Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Özel Denipollife Hastanesi
İlgi alanlarının arasında burun estetiği, göz kapağı estetiği, dolgu ve botoks uygulamaları, yüz estetik cerrahi uygulamaları, kulak mikro cerrahi ameliyatları, kulak zarı tamiri, kulak tüpü uygulamaları, baş ve boyun tümör cerrahileri, endoskopik sinüs ve septoplasti ameliyatları, endoskopik larinks (gırtlak) işlemleri ve cerrahisi bulunmaktadır. Kulak burun boğaz hastalıkları alanında tüm açık cerrahi operasyonları ve ileri düzey kapalı (laporoskopik) operasyonları başarıyla gerçekleştirmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
ha...
Öncelikle Derya Hanımın güler yüzle karşılaması bizleri çok mutlu etti. Burun ameliyatı olmak için bir cok doktor araştırmamdan sonra Derya Hanıma gittim. Sürecin nasıl olucağını en iyi şekilde anlattı.
Ameliyatımı ağrısız acısız bir şekilde ve tam istediğim gibi bir burunla atlattım, ellerinize emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle.
y.....
Ameliyat olmak zor ama ameliyat olacağın doktora güvenmek daha zor. Derya hoca bu konuda bana ihtiyacım olan güveni verdi. Kendisine 1 hafta önce tiroglossal kist ameliyatı oldum. Başarılarının devamını dilerim
a....d
Bademcik ameliyatı sonrası hasta olmaktan kurtuldummmm. Bilgisi, tecrübesi ve ilgisiyle beni yalnız bırakmayan Derya hocama sonsuz teşekkürler
m....k
Derya hanıma kızımın aylarca süren kulakta sıvı ve geniz eti şikayetimiz icin gitmiştik doğru tedavi ile kulaktaki sıvıdan kurtulduk ve geniz eti ameliyati olduk o kadar güzel ilgili güler yüzlü bi bayan ki işinin uzmanı ağrısız sizisiz guzel bi bir geniz eti ameliyati geçirdik.ilgiside bu süreçten sonrada devam etti iletişim asla kopmadı her aklıma takılan sikayetimde 7.24 ulasabildim kendisine.derya hanım sayesinde cok şükür kziim rahat bi uykuya kavuştu iştahımizda arttı.kendisine burdan çok çok teşekkür ederim.
ar...n
Biz Derya hanım a kızımın bademciklerinin çok büyük olması ve sürekli hasta olmasından dolayı gittik Derya hanım muayene etti gerekli tetkikleri istedi ve ameliyat olması gerektiğini bu sürecin nasıl ilerleyeceğini bizim neler yapmamız gerektiğini bize ayrıntılı Bi şekilde anlattı.her sorduğumuz soruyo hiç sıkılmadan bizim anlayabileceğimiz şekilde cevap verdi.ameliyatımızı hiç sorunsuz Bi şekilde tamamladı.ve ertesi gün taburcu olduk. Sonrasında da hiç bir sorun yaşamadık. Derya hanım gayet işinde uzman,işinin ehli ve deneyimli birisi. Kulak burun boğazla ilgili her konuda Hiç tereddüt etmeden kendisine muayene için gidebilirsiniz.iyiki siz Derya hocam.iyiki varsınız.herşey için çokkkk teşekkürler.
r....k
Derya hanım alanında çok iyi bir uzman doktor kesinlikle tavsiye ediyorum oğlum (5) 5 aydan fazla ugrastıgimız öksürük ateş ve burun akıntısı probleminin nedenini basit bişey olmadığını geniz etinden kaynaklandığını gösterdi gelişimine büyük ölçüde zarar veren sürekli hastalık yaratmasına geceleri uyuyamamasınin nedenlerini olduğunu söyledi. Çok başarılı ve güzel bir ameliyat sonrası oldu çok memnun olduk oğlum geceleri çok rahat uyuyor artık size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık rabbim yolunuzu hep açık etsin inşallah
Hasta
Oğlumda geniz eti sıkıntısıyla Derya Hanım'a gittik. Kulaklarında da işitme kaybı olduğunu öğrendik. Geniz eti ameliyatı oldu ve kulaklarına tüp takıldı. Kendisiyle tanıştıgımız için şanslıyız. Gerçekten çok güler yüzlü ve işinin ehli bir doktor. Aklımızda hiç bir şey kalmayacak şekilde bize açıklama yaptı. Başta Derya Hanım'a ve tüm hastane personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
g....s
Cocugumda geniz eti sebebiyle gittik ve uyguladığı ilaç tedavisi ile geniz etti küçüldü İşinin ehli,guler yüzlü nazik konuşmasıyla insanin içini rahatlatiyor mükemmel bir doktor minnettarim
Kendisine öncelikle guleryuzu ve samimi yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum Kızımızın bademcik ve geniz eti ameliyatını neredeyse hiç ağrısız ve sorunsuz bir şekilde geçirmesine yardımcı olduğu için sonsuza dek minnettarız. Kendisini tanımis olmak ayrı bir mutluluk. Gönül rahatlığıyla kendinizi ve sevdiklerinizi emanet edebileceğiniz eşsiz bir doktor
m....t
Alerjik bir yapım olduğundan burnumdan nefes almakta çok zorlanıyordum.Derya hanımla tanışana kadar bir çok doktora gittim fakat bir türlü ameliyata hazır hissedemedim kendimi. Derya hanımın yakınlığı,samimiyeti,ilgisi ve her konuda açık olmasıyla kendimi dha güvende hissettim. Her aşamayı tek tek anlattı ve başarılı bir ameliyat geçirdik sayesinde artık çok rahat nefes alıp veriyorum. Ameliyat öncesi ve sonrasında güler yüzünü ve samimiyetini kesinlikle esirgemedi. Herkesin gözü kapalı güvenebileceği alanında başarılı bir doktor.
Derya Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Kaya, Kulak Burun Boğaz. Size Derya Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
Derya Kaya adresi nerede?Derya Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102 Denizli
- Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Derya Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları