- Ana Sayfa
- Kulak Burun Boğaz Doktoru
- Odunpazarı
- Özel Ümit Tıp Merkezi
Özel Ümit Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz doktoru , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Dermatolog , Psikiyatrist , Göz doktoru , Kardiyolog , Pratisyen hekim , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , İç hastalıkları uzmanı , Ağız ve diş sağlığı , Fizik tedavi uzmanı daha fazla
Odunpazarı 1 adres
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bugüne kadar nasılda kimse yorum yapmamış hayret ettim doğrusu. Kendinize dostane bir psikolog arıyorsanız doğru adrestesiniz. Size ilk günden bu enerjiyi veriyor ve doğru bakış açısı ile devam edebilmeniz için iyi bir yol gösterici. Kendi sorunlarımdan sonra inşallah çocuklarım içinde destek almayı düşünüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş Mustafa bey
p....b
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çok zor bir panik atak geçirdiğim bir dönemde resmen Ali Hocam sayesinde hayata döndüm.Nokta atışı verdiği ilaçlar sayesinde çok şükür yan etki olmadan kolaylıkla atlattım.Yaşadığım ufak tefek ataklarda hocamın tavsiyeleri ile atlattım.iletişim ses tonu samimiyeti bilgisi harika bir doktor.İyi ki varsınız Ali hocam iyi ki o dönemde siz çıktınız karşıma
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ali hocanın doğru tedavi yöntemiyle iyileşme görmeye başladım, enerjisi espirili ve dinleyen yaklaşımıyla çok memnun kaldığım bir doktor oldu, anksiyete ve major depresyon tanısıyla yazdığı ilaçlar ve ilgili yaklaşımıyla günden güne iyi hissetmemi sağladı
bu...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Elif Gizem Hoca'ya plak ve diş sıkma problemi nedeni ile başvurdum. Kendisinin hem mevcut problemlere hem de genel diş bakıma uyguladığı detaylı ve şeffaf yaklaşım sayesinde en uygun metotları bulduğumu düşünüyorum. Destekleri için hocaya teşekkürler
di...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendisine epilepsi hastalığımdan dolayı gitmekteyim.Yalçın Hoca deneyimli ve açıklamalarıyla hastasını rahatlatan bir hekim.Her zaman güleryüzle karşılandım,teşekkür ederim.
t....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Depresyon için gittim bir ilac başladık, kontrolümde ilacimi değiştirdi. O kadar iyi geldi ki anlatamam. Hem konuşma tarzı hem tedavi uygulama şekli çok başarılı. Tebrik ve tavsiye ederim...
hü...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kendisi bu gün iki dolgu yaptı.Çok çok memnun kaldık.Hastam psikiyatri tedavisi görüyor.Epey endişeli gitmiştik.Sağolsun yaklaşımı,ilgisi,bilgisi öyle iyiydi ki hiç bir sorun yaşamadık.Bu kadar rahat olduğunu gören kızım dişci koltuğu korkusuna rağmen heves etti ve o da dolgusunu yaptırdı.Eli de çok hafif.Çok teşekkür ediyoruz kendisine.
a....p
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yıllardır sırt ağrılarımdan dolayı fizik tedavilerle uğraşıyorum. Maalesef şiddetle devam eden ağrılarıma Sibel Varol hocam herşeyden önce samimiyeti sıcak kanlılığı ve hastalığıma olan ilgisi ile ilaç gibi geldi. Geç kaldığım bir zaman diliminde sizi beklerim demesi bile şu zamanda mumla aranacak bir hizmet. Öneri üzerine geldim, başka bir doktora da gitmem artık.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sibel Hanım alanında oldukça uzman, hastayı dinleyen, sorulara net cevap verebilen, samimi bir doktordur. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecimi yakından takip ederek, çok yardımları oldu. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
bu...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Zaman zaman olan ve beni çok rahatsız eden geniz akıntısı ve balgam sıkıntısıyla doktor beye tesadüfen gittim; doğru teşhis ve ilaçlar hemen etki gösterdi 1günde akıntım yok denecek kadar azaldı diyebilirim. İşinin ehli ve çok güven veren bir doktor, teşekkürler
Özel Ümit Tıp Merkezi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ümit Tıp Merkezi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Kardiyolog, Pratisyen Hekim, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Fizik Tedavi Uzmanı.
Özel Ümit Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ümit Tıp Merkezi, toplam 138 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Fototerapi, Gessell Gelişim Testi.
Özel Ümit Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ümit Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ümit Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ümit Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ümit Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ümit Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Ümit Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ümit Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ümit Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ümit Tıp Merkezi nerede?Özel Ümit Tıp Merkezi adresi Kurtuluş Mahallesi Asarcıklı Caddesi No:94/A Odunpazarı şeklindedir.
Odunpazarı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri