Yüz Kırıkları, Yüreğir
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Reşatbey Mah. gazipaşa bulvarı ulvi özdemir apt. Kat:1 no:1, Adana • Harita
Özel muayenehane
Cemalpaşa mah Gazipaşa bulv no 20 Karadayı apartmanı kat :6 no:12, Adana • Harita
Doç. Dr. Cengiz Eser
Reşatbey mahallesi,Gazipaşa bulvarı Bahri bey apartmanı no:3 kat:1/1, Adana • Harita
Epckozmetik gazipaşa
Çınarlı mahallesi 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok 6.kat, Adana • Harita
Emrah Efe Aslaner - Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniği
Kurtuluş Mahallesi, Ramazanoğlu Caddesi, Tevfik Bey Apartmanı, B blok, Kat:1, Daire:4, Adana • Harita
Osman Metin Yavuz Muayenehanesi
Çınarlı Mah. Fatih Terim Sokak Bulvar İş Merkezi, D:No 9, 01120 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Adana HBT Estetik Cerrahi Kliniği
Op. Dr. İlke Karagöz
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana • Harita
Medical Park Adana
Dr. Mithat Özsan Bulvarı Kışla Mah. 4522 Sok. No:1 Yüreğir/ADANA, Yüreğir • Harita
Adana Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Kurtuluş Mahallesi 64019 sk. Pakyürek İş Merkezi (Atatürk Caddesi Gülbahçesi Sitesi arkası ) Zemin Kat, Adana • Harita
Op. Dr. Niyazi Şimdivar Muayenehanesi
Çınarlı Mahalles 61027 sokak Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A Blok Kat 4 No :23 Seyhan, Adana • Harita
Güllü Korkmaz Solmaz
Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi Gen İş Merkezi Kat:7 Daire :20, Adana • Harita
Güney Estetik Cerrahi
Gazipasa Bul.Karadayı Apt. K.5 D.7, Adana • Harita
Süleyman Uslular Muayenehanesi
Kışla mah 4522. sk No:1, Yüreğir • Harita
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana • Harita
Medical Park Adana
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDöşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Şinasi Efendi Caddesi Ramazanoğlu Apt. A Blk. K:5 No:9, Adana • Harita
Gökçen Oran Muayenehanesi