Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Değerlendirme
Online
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Standardize Mini Mental Test
Tematik Algı Testi (TAT)
Online
Lisans eğitimi sırasında Florance Nightingale Hastanesi’nde uzun dönemler stajlar yapıp onkoloji, nöroloji ve psikiyatri alanlarında yapılan çalışmalarda veri toplama, ölçme değerlendirme ve hastalarla görüşme gibi süreçlerde aktif rol almıştır. Benzer şekilde, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ve üç farklı psikoterapi merkezinde stajlarını tamamlamıştır. Şubat 2017 ve Aralık 2017 tarihleri arasında özel bir beyin araştırmaları, eğitim ve danışmanlık merkezinde “idari psikolog” olarak çalışmıştır. Aynı dönem özel bir kurumda çocuklara yönelik objektif ve projektif ölçme değerlendirme testleri uygulamış ve “stajer koordinatörü” olarak görev almıştır. Ardından, Özel Rumeli Hastanesi’nde 2017-2018 tarihleri arasında “psikolog” pozisyonunda çalışmıştır. Eylül 2018- Ocak 2019 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Aile ve Çift Danışmanlığı eğitimini tamamlayıp Ağustos 2018 ve Şubat 2019 tarihleri arasında özel bir anaokulunda “kurum psikologu” ve “aile danışmanı” pozisyonunda görev almıştır.
Şubat 2019 güz döneminde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde uzmanlık stajını tamamlayıp, yüksek lisans eğitiminin son senesinde süpervizyon altında danışan görmeye başlamıştır. 2019 yılında ise Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans’ını tamamlamış ve aynı sene doktora eğitimine başlamıştır.
Doktora eğitimi sırasında AYD Bursiyeri olarak Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Lisansüstü Programlarında yürütülen araştırmalara destek olmuş, “Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Atölyeleri” isimli bilimsel seminerlerin koordinasyonunda görev almış ve program kapsamında verilen ilgili diğer görev süreçlerini yürütmüştür. Eğitim sürecinde WAIS, Bender Gestalt, MMPI, Rorschach ve Tematik Algı Testi (TAT) gibi birçok psikolojik ölçme değerlendirme eğitimleri almıştır.
Bununla birlikte, Prof. Dr. Doğan Şahin’den Üst Düzey Kişilik Bozuklukları Terapi Eğitimi ve Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği’nden (CETAD) Cinsellik, Cinsel İşlev Bozuklukları ve Cinsel Terapiler Eğitimi’ni tamamlamıştır. Klinik psikoloji lisansüstü eğitimi sırasında Dr. Psk. Vicdan Yücel, Prof. Dr. Yeşim Korkut, Dr. Ceyda Güvenç ve Prof. Dr. Ejder Akgün Yıldırım’dan bireysel ve cinsel terapi süpervizyonu alma şansı edinmiştir.
Doktora Yeterlilik süreci ardından Işık Üniversitesi Psikoloji bölümünde “Measurement Techniques”, “Developmental Psychology II”, “Selected Topics in Clinical Psychology”, “Gelişim Psikoloji II”, “Ölçme Teknikleri” ,“Psikolojik Travma” ve "Klinik Psikoloji Çalışmaları" derslerini vermiştir ve halen yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir.
İleri düzeyde (C2) İngilizce, orta düzeyde (B1) Almanca ve başlangıç düzeyinde (A1) Fransızca bilmektedir. CETAD ve Türk Psikologlar Derneği’ne üyedir. Halen, Türk Psikologlar Derneği'nin Travma Afet ve Kriz Birimi'nde uzun yıllardır gönüllü olarak sel, COVID ve deprem gibi toplumsal travma süreçlerinde psikolojik ilk yardım, seminer ve süpervizyon aşamalarında görev almakta ve bireysel, çift ve cinsel terapi klinik çalışmalarını sürdürmektedir.
em...4
Yirmi yaşında üniversite ögrencisi oğlumun hiç bir arkadaşı yok.. ne eğitim hayatında ne akrabalarında nede mahallede... bununla ilgili 3 seans görüştük. Verdiği tavsiyeler ve yönlendirmelerle nerde hata yaptığımızı ve nasıl sonuca ulaşacağımızı öğrendik . Kendısi genç yaşına rağmen çok bilgili ve güler yüzlü.. tşk ederim oğlum ve kendi adıma. Sevgiler.
bj...4
Bengü hanıma çocuğumuzun okulda yaptığı kavgalar yüzünden gittik.Eşim başta çok karşı çıktı ve istemedi.İki üç kere tek basıma gittim.Aile içinde ne kadar hata yaptığımızı farkettik.Ödev kavgalarından her gün okula çağrılmaktan oğlum ödevini yap demekten bıkmıştık.Sırf kavga çıkmasın diye ödevlerini biz yapmaya başladık.Olaylar böyle ilerleyince danışmanlık almak istedik.Şu an oğlum ödevlerini kendi yapıyor. Bağırmlaarı bitti. Ağlama krizleri bitti.Anne olarak ben hatalarımı fark ettim.Babası ile araları daha iyi.Herkese tavsiye ederim.
Bengü Sare Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengü Sare Kılıç, Psikoloji. Size Bengü Sare Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Aile Terapisi, Tematik Algı Testi (TAT), Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Nöropsikolojik Değerlendirme, Oyun Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Bengü Sare Kılıç adresi nerede?Bengü Sare Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengü Sare Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengü Sare Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bengü Sare Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bengü Sare Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bengü Sare Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Bengü Sare Kılıç ile İngilizce, Almanca, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Bengü Sare Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengü Sare Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bengü Sare Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bengü Sare Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bengü Sare Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.