Online Randevu Takvimi
etkin değil
Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe
Diyafram hernisiyle doğan çocuğumuzun durumu oldukça kritikti. Doğru uzmanı ararken, doğum yaptığımız hastanede o gün göreve başlayan Fatma Hoca ile tanıştık. Kendisi, bilgisi ve profesyonel yaklaşımıyla bizim için büyük bir umut oldu.
Fatma Hocamız, çocuğumuzun durumu ve tedavi süreci hakkında detaylı, net açıklamalar yaparak bizi bilgilendirdi. Ameliyatın risklerini ve süreçte karşılaşabileceğimiz durumları anlatarak güvenimizi kazandı ve bizi rahatlattı.
Tedavi sürecinde, Fatma Hoca başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası da çocuğumuzun durumunu düzenli takip etti ve süreci titizlikle yönetti. Hem ameliyat öncesi hem de sonrası boyunca bize rehberlik ederek endişelerimizi en aza indirdi.Fatma Hoca’nın uzmanlığı ve hastalarına gösterdiği özen, sağlık hizmetlerinde doğru bir tercih yapmanın önemini bize gösterdi. Güvenilir bir uzman arayanlara kendisini tavsiye ederim.
Kızımda sağ yumurtalıkta kist teşhisi kondu çok fazla yere danıştık ve görüş aldık . Fatma DURAN hocayla bu sayede tanıştık konuya hakimiyeti, en ufak detaya kadar anlatması ilgili davranması bizde güven oluşturdu. Başarılı bir ameliyat sonrası kızım şuan çok iyi teşekkürler hocam.
Fatma Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Duran, Çocuk Cerrahisi.
Fatma Duran adresi nerede?Fatma Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Fatma Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.