Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Cerrahisi Randevusu

Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli

Özel Denipollife Hastanesi

Denizli Özel Denipol Hastanesi

Tıp Eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nde Uzmanlık Eğitimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. 13 yıl Denizli Devlet Hastanesi’nde çalışmıştır. 9 yıl özel hastane hekimliği yapmıştır.

Çocuk Ürolojisi ve Çocuk Toraks Cerrahisi konusunda özel tecrübeye sahiptir.

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Bebeğim ilk doğduğunda makat deliği yanlış yerde ve dardı doğduktan 24 saat sonra ameliyatını gerçekleştirdi cem Bey sonrasında da 3 aylık tedavi süresinde çok ilgili bir doktordu pskolojik olarak da sizi anlayan biri , bebeğim şu an popo deliği gerek kasları olan gerek boyutu ve yeri olsun çok iyi durumda çok bilgisine ve ilgisine sağlık

Konum: Özel Denipollife Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Cem Mehmet Bilen alanında çok iyi bir çocuk cerrahı oğlum karın ağrısı çekiyordu hemen gittik apandisit çıktı bizi bekletmeden tedaviye aldı ameliyat oldu ilgisi güler yüzlü olması bizi çok memnun etti sürekli kontrole geldi Mehmet bey oğlum sağlığına kavuştu tavsiye ederim

Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Cem hocamla tanışmamız kızımın geçmek bilmeyen karın ağrısı sikayetiydi.Gaz sancısı diye bildiğimiz rahatsızlığın aslında apandist olması ve uğraşlar sonucunda doktorumuzun teşhisiyle bulmasi sonucunda sagligimiza kavustuk. samimi içten yaklaşımı ile gonullerimizi feth etti..iyi ki varsınız hocam...

Ç
Konum: Denizli Özel Denipol Hastanesi Çocuk Cerrahisi Randevusu

Prematüre doğan düzeltilmiş 4 aylık bebeğinizde çift taraflı kasık fıtığı vardı uzun arayışlarının ardından cem beyde karar kıldık hasta psikolojisinden anlayan o güveni veren esprili çocuklara karşı çok ilgili bir doktor kendisi ameliyati için Manisa'da Denizli'ye geldik ameliyatini özel denipol hastanesinde cem beye yaptırdık gerek doktor beyin ilgisi gerek hemşirelerin ilgi alakasından çok memnun kaldık Cem bey gibi doktorların sayısının çoğalması ile başarılar diliyoruz

Cem Mehmet Bey'e oğlumun sünnet operasyonu için gittik. Kendisi ilk muayenesinde bizlerle çok ilgilendi. Sünnet operasyonumuzu gerçekleştirdi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sonrasındaki kontrollerimizi sağladı. Cem Mehmet Bey'den memnun kaldık.

Oğlumuzun sünnet işlemini Cem Mehmet Bey yaptı. Yapılan işlem başarılı oldu. Kendisi şu ana kadar karşılaştığım en iyi çocuk doktorlarından bir tanesi. Cem Mehmet Bey saygısı, sevgisi ve bilgisiyle takdir ettiğim bir doktor. Hastaneye uğradığım zaman özellikle yanına uğrayıp teşekkür edeceğim. Biz kendisinden memnun kaldık.

Cem Mehmet Bey oğlumuzun sünnet operasyonunu yaptı. Kendisi sıcakkanlı, çocuklara yaklaşım olarak mükemmel bir doktor. Cem Mehmet Bey her konuda baştan sona kadar bilgilendirdi. Sorularımıza cevap bulabildik. Bizlere yardımcı oldu. Kendisinden çok memnun kaldık.

T

Cem Mehmet Bey kızımın kasık fıtığı ameliyatını yaptı. Kendisini tanıdığımız ve yaptığı ameliyattan memnun kaldığımız için oğlumun kasık fıtığı ameliyatını da ona yaptırdık. Cem Mehmet Bey iyi bir doktor. Geçirdiğimiz süreçlerde her zaman bilgilendirdi. Kendisinden memnun kaldık.

Ö

Cem Mehmet Bey oğlumun sünnet operasyonunu yaptı. Kendisi iyi bir doktor. Bizleri her zaman bilgilendirdi. Operasyondan sonra arayıp, nasıl olduğunu sordular. Cem Mehmet Bey'den memnun kaldık. Kendisinin ellerine sağlık.

Konum: başka bir yer Diğer

33 haftalık doğan oğlumda yemek borusu yoktu ve iki günlük olan oğluma özofagus amaliyatı yaptı ve saatler süren ameliyat başarılı geçti ve sonrasında da hep ilgilendi saat kaç olursa olsun gece gündüz demedi koştu geldi. İster meslek aşkı olsun ister insanlığı olsun mükemmel bir doktor... Kalp yetmezliğinden kaybetmiş olsam da oğlumu Cem beye minnet borcumu asla ödeyemem...