Dr. Öğr. Üyesi
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi) +5 daha fazla
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi Fedakar Sokak Demir Romance Sitesi No:13/4 Opal Blok, Beylikdüzü, İstanbul, İstanbul
Aşı Takibi
Doktor Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Gelişimsel bozuklukların erken tanısı
Sağlam Çocuk Muayene
Çocuk beslenme bozuklukları
Doktor Muayenehanesi
İlk öğrenimimi Seydişehir Atatürk İlkokulun'da, Orta ve lise öğrenimimi Meram Anadolu Lisesinde tamamladım.
Tıp fakültesine Erciyes Üniversitesinde başladım ve Meram Tıp fakültesinde bitirdim.
Konya Eğitim ve Araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi tamamladıktan sonra 2011-2012 yıllarında Şırnak ilinin Cizre ve Silopi ilçe devlet hastanelerinde mecburi hizmetimi tamamladım.
Sonrasında Konya Akademi hastanesi, İstanbul Yenibosna Safa Hastanesi, Medikal Park Gaziosmanpaşa Hastanesi ve Beylikdüzü Medicana Hastanelerinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştım.
2018 Ekim ayından buyana kendi Çocuk Kliniğimde Hastalarıma hizmet etmeye devam ediyorum.
Evliyim ve bir oğlum ile İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyorum.
ba...r
İnanılmaz memnunuz, kızım (1 yaşında) ve oğlum (8 yaşında) için gerek yüzyüze gerekse telefonda sorularımızı özenle cevaplıyor, yönlendiriyor ve içimizi rahatlatıyor.
b....ö
Doktorumuzla oğlum 15 günlük iken tanıştık. Detaylı açıklamaları, oğlumuza yaklaşımı, yerinde tespitleri, sorularımızı cevapsız bırakmaması, her konuda detaylı fikir sahibi olması, herşeye ilaç vermemesi , gerekli durumlarda doğru yönlendirmeler yapması....Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.Kendisine çok teşekkür ederiz.
a....a
Kendisine 3 aylık kızımın vücudunda bulunan kızarıklıklar için başvurduk, çok ünlü denilen alerji uzmanlarından göremediğimiz yaklaşımı ve ilgiyi kendisinden gördük. Bizi kortizonlu ilaçla tedaviye başlatmaktansa en doğal yöntemlerden başlattı.Kızım iyiye gidiyor ve umarım daha iyi sonuçlar alacağız. Nacizane tavsiyem ,asistanı olduğunu düşündüğümüz çalışanının doktor beye karşı tutumu ki daha kibar olabilir , bu da bizi ilgilendiren bir konu değil. Kendisinden ve tedavisinden memnunuz.
i.....
Tüm sorularımıza sabırla ve detaylı bir şekilde cevap verildi. Doktor bey'den çok memnun kaldık. 1 yaş aşılarımızı da olabilecek en sorunsuz şekilde yaptı. Çocuğa bu kadar samimi yaklaşan başka bir doktor görmemiştim. Birçok konuda bilgi sahibi ve nazik bir beyefendi. Kendisine teşekkür ediyoruz.
se...
Oğlumun rutin kontrolü için gittik ve çocuk ile iletişimi çok iyiydi. Son derece ilgili, rahatlatıcı ve ilaç yanlısı olmayan bir hekimdi.
ça...y
2 çocuğum var dolayısıyla birçok doktor ziyaretimiz oldu Halil İbrahim Bey gibi detaylı muayene eden bir doktora rastlamadım.Çocuğumda öksürük burun tıkanıklığı yüzünde kızarıklıklar vardı alerji olabileceğini söyledi diyet yaptırdı ve bazı bitkisel şeyler önerdi hemen faydasını gördük.Gayet ilgili ve özenliydi her anlamda kendisine teşekkür ediyorum.
e ...s
2.5 ve 6 aylık iki bebeğimle geldim . Küçük olanın diş problemi ve büyük olanın bitmek bilmeyen burun akıntısı ve geniz problemi vardı . Çocuklarla iletişimi.cok gzuel bir doktor . Hiperaktif kızımın peşinde koşturarak misynesini başarıyla yaptı . En ince ayrintisina kadar muyanelerini yapip çok gzuel bilgilendirmede bulundu . Çok memnun kaldım . Bundan sonra iki.bebegimi de kendisine getireceğim .
v....ö
Bebeğimizin muayenesi için gittik. Gerek detaylı muayenesi gerekse açıklamalı anlatımı ile içimizi rahatlattı.
Çok memnun kaldık.
eb...
Aylık kontrol yapıldı
Güler yüzlü tane tane anlatan ilgili bir doktor çok memnun ayrıldık doktorumuzdan
k.....
Kızımız 9 aylık ne zaman aklımıza bir şey takılsa istediğimiz anda ulaşabiliyoruz kendisine ve hiç sıkılmadan detayli bir şekilde her şeyi açıklayarak anlatıp içimizi rahatlatıyor. Kendisinden oldukça memnunuz.
Halil İbrahim Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Küçük, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Ozon Terapi. Size Halil İbrahim Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Aşı Takibi, Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi), Büyüme Takibi, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme bozuklukları, Normal Randevu.
Halil İbrahim Küçük adresi nerede?Halil İbrahim Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Fedakar Sokak Demir Romance Sitesi No:13/4 Opal Blok, Beylikdüzü, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil İbrahim Küçük hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Küçük ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Küçük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 48 hasta / danışan, Halil İbrahim Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil İbrahim Küçük hangi sigortaları kabul ediyor?Halil İbrahim Küçük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla