Dr. Öğr. Üyesi Doğaç Karagüven

Çankaya 1 adres

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

T
Konum: Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Diğer

Doğaç Hocamız ile eşimin glenoid/skapula kemiği kırığı ameliyatı vesilesi ile tanıştık. Ameliyat çok başarılı geçti.
Doğaç Hoca pratik, dakik ve karşısındaki kişinin hassasiyetini anında anlayabilecek kadar profesyonel. Şanslıyız.

R
Konum: başka bir yer Diğer

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesinde ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatımı başarıyla gerçekleştirmiş, alanında uzman bir hocamız. Bilgisi, ilgisi ve tecrübesiyle ameliyat öncesi ve sonrası çok güzel geçti. Bu süreçte kendilerine destek ve yardımları için çok teşekkür ederim. Çok memnun kaldım. Ortopedi alanında özellikle de spor yaralanmaları konularında tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Diğer

Doğaç Hocaya annemin kalçasında meydana gelen ağrı için gittik. Kendisinin ilgisi hastaya yaklaşımı uygulayacakları tedavi konusunda verdiği bilgiler ve tedavi süreci bizleri ve hastamızı çok rahatlattı. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.

C

hocam ortapedi de ustunuze tanımam allah yolunuzu açık etsın samımıyetınız ve karakterınız guven verıyor sızı akrabam gıbı goruyorum en samımı dıleklerımle

doğaç bey ilk ameliyatımda bulunmuştu ancak ikincisine gittiğimde hastaneden ayırlmış olması beni çok üzdü,hastalarla olan diyaloğu ikna gücü çok başarılı güven veren mükemmel bir doktor. kendini tanımış olmaktan çok mutluyum.

Kral doktordur kendisi.. Burak Akan hocayla birlikte Ön Çapraz Bağ tamirimi yaptığı ve beklemediğim kadar ilgi gösterdiği için teşekkürü bir borç bilirim. Özellikle diz konusunda şiddetle tavsiye ederim..

Profili düzenle veya yönet