GÖZALTI IŞIK DOLGUSU

Gözaltındaki morluklar, çökmeler neden olur?

Gözaltlarında, derin dokudaki hacim kaybına bağlı oluklar meydana gelir. Kalıtsal sebepler, zamanın etkileri ve yaşam tarzı gibi nedenlerle de gözaltı morlukları oluşabilir.  


Gözaltı Işık Dolgusu nedir?
Göz Altı Işık Dolgusu Redensity II ile gözaltında zamanla oluşan “oluklar” ve “koyu renkte halka” problemleri giderilebilmektedir. Tedaviye ciltte ışıltıya, cildin renginde de açılmaya neden olduğu için gözaltı ışık dolgusu adı verilmiştir.

Gözaltı Işık Dolgusu ne zaman, kime yapılabilir?
Bu uygulamanın yapılabilmesi için gözaltı torbalanmalarının cerrahi müdahale gerektirecek derecede ileri boyutta olmaması ve alt göz kapağının aşırı gevşek olmaması gerekir. “RedensityII”nin içeriğinde, cildin yapıtaşlarından hyalüronik asit, cildi yeniden yapılandırma kompleksi olan 8 amino asit, 3 antioksidan, mineral ve vitaminler ile hasta konforu için lidokain (lokal anestezik) bulunmaktadır. Bu ürün tamamen doğal olup insan vücudunda bulunan bir bakteriden elde edilmektedir. Yani insan vücuduna tam uyumludur. 

Gözaltı Işık Dolgusu nasıl yapılır?
Uygulama yaklaşık 20 dakika kadar sürer. Dolgu çok ince iğnelerle uygulanabilir ve ağrısı olmaz. Dolgu maddelerinin içerisinde lokal anestezik madde olması nedeniyle anestezi gerekmez ve uygulama sırasında ve sonrasında ağrı oluşumunu engeller.

Uygulama sonrası neler olur?
Uygulama sonrası nadiren kızarıklık ve morluk şeklinde bir yan etki görülse de, bunlar 72 saat içerisinde kaybolmaktadır. İşlem sonrası yeterince bol su tüketilmesi, 3 gün alkol ve ağır spordan uzak durulması, 2 hafta süre ile de direkt güneş ışığı ve aşırı sıcaktan kaçınılması önerilir. İşlemin kalıcılığı kişisel faktörlere bağlı olarak 1 ile 1,5 yıl arasında değişir. 

KISACA:
*Anestezi kullanılmaz.
*Uygulamadan hemen sonra hayata başlanıyor.
*Uygulamadan 72 saatiçinde hiçbir belirti kalmıyor.
*Ortalama 20 dakika sürüyor.
*Etki ortalama 1,5 sene sürüyor.
*Kadın,erkek her yaş grubuna uygulanabiliyor.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Cemal Aygıt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi Prof. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)

Yazar

Cemal Aygıt

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi Prof. Dr.

Randevu al