Şuanda Psikolog olarak danışan kabulü yapmaktadır.
Çocuk ve Ergenlerde Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri , Projektif Çocuk Değerlendirme Testleri , Resim Analizi , Oyun Terapisi hizmetleri vermektedir. Yetişkinlerde , Bilişsel Davranışcı Terapi ,Bireysel Danışmanlık hizmetleriyle Psk. Demet Alkım Psikoloji Merkezi'nde hizmet vermektedir.
Aziz MahmudHüdayi Mahallesi Hakimiyeti Milliye CAddesi Vedat Kadri Kançal İş Merkezi Büro Katları Kat:1 No:89, İstanbul
Psk. Demet Alkım
fulya mahallesi ali sami yen sokak yiğit apartman no7/9 mecdiyeköy şişli, İstanbul
Psk.Demet Alkım
Psk. Demet Alkım
i̇...y
Uzun bir depresyon sürecinden sonra ve artık gerçekten yorulmuş bir vaziyette gittim. İlk defa seans bitiminde bu kadar anlaşılmış ve rahatlamış hissettim. Söyleyemediklerimi bile hisseden ve seansı ona göre yönlendiren mükemmel bir Psikolog. İlginiz, alakanız, sabrınız ve bana kattıklarınız için teşekkür ederim... Konum açısından da gayet ulaşılabilir bir mevkiide... Randevu günümde de hiç bekletilmedim.
Ben demet hanımdan çok memnun kaldım problemlerimi sonuna kadar dinledi ve çok çözüm odaklıydı herkese tavsiye ederim çok güler yüzlü çok sevecendi
Demet Alkım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Demet Alkım, Psikoloji. Size Demet Alkım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık.
Demet Alkım adresi nerede?Demet Alkım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziz MahmudHüdayi Mahallesi Hakimiyeti Milliye CAddesi Vedat Kadri Kançal İş Merkezi Büro Katları Kat:1 No:89 İstanbul
- fulya mahallesi ali sami yen sokak yiğit apartman no7/9 mecdiyeköy şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Demet Alkım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Demet Alkım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Demet Alkım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Demet Alkım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Demet Alkım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Demet Alkım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Demet Alkım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Demet Alkım hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Demet Alkım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Demet Alkım hangi sigortaları kabul ediyor?Demet Alkım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu