Özel Denipollife Hastanesi
Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli

Nakit, Kredi kartı

Randevu +1 daha fazla

Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri +18 daha fazla

Baklofen Pompası Tedavisi

Baş Ağrısı Değerlendirme

Baş Dönmesi Değerlendirmesi

Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli

Özel Denipollife Hastanesi

Denizli Özel Denipol Hastanesi

Tıp Eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. 21 yıldır Nöroloji Uzmanı olarak Denizli’de özel sektörde hizmet vermeye devam etmektedir.

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Geçmeyen baş ağrısı için gittim Ahmet beye doktor doktor gezip çare bulamadığım baş ağrımdan 1 hafta içinde kurtuldum eğer benim gibi baş ağrısı çeken varsa kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Epilepsi Tedavisi

Iki çocuk annesiyim ve Epilepsi hastasıyım. 13 yaşındaki oğlumun 13 yıl çektiği bu hastalığımı çözüme ulaştıran Ahmet Kılınçer oldu. Ilk görüşte titizliği ile önem kazanan Ahmet Kılınçer doktorumuz çocukluğumdan beri geçirdiğim epilepsi krizlerimin çözümünü kısa sürede buldu.ilaçlarımın dozunu ayraladı farklı ilaç verdi. Ayda 6-7 kere geçirdiğim nöbetlerimi şimdi ayda 1'e düşürdü. Kısa sürede İmkansız dediğimiz her şeyi gerçekleştirdi. Ayrıca yanındaki çalışan sekreteri de çok iyi , anlayışlı ,güler yüzlü ve ilgili. Biz hastaların istediği her şey bu klinikte mevcut.

Konum: Özel Denipollife Hastanesi Nöroloji Randevusu

baş ağrısı için gitmediğim doktor kalmamıştı ki Ahmet beyle tanışıncaya kadar çok ilgili bir doktor iyi ki ona gitmişiz

Ü
Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Yaklaşık 4 senedir migren hastasıyım ve ileri derece kronik boyutta, çoğu hastaneye gittim ama pek bir faydasını görmedim. Ahmet beyin hem ilgisi alakası hastayı dinlemesi hem de verdiği ilaçlar sayesinde yıllardır ilk defa çok rahatladım ve çok memnun kaldım şimdi kontrollerim için tekrar gideceğim.

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Eşimde hareketlerde yavaşlama,ellerde titreme gibi bir çok şikayeti vardı. Bir çok doktor araştırdım, tedavi süreci oldu ama bir fayda sağlamadı ,süreç yordu ve artık doktora gitmek istemiyordu sonra birden daha kötü olunca doktor araştırdım ve Ahmet beye rastladım ,yorumlara baktım hepsi güzeldi ,randevu aldık ve eşim gitti ,hemen teşhisi koydu Parkinson hastalığı demiş, açıklamış güzelce. O ilk randevuda cana yakın olması,eşimle konuşması, ilgilenmesi o kadar güzel etkilemiş ki tedavi sürecini ilk eşimin kafasında başlatmış zaten. İlaçları olsun, ilgi alakası olsun 1-2 randevuda eşimde çok güzel ilerleme gördüm. Herkese tavsiye ederiz

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

10 gündür çektiğim baş ağrısı üzerine Ahmet beye başvurdum, nedeni anlamak için gösterdiği tedavi ve sonrasındaki takibi olsun , iyiki Ahmet beyle yollarımız karşılaştırdi dedirtti. Aklımda soru işareti kalmadan, gönül rahatlığı ile tedavimi oldum.

P
Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Doktor beye gittiğimde kafamı kaldıramıyordum yaşayan bilir çok şiddetli geçmeyen migren krizi mide bulantılarım hayat zehir olmuştu desem kesinlikle abartmış olmam doktor bey hem çok tecrübeli hemde bilgi aktarımı çok güzel kafanızda soru işareti de ağrıda bırakmıyor migren ağrısı yaşayan herkese tavsiyem Ahmet bey iyiki size gelmişim

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Baş Ağrısı Değerlendirme

ilçe sarayköyden katılıyorum yorumlara annemin başında uzun süredir baş agrısı vardı bende internetten denizli nöroloji doktorları diye yazdım en başta ahmet hocam çıktı kendisi hakkında olumlu ve güzel yorumları okuyunca randevu aldım gittim annemle çok memnun kaldım hastaya ilgisi alakası yaklaşımı tedavi sürecini detaylı anlatması çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim ara ara kontrollere gideceğiz kendisine ahmet hocama başarılarının devamını dilerim sevgiler

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Sevgili Ahmet Kılınçer hocama babamın demans hastalığı için başvurduk.Bizi çok dikkatli dinledi. Sorularımızı tek tek cevapladı demanslı bir hastayla yaşamayı daha kolay hale getirdi. Her kendisini aradığımızda da kendisine rahatlıkla ulaşabiliyoruz Ahmet hocam çok büyük destekçimizsiniz

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Nöroloji Randevusu

Sevgili Ahmet kılınçer hocama babamın ayaklardaki uyuşma hissinden dolayı başvurduk.Sorularımızı dikkatle dinledi ve cevapladı kafanızdaki soru işaretlerine uzun uzun cevap veren ilgili bir hekim daha muayene olmadan aslında teşhisimizi koymuştu bile hastasını geçiştirmeyen değer veren bir doktor ilgisi samimiyeti o kadar hoş o kadar rahatlatıcıki sizi bütün endişelerinizden koruyor nokta atışı tedavisiyle babam sağlığına kavuştu ve Ahmet hocamdan aldığımız sağlık hizmeti için çok memnunuz herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz sizin gibi doktorlara daha çok ihtiyacımız var Ahmet hocam