kü...
Sayın hocamız; Oğlumuzun sünnetini yaptı, samimiyeti ve alcak gönüllüğü güler yüzlülüğü ile bizi duygusal olarak çok desteklemiş oldu. İyi ki hala sizin gibi doktorlar var. Kamil başar göçmen hocamıza çok çok minnettarız
ay...a
Mükemmel bir doktor..Kızımın kasık fıtığı ameliyatını en kısa sürede gerçekleştirdi..Çok hafif bir ameliyat geçirdik ve ameliyat sonrasıda ilgilendi.. Teşekkür ederim
so...r
Oğlumun kasık fıtığı ameliyatını ve sünnetini Kamil Bey gerçekleştirdi. Çok ilgili ve işini itina ile yaptığına şahit oldum. Tavsiye ederim.
ay...n
bu gün oğlumun hidrosel ve inmemiş testis ameliyatını yapmış olan Kamil beye en içten dileklerimle çok çok teşekkür ediyorum .Ameliyattan önce çok stresliydim ve korkuyordum ama sağolsun doktor bey o kadar eli hafif o kadar profösyonel ki çocuk ameliyattan 2 saat sonra hiç ameliyat olmamış gibi koşturmaya başladı.Kendisine gerçektemn minettarı.Tekrar çok çok teşekkür ediyorum.Ayrıca Meltem Hastanesine de teşekkür ederim.
Kamil Başar Göçmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kamil Başar Göçmen, Çocuk Cerrahisi.
Kamil Başar Göçmen adresi nerede?Kamil Başar Göçmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kamil Başar Göçmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kamil Başar Göçmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kamil Başar Göçmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kamil Başar Göçmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kamil Başar Göçmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kamil Başar Göçmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kamil Başar Göçmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları