Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Emin Terapi Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
k....
Cevabını bulamayacağımı düşünüp kaçmaya çalıştığım ve yıllardır mücadele ettiğim problemlerime yaklaşım tarzından dolayı kendisine minnettarım. Profesyonel ve çözüm odaklı. Psikologlara bakış açımı değiştiren ve uzun yıllar sonra "iyi hissetmemi" sağlayan değerli bir insan.
m....n
Kizimin okulda arkadaslariyla ve okula uyum surecinde olan sorunlari sebebiyle Melisa Hocama gidiyoruz terapi sureci kizima cok iyi geldi hocama sonsuz minnettarim
Daha önceden psikolog tecrübemin bulunmasına rağmen artık ümidim kalmamışken arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık Melisa hanımın ilgisi , çözüm yöntemleri , tavrı , yaklaşımı ve profesyonelliği çok iyi . Takıntılı , aşırı kaygılı vb. olan ben kendisi sayesinde çok ilerleme kaydettik keşke daha önce tanışsaydım dediğim bir psikolog
t....p
Uzmanımı doktor takviminden buldum yorumlara bakarak gelmiştim iyi ki gelmişim süreç benim için çok iyi ilerledi , başa çıkamadığım bir çok konu vardı hepsini irdeleyerek rahatlamamı sağladı herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
Panik atak sebebiyle terapi alıyorum. Terapiye başlayalı üç hafta olmasına Melisa Hanım'ın kullandığı Bilişsel Davranışçı terapi kuramı sayesinde panik atağa sebep olan duygu ve düşüncelerimin aslında gerçek olmadığını ve panik atak semptomlarını, o anki duygu/düşüncelerimi kontrol etmeyi öğrendim. Melisa Hanım kesinlikle işini severek yapan ve danışanlarını anlayıp yardımcı olmak için elinden gelen her şeyi yapan bir terapist. Empati yeteneği çok yüksek. Üç seans boyunca hiçbir zaman küçümsendiğimi, yargılandığımı hissetmedim. Terapi ortamı adeta güvenli alanım haline geldi. Psikolojik sorun yaşayan herkese Melisa Hanım'ı tavsiye ederim.
Melisa Hanım'dan çok memnunum. Seanslarımız çok güzel geçiyor, mutluyum. Melisa Hanım'la 4 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra daha sakin daha dingin olması gerektiği gibi. Melisa Hanım işinde iyi, danışanını anlayan, dinleyen, güzel, tatlı, güleryüzlü bir hoca.
y.....
Melisa Hanım’ın koyduğu tanı doğrultusunda terapi sürecimize devam etmekteyiz, son birkaç senedir gittiğim psikologlardan en verim aldığım kişi oldu kendisi, müteşekkirim.
Melisa Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Özkan, Psikoloji. Size Melisa Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Melisa Özkan adresi nerede?Melisa Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öveçler Mah. Kabil Cd. Çetin Emeç Blv. No:3 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Özkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melisa Özkan hangi dilleri konuşuyor?Melisa Özkan ile İngilizce, İtalyanca, Fransızca, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Melisa Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Özkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar