Özel Medilife Bağcılar Hastanesi
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi
Fevzi Çakmak Mah. Osman Gazi Cad. No: 173, İstanbul 34200Sigortalar
- Diğer (İade)
zu...
Erdem hocaya estetik burun ameliyatı olmak için gittim. Kendisi burnumu inceledi süreci anlattı ve ameliyat gününe karar verdik. Ameliyat sürecim gayet iyi geçti 3. haftam ve çok mutluyum sağlıklı ve doğal bir burun oldu. Erdem hocanın ilgisinden gayet memnun kaldım, içtenlikle tavsiye ediyorum.
rü....
Hastane hastane dolaşıp iyi iletişim kurabileceğim bir doktor aradıktan sonra bu sitedeki yorumlara güvenerek Yeşim hanıma gittim ve çok memnun kaldım. İlgili, güler yüzlü, tane tane anlatan, dinleyen, güven veren çok özel bir doktor Yeşim hanım. Bütün övgüleri hakediyor ve mesleğinin hakkını veriyor...
Aşırı derecede kanamam vardı yeşim hanımı hasta yogunlugundan dolayı tercih etmiştim güler yüzlü samimiyeti sayesinde rahim alma operasyonu geçirdim tşk ediyorum Rabbim yeşim hanım gibi doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medilife Bağcılar Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medilife Bağcılar Hastanesi, toplam 55 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Dolgu, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Laringoskopi, Miringotomi.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medilife Bağcılar Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medilife Bağcılar Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medilife Bağcılar Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medilife Bağcılar Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medilife Bağcılar Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medilife Bağcılar Hastanesi nerede?Özel Medilife Bağcılar Hastanesi adresi Fevzi Çakmak Mah. Osman Gazi Cad. No: 173 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri