Bölgesel Yağlanma, Yüreğir
Reşatbey Mah. gazipaşa bulvarı ulvi özdemir apt. Kat:1 no:1, Adana • Harita
Özel muayenehane
Kurtuluş Mah. Cumhuriyet Cad. MNS Plaza No:50 Kat:5 Daire:25, Adana • Harita
Mete Baba Muayenehanesi
Cemalpaşa mah Gazipaşa bulv no 20 Karadayı apartmanı kat :6 no:12, Adana • Harita
Doç. Dr. Cengiz Eser
Gürselpaşa mh öğretmeler blv tepelizade plaza SEYHAN/ADANA, Adana • Harita
Ahu Özbilen Muayenehanesi
Reşatbey mahallesi,Gazipaşa bulvarı Bahri bey apartmanı no:3 kat:1/1, Adana • Harita
Epckozmetik gazipaşa
Kurtuluş Mah.Cumhuriyet Cad. MNS Plaza No:50 5 Kat :3 Daire: 12, Adana • Harita
Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş
Çınarlı mahallesi 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok 6.kat, Adana • Harita
Emrah Efe Aslaner - Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Kurtuluş Mahallesi, Ramazanoğlu Caddesi, Tevfik Bey Apartmanı, B blok, Kat:1, Daire:4, Adana • Harita
Osman Metin Yavuz Muayenehanesi
Çınarlı Mah. Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi, D:No 9, 01120 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Adana HBT Estetik Cerrahi Kliniği
Dr. Mithat Özsan Bulvarı Kışla Mah. 4522 Sok. No:1 Yüreğir/ADANA, Yüreğir • Harita
Adana Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Yüzüncüyıl Mh, Carrefoursa AVM Yanı, 85019. Sk, Adana • Harita
Özel EPC Hastanesi
Kurtuluş Mahallesi 64019 sk. Pakyürek İş Merkezi (Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi arkası ) Zemin Kat, Adana • Harita
Op. Dr. Niyazi Şimdivar Muayenehanesi
Çınarlı Mahalles 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat 4 No :23 Seyhan, Adana • Harita
Güllü Korkmaz Solmaz
Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Gen İş Merkezi Kat:7 Daire :20, Adana • Harita
Güney Estetik Cerrahi
Gazipasa Bul.Karadayı Apt. K.5 D.7, Adana • Harita
Süleyman Uslular Muayenehanesi
Kurtuluş Mahallesi Mithat Saraçoğlu Cad. Demokrasi Sok. Pakyürek İş Merkezi No:32/3, Adana • Harita
Hamdi Rifat Memişoğlu Muayenehanesi
Ziyapaşa Bulvarı Kurtuluş Mah. Özgü Apt. Kat:1 Daire:3, Adana • Harita