Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, Ikidede apartmanı, No:35 Daire:8 Kat:2 Bostancı, Kadıköy
Botoks
UPHILL TOWERS Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sokak A-Block Floor: 9 Flat, D:49, 34750 Ataşehir/İstanbul, İstanbul
Boyun Gençleştirme
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Çatlak Tedavisi
Uzm Dr Fatih Güven Muayenehanesi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Uzm Dr Fatih Güven Muayenehanesi
1993 yılında istanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesine girdim.
2000 yılında mezun oldum.
Yalova Yaşar Okuyan Hastanesi acil servis, Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dahiliye polikliniğinde görev yaptım.
Erzurum Karayazı ilçesinde Aile Hekimi uzmanı olarak çalıştım. Daha sonra Uğur Mumcu Aile Sağlığı Merkezinde aile hekimi olarak görev yaptım.
Beylikdüzünde özel muayenehanemde görev yaptım.
Üsküdar Üniversitesi'nden 200 saatlik hipnoz eğitimi ve sertifikasını aldım.
Özel Ataşehir Eren hastanesinde acil servis sorumlu hekimi olarak 6 yıl görev yaptım.
GETAT Sağlık bakanlığına bağlı Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi'nden MEZOTERAPİ sertifikası aldım.
Halen ATAŞEHİR'DE bulunan MEZOTERAPİ ve TAMAMLAYICI TIP ALANINDA ÖZEL MUAYENEHANEMDE HİZMET VERMEKTEYİM.
ay...r
31 Ocak tarihinde botoks ,sıcak kolojen, ve dolgu işlemleri yaptırdım botoks sonrası göz kapağımda düşme oldu 1 hafta sonra aradım ödem olduğunu söyledi 15. gün kontrole gittim göz kenarıma dolgu uygulaması yapıldı oda işe yaramadı şakak kısımlarında dalgalı bir şişlik oluştu Yaptırdığım hiç bir işlemden memnun kalmadım
se...z
Güleryüzlü ve iyi niyetli,titiz bir doktor,üç kez toplamda 2.5 CC dudak dolgusu uygulandi, maalesef memnun kalamadim,
s...
Doktor beye sosyal medya üzerinden ulaştım. Saçlarım çok dökülüyordu mezoterapi işlemi yaptırmak için gittim hem çok ilgilendi hemde sonuçtan çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
ş...
Doktor Beyden öncelikle güler yüzlü olduğu ve işini severek yaptığı için çok memnun kaldım. Botoks yaptırdım tam istediğim gibi oldu sizi dinleyip anlayan ihtiyaca göre işlem yapan birisi daha önce arkadaşım kendisine gidiyordu bende tavsiye üzerine gittim ama çok memnun kaldım tüm işlemlerimde tercih ederim fazlasıyla herkese tavsiye ederim.
s...
Doktor beyi tesadüfen sosyal medyada görüp, ulaştım. Dolgu işlemi yaptırdım. Kendisi çok kibar, titiz çalışan, işini iyi yapan birisi ben işlem sonucumdan çok memnun kaldım. Dolgu isteyen herkes tereddüt etmeden hocama ulaşsın.
t...
Fatih Güven hocamı bir arkadaşım tavsiye etti iyi ki de etmiş kendisine mezoterapi prp ve gençlik aşısı yaptırdım titizlikle işini yapan çok iyi bir doktor tüm sorularımı sabırla detaylı açıkladı güvenle hocamı tercih edebilirsiniz.
ş...
Hocamı bir arkadaşım tavsiye etti. Cildimde hafif lekelenmeler var kuruluk vardı paris ışıltısı yaptırdım çok memnun kaldım hocam zaten çok ilgili ve bilgili, ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim
g....k
Fatih beyin ilgisi ve iyi niyeti yaklasımı ,dürüstlüğü ve Botoksu inanilmaz guzel 6 aydan fazla suruyor. Mezoterapi olsun dolgusu olsun gercekten cok basarili evim uzakta olmasina ragmen tek tercihim fatih güven
y.....
Fatih hoca ile arkadaşım aracılığı ile tanıştım. Tereddütlerim vardı. botoks yaptırmak için ancak, Fatih hocam kibarlığı, güler yüzlülüğü, ve detaylı bir şekilde hiç geçiştirmeden yaptığı açıklamaları ile tıpkı soyadı gibi GÜVEN aşıladı. ve botoksumu yaptırdım. 4 ay oldu yaptıralı çok memnunum iyi ki sizi tanımışım hocam 2 ay sonra görüşmek üzere sevgilerimle
me...
Ben bugünki son müşteriydim dudak dolgusu yaptırdım bence doktor bey gayet ilgili sabırlı ve Güler yüzlü dudak dolgusu yaptırmak istiyorsanız gerçekten içimden gelerek bu yorumu yazıyorum tereddütünüz olmasın şırıngaya iki dkda vurup göndermedi baya uğraştı evet acıyor ama değer. Teşekkürler doktor bey.
Fatih Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Güven, Mezoterapi. Size Fatih Güven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, PRP, Mezoterapi, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, İple Yüz Germe, Bölgesel Zayıflama.
Fatih Güven adresi nerede?Fatih Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- UPHILL TOWERS Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sokak A-Block Floor: 9 Flat, D:49, 34750 Ataşehir/İstanbul İstanbul
- Prof Dr. Ali Nihat Tarlan Caddesi, Ikidede apartmanı, No:35 Daire:8 Kat:2 Bostancı Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Güven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Güven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Güven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Fatih Güven hangi dilleri konuşuyor?Fatih Güven ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Güven tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Fatih Güven hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Fatih Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları