim acil anjiyo stent ile hayatımı kurtardı
gü...l
harika bi doktor buişi zorluklar içinde başardı kendisini kutluyorum
ka...p
babamın hayatını kurtardı.ona minnet borçluyuz
Zihni Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zihni Aktaş, Kardiyoloji.
Zihni Aktaş adresi nerede?Zihni Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zihni Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zihni Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zihni Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zihni Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zihni Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zihni Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zihni Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.