Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya
m....a
Yaklaşık 6 ay önce burnumdan deviasyon ameliyatı oldum. Eski hayatımı hatırlamıyorum bile. Çok değişti, 1sn nefes alırdım biterdi. Şimdi ciğerlerime çekebildiğim kadar çekiyorum. Nefes alma hacmim o kadar arttı ki ek ÖTV bile gelebilir. Fatih Bey süreçte çok açıklayıcı oldu ve pürüzsüz bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirdim. Ara ara gittiğimde de kontrol ediyor ve şu anki durumu gayet iyi gözüküyor.
7 yaşımdan beri süregelen alerjim sebebiyle sürekli solunum sıkıntısı çekmekteydim ve bu durumu kontrol altına almak için farklı farklı yöntemler denemekteydim. Bütün uğraşlarıma rağmen 30lu yaşlarıma geldiğimde solunum sıkıntım iyice artmıştı. Tavsiye üzerine Fatih Hocayla tanıştım ve kendisi detaylı bir şekilde burnum için yapacağı operasyonları açıklayarak beni deviasyon ameliyatına ikna etti.Bu ameliyat sırasında aynı zamanda alerji yüzünden şişen ve artık sürekli şiş halde olan burun etlerimin de küçültülmesini sağladı. Sonuç hakkında o kadar memnun kaldım ki Fatih Hocayı ne kadar övsem az. Gerçekten de yapacağı kadarını anlatan ve sonrasında iyileşme sürecini yakında takip eden bir hekim. Bu ameliyat sonrasında hem sağlığım iyileşti hem de günlük enerji arttı.Konuşurken bile nefessiz kalan bir halden, çok daha enerjik ve canlı bir hale geldim. Açılan nefesim sayesinde dikkatimi bile daha kolay toplar hale geldim. Herkese kendisinden tavsiye almayı öneririm.
g....a
Sayın Fatih Yalçın Hocamızı 15 yaşındaki oğlumun kronik olarak sinüzit hastası olmasıyla tanıdık. Bir süre sonra yaşın büyümesiyle beraber burun kemiği nefes almasını neredeyse imkansız hale getirdi ve Fatih hocamızın da yönlendirmesiyle 16 yaşında burun kemiği düzeltme ameliyatı oldu. Fatih Hocamız hem ameliyat öncesi çok detaylı bilgilendirme yaptı, hem de ameliyat sonrasında her şeyi kontrol etti ve hep destek oldu. Fatih Hocamızın eşsiz tekniğiyle ameliyat sonrası şişme, ödem, morluk ve kanama gibi şikayetleri yaşamadık ve oğlum çok çok rahat ve sağlıklı nefes almaya başladı. Bilgisi, tecrübesi ve güleryüzüyle kendisine sonsuz sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz.
me...n
Fatih Hocam burun ameliyatımı gerçekleştirdi yaşadığım sinüzit kanalları problemimi iyileştirdi. Dediklerini harfiyen gerçekleştirdi üzerinden 8 ay geçti hala nefes alabilmenin keyfini yaşıyorum
oz...n
Fatih Hoca ile deviasyon ameliyatı geçirdim. Ameliyat öncesi anlattıkları ile süreç birebir uygun ilerledi. Kendinden emin tavrı ve hastayı rahatlatan açıklamaları beni çok memnun etti. Gerçekten ameliyat sonrasında ne kadar doğru bir karar verdiğimi görmüş oldum.
hü...r
Fatih hocam yaklaşık 3 yıl önce burun deviasyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Burnumun sağ kanadındaki kemiğin nefes almamı nasıl engellediğini tomografi üzerinde göstererek bu operasyonun gerekliliği konusunda beni ikna etti. Rahat bir ameliyat ve iyileşme süreci yaşadım. Aradan geçen yıllar, ne kadar isabetli bir karar aldığımı bana gösterdi. Hayat ve uyku kalitem arttı. Yaşamış olduğun gripal süreçleri eskisine kıyasla çok daha rahat ve az semptom göstererek atlattığımı fark ettim. Fatih hocama emekleri ve hayatıma katmış olduğu konfor nedeniyle bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. KBB alanındaki tüm ihtiyaçlarda bilgi birikimi, titizliği ve humanist yaklaşımıyla takdiri hak ediyor. İşine saygılı insanların az kaldığı şu devirde iyi ki varsınız ve iyi ki yollarımız kesişmiş Fatih hocam.
Tecrübesi, bilgi birikimi, etkili iletişimi, samimi ve her zaman güven veren yaklaşımı ile emin ellerde olduğunuzu hissettiren ailemizin doktorudur.
2018 Nisan ayında burun deviasyon ameliyatımı gerçekleştirdi ve o günden bu yana nefes almam ve uykularım düzeldi, nabzım normale döndü, koku alma hassasiyetim arttı ve en önemlisi ameliyat sırasında yaptığı başarılı uygulama ile yıllardır burnumun formunda en ufak bir bozulma olmadı.
Yıllar içerisinde sürekli bağlantıda kaldık ve ameliyatın sonuçlarını birlikte takip ettik. Bu süreçte de her zaman güleryüzlü ve güven veren tarzını sürdürdü.
Sağlıklı nefes almak ve ameliyatınızın sonuçlarından uzun süre memnun olmak istiyorsanız Fatih Hocanın emin ellerine kendinizi emanet edebilirsiniz.
Fatih Hocam 2013 yılında deviasyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Ben bu yorumu 2024 yılında, bu ameliyattan tam 11 sene sonra yazıyorum :) Deviasyon ameliyatlarında genellikle bu kadar süreden sonra ameliyat sonrasındaki burun açıklığı, burun formu ve alerji/horlama gibi durumların eski haline dönmesi gözlemleniyor. Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımdan da sıklıkla duyduğum geri bildirimler bu şekilde oldu. Kendi deneyimlerimden ise rahatlıkla söyleyebilirim ki ameliyattan sonra yaşam kalitem iyileşti, alerjim ciddi oranda azaldı ve nefes almakla ilgili hala hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Çevremde bu ameliyatı düşünen herkese Fatih Hoca’yı önermeye devam ediyorum ve edeceğim. Ameliyat sonrasında 1 hafta içinde iyileşmiş olmak, hayatıma eskisinden daha iyi devam edebilmek diğer deneyimleri dinlediğim zaman oldukça nadir yaşanan bir durum gibi geliyor. Hızlı iyileşme, kalıcı çözüm ve yükselen bir yaşam kalitesiyle hayatınıza devam etmek istiyorsanız Fatih Hoca’yı şiddetle öneririm!
al...
Çocukluk dönemimden beri süregelen burun içi eğrilikler nefes almamı etkiliyordu. Bunun için lise doneminde bir ameliyat olmustum. 40 yıl önce olduğum bu ameliyatın aslında hiçbir çözüm saglamadigini yakın zamana kadar tam anlamamıştım. Son iki senedir burnumun içindeki eğrilikler ve polipler nefes almamı engelliyordu. Özellikle poliplerin şiştigi zaman ağzım kapalı kalırsa nefessiz öleceğimi düşünmeye başlamıştım. Gittiğim doktorlar ameliyat olmamı önermişti ama hiç birine güvenememistim. Ankara Çayyolu Güven Hastanesi KBB uzmanı Dr Fatih Yalçın beyin muayene ve teşhisindeki uzmanlığı ve yaklaşımı ile kendisine çok güvendim. Tedavi ve ameliyat konusundaki uzmanlığı sayesinde tüm sorunlarımdan kurtuldum. İlk defa burnumun her iki tarafı ile çok rahat nefes alıyorum. Ameliyat sonrası süreç hiç korktuğum gibi olmadı, çok kolay geçti. Kendisine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Herkese tavsiye ederim.
ef...ğ
Bebekliğimde yaşadığım bir travma sonucunda sol burnumda ileri derecede bir deviasyon sorunu vardı. 18 yaşıma kadar tek taraflı nefes almak zorunda kadım ve bir çok olumsuzluk yaşadım. Geceleri kaliteli uyuyamamak, sık tekrarlayan enfeksiyonlar, yorgun uyunmak, vs.Çocukluk döneminden beri KBB doktorum olarak beni takip eden Sevgili Fatih Yalçın Hocam bana derdi ki" Çok problemli bir burun, zamanı gelince , ameliyatını yaparak, seni rahatlatacağım" hakikaten 18 yaşıma gelir gelmez 25 Ocak 2024 tarihinde ameliyatımı hocam başarıyla gerçekleştirdi. Sonrasında konforlu ve titizlikle sürdürülen, sadece 1 gece hastane yatışlı bir süreçden sonra şimdi olduğum başarılı ameliyattan çok memnunum.Artık nefes alabilmenin ne kadar güzel birşey olduğunun farkındayım. Çok rahatladım. Hocam şahane bir iş çıkardı. Ameliyat olacaksanız Fatih Hocam'la tanışın. Canım hocam iyi ki varsınız, elleriniz dert görmesin.
Fatih Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Yalçın, Kulak Burun Boğaz.
Fatih Yalçın adresi nerede?Fatih Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya
- Alacaatlı Cad. No:15 Çayyolu Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Fatih Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları