Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi
Odabaşı Mah. Atatürk Bulv. No: 146 İskenderun Yolu Üzeri 1. Kilometre, Antakya • Harita
Antakya Akademi Hastanesi
İnönü Mah. Adnan MEnderes Bulvarı 1401 Sk No:32 PozcuEVO Kat:2 No:213-214, Mersin • Harita
Prof. Dr. Alper Sarı
Özel Anatolia Hospital Lara
Ağız yüz ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaGüzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa • Harita
Özel Anatolia Hospital Lara
Valide-i Atik Mah. Nuhkuyusu Cad. No:191/7 Üsküdar İstanbul, İstanbul • Harita
Op. Dr. Süphan Tunç Muayenehanesi
Eski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Prof. Dr. Cenk Şen
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi
Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaKocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9, Çankaya • Harita
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yeni Sülün Sok. No: 13 3. Levent / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Ethica Levent Hastanesi
Acıbadem Adana Hastanesi
Ağız yüz ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Acıbadem Adana Hastanesi
Prof. Dr. Ali Rıza Erçöçen
Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Doç. Dr. İsmail Mithat Akan
Barbaros mahallesi, Morsümbül sokak, Varyap Sheraton Tower Daire:38, İstanbul • Harita
İsmail Mithat Akan Muayenehanesi
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz
Başıbüyük Mah. Süreyyapaşa, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Ve Gastroenteroloji Enstitüsü
Harbiye Mahallesi Abdi ipekçi Caddesi Altın Sokak Ahmet Kara İş Hanı Kat:1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
SUPERSLOW
dentgroup bağdat caddesi ağız ve diş sağlığı merkezi
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Periodontoloji
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaCaddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:310/4 Cemilpaşa Apartmanı, Kadıköy • Harita
dentgroup bağdat caddesi ağız ve diş sağlığı merkezi
İstanbul Ağız Yüz Ve Çene Cerrahları