Prof. Dr.
Mahmut Faruk Alagöl
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Şişli, İstanbul, Zeytinburnu 4 adres
sm...h
2008 yılından beri tedavime kendisiyle devam ediyorum çok ilgili fazlaca hastasının üzerine düşen bir hekim ben çok memnunum ve şiddetle öneririm faruk hocayı gerçekten tüm hekimlerimiz böyle olsa keşke...
ay...n
Sn.Prof.Dr.Mahmut Faruk Alagöl Hocamı medyadaki bir program sayesinde tanıdım. 15 yıldır çözülemeyen bir hipotiroidi problemim vardı. Gittiğim çok sayıdaki doktor problemimi çözemedi. Hocam ile Mersin'den İstanbula giderek görüştüm. Önerileri, hastasının sorularına sabırla yanıt vermesi, teşhisi çok mükemmel. Ülkemizde Hocam gibi doktorlara ihtiyacımız var.14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun Sayın Hocam.
de...n
syın hocam o kadar mutluyum ki sıze nasıl tesekür edecegımı bılmıyorum benım ogul 24 yasında bır delıkanlı bız cok sıkıtılar cektık hastalıklarmız bızı faruk hocama kadar göturdü ve kımsenım bulamadıgını faruk hocam masun bır muaneyle tesış koydu teşiş ogulumda beyın tumörü 7ay tesiş koyulamayan ogul son anda kurtuldu ve ben bu hocamım yoluna ölüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm benim canım hocam
Mahmut Faruk Alagöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Faruk Alagöl, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Mahmut Faruk Alagöl adresi nerede?Mahmut Faruk Alagöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad. Maya Apt. No: 94 K: 5 D: 14 Şişli
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Faruk Alagöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Faruk Alagöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Faruk Alagöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Faruk Alagöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Faruk Alagöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Faruk Alagöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mahmut Faruk Alagöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Fatih Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla