i̇...
Benim ikinci mimarım diyebilirim.25 yıl önce boynumdaki bir tümörü temizledi .İletişimi,insanlığı ,uzmanlığı,her şeyiyle 10 numara bir doktor
Cüneyt hocam çocukluğumun kahramani 18 yil once skolyoz ameliyati yapti beni simdi sağlığımı ona borçluyum Allah ondan razi olsun işini hakkiyla yapan mükemmel bir doktor
me...e
Cüneyt hocam çocukluğum kahramanı, kendisine sonsuz güveniyorum, çapa tıp fakültesinde 22 yıl önce skolyoz amelihatımı başarıyla tamamlayıp beni sağlığıma kavuşturan hocamı uzun yıl oldu görmeyeli..Çocukluğumun en kötü yıllarında beni sağlığıma ve huzura kavuşturdu.. Hocama minnettarım..
Hocama sonsuz teşekkür eder, sağlıklı mutlu yıllar dilerim..
bi...l
Tanıdığım en mükemmel doktor elinin ehli duayyen bir insan. 2004te kifolyoz ameliyati oldum 15 sene oldu hic bir sorunum yok hatta simdi bir kizim var ne yapsam hocamizin hakkini odeyemem cennetlik insan
si...̇
Geçirdiğim Kifoz Ameliyatı sayesinde bir anda tüm ağrılarımdan kurtulup Beni manken şeklinde hayata döndüren büyük insan..Tanıdığım en iyi profesör hocalardan biri.Ona minnettarım..
re...ş
Büyük yürekli insan. Harika bir doktor. Geçirdiğim kaza sonrasi kirilan bel kemiğim ve parcalanan omurgamdan sonra % 99 felç kalırsın demelerinin üstüne, beni hayata dimdik döndüren insan. Minnetarim.
si...n
Mükemmel bir doktor...Yakın tarihte kendisi ile tanışmamıza rağmen doğru adresi bulduğumuz için şanslı olduğumuza inanıyoruz....Fıtık ameliyatı için kendisine başvurmuştuk.Başarılı ameliyatımın üzerinden iki ay geçti.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Her şey yolunda gidiyor.Kendisine ve ameliyatımda eşlik eden ekibine çok teşekkür ederim.
Cüneyt Şar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Şar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Cüneyt Şar adresi nerede?Cüneyt Şar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Şar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Şar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cüneyt Şar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Şar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cüneyt Şar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Şar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cüneyt Şar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları