sa....
Doktor bey
İşine son derece hakim ve insan ilişkilerinde çok başarılı bir kişi.
Annemi diz rahatsızlığı için götürmüştüm götürdüğüm günün ertesinde hemen bütün organizasyonları yapıp derhal ameliyata aldı ve çok başarılı bir diz ameliyatı gerçekleştirdi.
Eline ve emeğine sağlık sevgili hocam,biz senden razıyız,Allah'ta olsun İnşallah.
ta....
29 mayıs devlet hastanesin de babamı dizinden çok başarılı bir ameliyat etti, kendisinden çok memnun oldum , teşekkür ediyorum başarılar diliyorum ADEM YILMAZ
bu...t
Geçen hafta babam, Humerus üst uç kırığından çok başarılı bir ameliyat geçirdi. Tedavi süreci kırığın durumundan dolayı biraz zaman alacak. Doktorumuzun ameliyat öncesi ve sonrasında ilgili olması, durum hakkında detaylı bilgilendirmesi, yakın takipte olması, işini layığıyla yapması ve benimsemesi, kendine güveniyle alanına hakim bir uzman olması gerçekten takdire şayan.
Şu an 29 Mayıs Devlet Hastanesi'nde görevine devam etmektedir. Başarılarının devamını dileriz ve diğer hastalara kesinlikte tavsiye ederiz.
el...m
Beyşehir de vermiş olduğu hizmetler için çok teşekküt ederiz. Babanneme diz protezi yaptı. Tüm ağıları geçti. Sayesinde babannem artık yürüyor. Emeği ve ilgisi için çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederiz.
ce...n
allah kendinden razı olsun yaşlı anneme çok moral verdi rahmetli oldu ama hep ondan bahsetti ölene kadar allah ondan razı olsun anneme iyi davrandı için
ey...ç
Polatlılı hemşerim allah razı olsun. Sen olmazsan ne yapar bu polatlı. Herkese yardım ediyorsun. Tanısın tanımasın ismini duyan geliyor. Allah doktorumuza sabır kuvvet versin :)
tu...a
Herkese tavsiye ederim. Beyefendi bir doktor. Hastamızın neyi varsa 5 dakikada özetledi. Ameliyattan sonrada neler yapıldığını 2 dakikada özetledi. 7 dakikada herşeyi öğrendik :) hastamız ile ilgili herşeye hakimiz. Herkese tavsiye ederiz.
ya....
Başka bir doktorun yaptığı hatayı düzeltti. Hata yapan doktora karşı bizi kışkırtmak yerine elinden geleni yapmış, işin doğasında var diye sürekli ilk doktorumuz hakkında telkinde bulundu. Hata yapan doktordan şikayetçi olmaktan vaz geçirdi. Yaptığı iyilikten ziyade ahlakına hayran kaldık. Önce insan olabilmeyi başarmış. Bizlere de insan olduğumuzu hatırlattı. Kendisine teşekkür ederiz :))
hü...n
Az konuşan, öz konuşan, çok iş yapan birini arıyorsanız tavsiye ederim. İşini dört dörtlük yapıyor. Yüzlerce hastası var ve hepsine itinayla davranıyor. Biz çok memnun kaldık. Daha ne denebilir ki.
me...u
:) :) :) teşekkürler İzzet bey. Belkide her doktorun yapacağı işi yaptınız. Ama ilginiz alakanız tartışılmaz. Yüzümüze bakıpta iki çift cümle kuran tek doktorsunuz. Her şey için teşekkür ederiz ailecek.
İzzet Bingöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzzet Bingöl, Ortopedi Ve Travmatoloji.
İzzet Bingöl adresi nerede?İzzet Bingöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzzet Bingöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzzet Bingöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İzzet Bingöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzzet Bingöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İzzet Bingöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İzzet Bingöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, İzzet Bingöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pursaklar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları