Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

2020 yılında babama beyin tümörü teşhisi konuldu Zühtü Özbek hocam ile yollarımız kesişti Ondan Allah bin kere razı olsun endoskopik cerrahi tedavisi ile 4.5 cm tümör 1.8 cm kadar düştü çok şükür sağlığı iyiydi tekrar rahatsızlık sonrası Mayıs 13 pazartesi tekrar ameliyat gerceklestirecek hocam size güvenim sonsuz Önce Allah'a sonra size güveniyorum Allah'ım sağ salim ameliyatı gerçekleştirmeyi nasip etsin Allah ayağınıza taş degirmesin iyiki tanımışım siz değerli hocamı

K
Konum: başka bir yer Diğer

Yaklaşık 10 yıl önce oğlumun T12 kemiğinde ödem ve kırık vardı. Hasbelkader Zühtü Hocamla yolumuz kesişti. Ameliyatsız iyileştirecegini söyledi ve gerçekleştirdi. Yolu açık olsun. İyi ki karşımıza çıktı. Şu anda oğlum normal hayatına devam ediyor, üniversiteyi de bitirdi. Zühtü Hocama duacıyız.

Konum: başka bir yer Diğer

26.07.2023 tarihinde ikizimin sol lobunda riskli bölgedeki kavernom ameliyatını Komplikasyon olmadan sorunsuz bir şekilde başarıyla gerçekleştiren Doç.Dr. Zühtü Özbek hocama ve ilgili tüm ekibe gösterdikleri özveriden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Konum: başka bir yer Diğer

Eşimin fıtık ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Ağrıları sebebiyle ameliyata öncelik verip sabah ilk olarak ameliyat ettiği için de ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi hakkında bir çok kişiye danıştık ve hiç bir kötü yorum almadık. Güvenerek kendinizi veya yakınlarınızı emanet edebilirsiniz.

K
Konum: başka bir yer Diğer

Sayın Hocam Op.Dr. Zühtü Özbek buraya neler neler yazmak isterdim hocam, Allah her daim ellerinize şifa versin inşallah mükemmel bir insansınız, yaklaşık 4 hafta önce babamın 4x5cm beyin tümörü ameliyatını gerçekleştirdiniz, babamın sağlık durumu iyiye gidiyor, en ufak sıkıntısız atlattık ameliyatı Allah sizden binlerce kez razı olsun siz ve ekibinizden .

Konum: başka bir yer Diğer

Allah benim çektiğim ızdırabı kimseye vermesin.fitigim patlamış ve 20 gün ahirete gittim geldim 30.gun tıpta hocama muayene oldum son çare ameliyat dedi.oldum.Önce Allaha şükürler olsun.o dayanılmaz sol bacak ağrısı uyuşma yanma karincalanma hassasiyet basparmak uyuşması yazarken ağlayacam Kendisi ve ekibine sonsuz minnettarım ameliyatim başarılı geçti.7 ay geçti.hafif uyuşma var ama genel olarak iyiyim.hocama teşekkürlerimi sunuyorum.işin ehli

Konum: başka bir yer Diğer

Yorumum biraz uzun olacak belki ama Zühtü Hoca kısaca kelimelerle anlatılacak bir hoca değil. Araştırıp ne kadar başarılı bir hoca olduğunu öğrenerek babannemi bir umut kontrole götürdüm 4 yıldır resmen ağrılarından acılarından duramıyordu omurga daralması şikayeti ile, götürmediğimiz hiçbir yer kalmadı ancak kimse umut verici konuşmadı hatta kalkamaz bile diyen hekimler oldu. Zühtü Hoca gayet profesyonel şekilde yaklaştı bu ameliyattan kalkamayan hastam olmadı teyzem de kalkar her ameliyat bir risktir dedi bize bismillah dedik ameliyatımızı olduk babannem 71 yaşında kilosu da var korktuk ilk başta açıkçası ama şuan ameliyatının üzerinden 2 hafta geçti 2. gününden itibaren yürümeye ve hatta düz bir şekilde yürümeye (önceden ağrısından dolayı topallıyordu) ve şuanda da eski halinden asla kalmadan hayatını geçirmeye başladı. İnanın ki babannemin halini ben biliyorum ağrısından canının acısından hayattan bir gram zevk almıyordu şuan hep yeniden doğmuş gibi oldum diyor Zühtü Hocaya sabah akşam dua ediyor. Rabbim iyki sizin gibi bir doktoru karşımıza çıkardı. Allah sizden bir değil bin kere razı olsun hocam. Asla tereddüt etmeden güvenip gidebileceğiniz bir hekim Zühtü Hocam. Meslek hayatınızda başarılar dilerim, Allah işinizi daima rast getirsin iyki sizi tanıdık

Konum: başka bir yer Diğer

01,04,2021 tarihinde boyun fıtığı ameliyat oldum sağ kolum ve küreği ağrıdan ve acıdan sürünerek gittim şansım yaver gitti ve ertesi gün ameliyat oldum sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım bugün 1 ay oldu kontrole geldim eski formuma döndüğümü düşünüyorum şimdilik Allah sizden razı olsun hocam ellerinize sağlık başarılar dilerim

Konum: başka bir yer Diğer

merhabalar, 21ocak2021 günü annemin beyin sapında tümör tespit edildi ve Eskişehir genelinde doktor arayışına girdik en son sayın hocam Zühtü Özbek denk geldi. Derdimize çözüm oldu, ilgisi, alakası, tümörün ilerleyişi, ameliyatı nasıl yapacağına kadar hepsinin anlattı ve ameliyatı 3şubat2021de yapmaya karar verdi, şu an 22şubat 2021 annemde bazı riskler olabilirdi ama kendisi çok iyiye gidiyor ve riskleri yok artık, sayın Zühtü hocam ve ekibi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi beyin cerrahi bölümü hemşirelerine en içten teşekkürlerimi sunarım, ayağınıza taş değmesin. Emeklerinize ve başarınıza sonsuz minnettarım.

Konum: başka bir yer Diğer

Yatağa bağımlı ve dayanılmaz ağrıları olan annemin Bel Fıtığı ameliyatını başarılı bir şekilde tamamlayan, ameliyat öncesi ve sonrası bizlere sıcak kanlı yaklaşımı, mükemmel ilgisiı için Sayın Doç. Dr. Zühtü ÖZBEK hocamız ve ekibine, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir Cerrahisi Servisinde annemin hastanede kalmış olduğu süre içerisinde emeği olan tüm sağlık personeli, idari personel ve yardımcı personele annem ve ailemiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Zühtü hocam dualarımızdasınız. Rabbim her daim yolunuzu açık etsin. İrfan KARAKAYA

Profili düzenle veya yönet