ni...n
Türkiye'de bu kadar iyi bir doktor az. Ben Aret Lazolu na tanıdığım için çok gurur duyuyorum.sağ olsun var olsun.O bizim aile doktorumuz herhaliyle mükemmel bir insan ve hekim
ca...u
Yaklasik 16 yildir kontrolu altindayiz.Tum aile bireylerimizin yanisira, cevremdeki tum gereksinim duyanlara da tavsiye ediyorum. Tavsiye ettiklerimden de bugune kadar hep memnuniyet ve ovgu dolu geri donusler aldim. Aret Lazoglu bizim aile doktorumuz ve daha dogrusu ailenin bir bireyi gibi. Ozellikle teshislerinde asla yanilmaz. Tedavi konusunda da hicbir zaman risk aldirmayip, kesin cozume ulastirir. Bir guzel yani da, kendi alani disindaki bir hastalik icin de en iyi uzmani bulur ve sizin icin temas dahi kurarak randevuyu bile kendisi alir.
ni...n
Kendisi AILE DOKTORUMUZ. 22 senedir her seyimizle o alakali. 11 yil Ingilterede yasarken senede 2 defa kendisine geldik. Dost,sevgili,alakali ve COK BILGILIDIR> sadece ben ve ailem degil tum esim dostum akrabam ve is muhitim onu secti ve bana dua etti onun sayesinde.
he...i
hastası ile ileri derecede ilgilenen hasta ayırımı yapmayan acil durumdaki hasta için sırf acil hastası ile ilgilenmek için tüm randevularını iptal eden hastalarına değer veren insana bu kadar değer veren başka bir doktor tanımadım.
Aret Lazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aret Lazoğlu, Kardiyoloji.
Aret Lazoğlu adresi nerede?Aret Lazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
- Hüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aret Lazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aret Lazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aret Lazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aret Lazoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aret Lazoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aret Lazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aret Lazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar