Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11/13, İstanbul
Doç. Dr. Erkan Yula Immunity Clinic
gi...m
Henüz ikinci seansta migrenimi büyük ölçüde tedavi etti. hem sağlıklı yaşamı sunuyor hem de migren tedavisinde ciddi anlamda ilerleme kaydediyorsunuz ilk seanslarda. Erkan Bey, hemşireler, diyetisyen hepsi ayrı ilgili ve sabırla motive ediyorlar.
ab...
Sayın Hocamız her konuda beni aydınlattı ve tedavi sürecini çok açık bir şekilde izah etti. Her randevuda aynı titizliği gösterip yakından takip ediyor. Bir çok alanda bilgi sahibi olması ve sorularıma yanıt verebilmesi çok hoş. Öncesinde 2-3 doktor ile görüşsem de tatmin olmamıştım. Kendisini tanımak ve tedavi olabilmek beni çok mutlu etti. ( Fasiyal sinir grefti ameliyatı oldum. Yüz felci için kendisine ulaştım. Tedavimin 8. seansından olumlu sonuçlar alarak devam ediyorum)
as...n
5 yıl önce topuk dikeni için ozon tedavi olmuştum.Çok fayda gördüm diğer ayağım için tekrar hizmet aldım çok memnunum.
sl...n
Erkan hocam ve çalışanlari güler yüzlü ilgili ben alerjik rinit tedavisi için başvurdum 10 yıldan fazladır hergun ilaç kullanmama rağmen bitmeyen sıkıntılarım tedaviye başlama %80 azaldı tedavim bitince tamamen kurtulacağına inaniyorum
Bana parkinson teşhisi konulmuştu. Kendisine araştırma sonucunda başvurdum. Sağlıklı yaşam ile ilgili destekte bulundu. Bağırsak mikroplarım vardı. Doğal yollardan, serum şeklinde bazı vitamin takviyeleri aldım. Akupunktur, ozon tedavisi aldım. Kasılmalarım ve ağrılarım azaldı, uykularım düzene girdi. Karın şişliğim vardı ve geçti. Dengesiz besleniyordum sayesinde beslenmem düzene girdi. Tavsiyelerini hoş görülü olmasını beğeniyorum. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Kendisini tavsiye ederim. Tedavimde olumlu anlamda yarar sağladı ve güler yüzlü bir ekibi var.
Sedef şikayeti ile gittim. 2017 den beri vardı bende. Tesadüf gördüm hocamızı kendisinin programlarını dinledim ve iletişime geçtim. Gayet ilgililer, takip ediyorlar. Gayet memnunum senans sonralarında kendimde farkı gördüm. Şu anda ki semptomlarım çok çok daha iyi. Eylül ayından beri gidiyorum ve süreçten memnunum. Çalışanlarından memnunum çok ilgililer. Erkan Bey sadece tıp olarak değil ruhsal anlamda da çok güzel anlatımları var iyi ki de denk gelmişim.
m...
Sosyal medya üzerinden Erkan Bey'e ulaştım Sedef, geçirgen bağırsak ve yorgunluk şikayeti ile başvurdum. Tedavi süreci gayet güzel ilerliyor ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.
Erkan Yula isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Yula, Akupunktur, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Erkan Yula tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu.
Erkan Yula adresi nerede?Erkan Yula şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11/13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Yula isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Yula online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erkan Yula hangi dilleri konuşuyor?Erkan Yula ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Yula isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Yula bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Yula ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Yula hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Erkan Yula hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erkan Yula hangi sigortaları kabul ediyor?Erkan Yula tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Akupunktur Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları