Banka Havalesi

Online Terapi +39 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Diyetisyen Melike Karaca kliniği
Mansuroğlu mah. 288/4 sk. No10 Avcılar Exclusive A Blok, kat6, D130 Bayraklı/ İzmir, Bayraklı, İzmir

Nakit

Libratum Danışmanlık Merkezi
Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak no:19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat 1,Daire 1, Karşıyaka, İzmir

Nakit, Kredi kartı

Bilgisayarlı Play Attention Yöntemi +1 daha fazla

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Bostanlı Mahallesi Cemal Bülbül sokak no:19 Eğinlioğlu Apartmanı Kat 1,Daire 1, İzmir

Libratum Danışmanlık Merkezi

Psk. Funda Cansu Gül, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Sporda Psiko Sosyal Alanlar Tezli Yüksek Lisans Programını tamamlayan Funda Cansu Gül, kurucusu ve sahibi olduğu Libratum Danışmanlık Merkezi' nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Makaleler
Röportaj

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Öncelikle Funda Hanım son derece nazik ve dinlemeye açık bir insan. Kendinizi rahatça ifade edebiliyorsunuz. Hayvan fobisi için gitmiştim. 3 seansta çözüm almaya başladım.
Kendisine güvenebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Funda hanım ile ilk telefon görüşmemizde süreç hakkında çok detaylı bilgilendirme yapması bana zaman ayırmış olması benim için çok önemliydi. Yanı sıra ses tonundaki samimiyet ve huzuru hissedip en kısa sürede randevu oluşturdum. Görüşmeye gittiğimde enerjisi, güler yüzlü oluşu açıklamaları içimi oldukça rahatlattı ve sürece bağlanmamı sağladı. Daha önce bir çok psikolog görüşmem oldu ama süreklilik sağlayamadım bir yerde kopmalar oldu. Funda hanım ile şu an 4. seansı bitirdik. Asla başladığım noktada değilim. terapiye dair ön yargılarım kırılmış durumda ben kendimde ki değişimi bana iyi geldiğini farkındayım fakat çevremden de olumlu dönüşler alıyor olmak beni daha da mutlu ediyor. Şu an sosyal ilişkilerimde, iş hayatımda aile hayatımda keyifli olduğum bir dönemdeyim. Bu süreçte Funda hanımın desteği çok büyük kesinlikle tavsiye ediyorum. Bugüne kadar gittiğim en iyi psikolog.

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

sinav senemi yonetemeyecegimi dusundugum icin cansu hanimdan terapi almaya basladim ve etkilerini sadece sinav senesi bazinda degil sosyal, kisisel hayatimda da gordum cok memnumum

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Kendimi çok üzgün ve çıkmazda hissettiğim bir anda randevu aldım. Kendim için aldığım en doğru kararlardan biri. Bakış açımı genişleten canım psikoloğum iyi ki var

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Diğer

Öncelikle Funda Hanım son derece nazik bir insan. Klostrofobi için kendisiyle seanslar yaptık ve yaptığımız seanslar şu ana kadar bende işe yaradı. Dinlemeye açık bir insan olduğu için kendinizi rahatça ifade etme şansı yakalıyorsunuz.

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Funda Cansu hocanın, sıcak, samimi, candan tavırları ve muhteşem desteği sayesinde kızım kendini çok daha iyi hissediyor. Çünkü bizim sürecimiz biraz zorlu hassas bir süreçten geçen hele ki ciddi bir epilepsi sorunu yaşayan bir genç kızın yeniden hayat dolu olmasını hocama borçluyuz. İyiki yollarımız kesişmiş. Ben doğru adresi bulduğumuzu düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Daha 2. Seansımı almama rağmen kendimi iyi hissetmeye başladım. Devam ettikçe daha da iyi olacağıma eminim.

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Travmatik olaylar sonucunda içine girdiğim bunalımlı ruh halinden çıkmayı ummazken kendi benliğimden gün geçtikçe uzaklaşıyorken kendisiyle tanıştım. Bu tanışma benim hayat akışımı değiştirdi. Daha ilk seanslarda ne kadar doğru bir yerde olduğumu anladım. Çok sağlıklı bir süreç sonucunda; uzmanlık alanındaki engin bilgileriyle, sabrıyla, yaklaşımıyla, içtenliğiyle gerçekleşen seanslar sonucunda hayatıma tekrar kaldığım yerden daha güçlü, daha olgun, daha sağlıklı bir şekilde devam etmeye başladım.Bugün geriye baktığımda geldiğim noktaya inanamıyorum. Bu, Funda Hanımın sayesinde oldu.
Kendisine minnettarım. Buradan tekrar teşekkür ediyorum…

Z
Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Yaşamı boyunca zor şartlarda büyüyen biri olarak 'bir terapi ne gibi bir etkide bulunabilir ki' diyordum. Ta ki Funda Hanım'ı tanıyana kadar. 7 aylık terapi sürem (iyileşmeme rağmen kendi isteğim üzerine) halen daha devam ediyor. Yorum yapabilmek için birkaç ay beklemek istedim. Bu kadar kısa sürede hayatımı, bakış açımı, huzurumu değiştireceğini beklemiyordum. Şu anki yaşamımda sağlıklı düşünebiliyor ve bu şekilde hareket edebiliyorsam Funda Hanım'ın eseridir. İyi ki siz, her şey için çok teşekkür ederim Funda Hanım

Konum: Libratum Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Uzun bir süre görüşemediğimiz durumlarda - böyle bir talebim olmamasına rağmen - kendisi beni arayacağını, durumumu kontrol edeceğini söylemişti. Ancak aramadı bundan ötürü kendisine gitmeyi bıraktım. Gitmeme sebep olan sorunum hala devam etmekte ancak gittiğim süre boyunca hep yardımcı oldu.