ay...n
Dr.bey tam 40 yıllık uzman gazi devlet hastanesinde oğlumu muayene ettiği sırada kendimi özel hastanede hissettim hastalık hakkında çok güz
el bilgilendiriyor anneyi dinliyor çok deneyimli ayrıca çok zarif bir beyefendi
gü...ş
Doktorumuzdan çok memnunuz iyiki varsınız Kamil bey Allah size uzun ömürler versin oğlum sizden başka doktora gitmiyor her dediğinizi harfiyen uyguluyorum sizi çok seviyoruz
çi...n
Doktor Bey'e 10 yıldır başta kızım olmak üzere 2 yaşındaki oğlumu da götürüyorum. Kendisini çok seviyoruz, tedavilerinden oldukça memnunuz. Allah uzun ömür versin doktorumuza. Sevgiler... ESMA&MİRZA ŞAHİN
nu...n
İYİ Kİ KAMİL BEY SAMSUN DA VE BİZ ONU TANIYORUZ. ÇOCUĞUM RAHATSIZLANDIĞINDA BİLİYORUM Kİ GEREKSİZ VE ŞİŞİRME İLAÇ VERMEZ. TAVSİYELERİNİ DİNLER VE DEDİKLERİNİ HARFİYEN YERİNE GETİRİRİM . VE HASTALIĞI SONUÇLANIR. TEŞEKKÜR EDERİM.
Kamil Sarıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kamil Sarıoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Kamil Sarıoğlu adresi nerede?Kamil Sarıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kamil Sarıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kamil Sarıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kamil Sarıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kamil Sarıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kamil Sarıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kamil Sarıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kamil Sarıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla