Ankara
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
e....a
Merve hnma cinsel terapi icin basvurduk. Ilk seansta bile cozum odakli birisi. Cok anlasilir sekilde bize bazi gorevler verdi. Cok tesekkur ediyorum kendisine
ay...i
Merve hanım ailemle yaşadığım problemlerden nasıl kurtulacagımi sagladi aile ici yasadigim problemleri artık yasamıyorum
Merve Hanım olaylara çok objektif bakabilen biri,işinde gerçekten çok başarılı.Kendisiyle yaptığım görüşmelerde hatalarımı görmemde çok güzel yol gösterebiliyor.Profesyonel bir danışman, ben memnunum kendisinden.Kendimi,hem ailemi hem de yakınlarımı yönlendirdim.Herkes çok memnun.Genç yaşında olmasına rağmen kendisini çok başarılı buluyorum.Belli başlı problemler yaşıyordum. Merve Hanım'la konuştuktan sonra hayata tekrardan tutundum,yaşam enerjim yerine geldi.Merve Hanım'la görüştükten sonra İnsanlarla olan ilişkilerimde daha pozitif olduğumu gördüm ve enerjimin yerine geldiğini,daha iyi bir insan olduğumu söylediler.Merve Hanım psikolojik terapi yapmış olsa da bir nevi bana yaşam koçluğu yapmış gibi.Onun sayesinde iş hayatımda daha başarılı oldum,daha güzel yerlere geldim.İlişkimde bazı şeyleri görmeme vesile oldu.
d.....
Seanslarımdan memnunum,faydasını gördüğümü düşünüyorum.Güler yüzlü ve iyi bir danışman.Ben panik ataktan dolayı tercih etmiştim.Şuan için güzel yol alıyoruz.Seanslardan sonra bir atak geçirmedim ama atak geçireceğim zaman ne yapacağımı ve kontrol altına almayı öğrendim.Seanslarımız devam etmekte.
p.....
İhtiyaç duyduğum anda tekrar tercih edeceğim yegane psikologtur Merve Hanım. 2 seans kadar görüşme sağladım kendisiyle ve oldukça memnun bir süreç geçirdim. Uzmanlığı, enerjisi, danışanı karşılayış şekli çok güzel. Hoş bir elektrik almıştım o zaman kendisinden, size güven veren bir yapısı vardı. Aynı zamanda profesyonel bir danışman olduğunu düşünüyorum. Kendimle ilgili bazı derin mevzuları farketmeme yardımcı oldu ve sonrasında bunlar üzerinde farklı çalışmalar yapmaya başladım. Son yıllarda psikoloji ve çocuk gelişimiyle ilgileniyorum ve bunların üzerine birkaç eğitim aldım. Merve Hnaım bana bu konuda kıvılcım yaktı ve destekleriyle bana ışık oldu diyebilirim.
d.....
Sosyal fobi nedeni ile başvurmuştum Merve Hanım'a. Yaklaşık 7 seans aldım ve online terapi olarak devam etmeyi planlıyorum. Kendisi ile olan görüşmelerimden sonra normale döndüm ve çok iyiyim. Çok faydalı bir süreçti, iyi ki bulmuşum Merve Hanım'ı. İnternet üzerinden araştırmalarım sonucu ulaşmıştım ve bu şekilde görüşme ayarlamıştım. Merve Hanım çok iyi bir dinleyici, anlattıkları şeyler ve konuşmaları çok etkili. Danışanını takibi çok başarılı. Kendisi ile olan terapilerimde çok rahattım.
f.....
Bu süreçte psikoloğum Merve Hanım'a borçlu olduğum çok şey var. Kendisine danıştığım süre boyunca çok memnun kaldığım bir danışmanlık aldığımı söyleyebilirim. 1 ay kadar bu sürece devam ettikten sonra, Merve Hanım artık desteğe ihtiyacım olmadığını ama bir ihtiyaç halinde ya da 2 ayda 1 görüşmek istersem gelebileceğimi iletti. Kendisi oldukça objektif ve pozitif bir kadın. Genel olarak sayesinde hayatımda motivasyon açısından değişim olduğunu da ayrıca söyleyebilirim.
Merve Hanım çok ilgili, kısa vadede size olumlu sonuçlar aktarabilen bir psikolog bana göre. Hem çocuğum için hem de kendim için ayrı ayrı destek aldım kendisinden. Kendimle ilgili olan kısımda gerçekten oldukça kısa bir zamanda sonuç aldığımı söyleyebilirim. Çocuğum içinse; çocuklar ayrı bir dünyadır, o yüzden bu süreç biraz uzun oldu bizim için. Ama sonuç olarak olumlu ilerlemeler kaydettik. İletişim konusunda becerisi gayet iyiydi. Çocuklara olan yaklaşımı da başarılıydı. Yani kendisine gitmeden önce beklentim neyse, nasıl sonuç almak istediysem o sonucu alıp o beklentiyi alarak süreci bitirdim.
r.....
Önce küçük kızımın okulda yaşadığı kaygı sorunları hakkında görüşme sağladım Merve Hanım'la. Çok memnun kaldığımız bir süreç geçirdik kendisiyle. Bir psikologla ilişki kurabilmenin bu konuda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merve Hanım'la seansları bu doğrultuda çok güzel geçti diyebilirim. Herhangi bir problem olmadan orta nokta bularak destek vermeye devam etti bizim için. Daha sonrasında da büyük kızımın ergenliğiyle ilgili yaşadığımız sorunlar hakkında danıştık kendisine. Birbirlerini anladılar bu seanslarda ve faydası da oldu desteklerinin. Arkadaşlarıyla sorun yaşıyor ve davranışlarıyla ilgili problemleri vardı. Hayata negatif bakıyordu, biz de nasıl bunları düzeltebiliriz ve anne-baba olarak nasıl davranmamız gerekir diye ayrıca destek almak istedik Merve Hanım'dan. Şimdilik her şey yolunda. Süreci yeterli bulduğumuz için artık devam etmiyoruz ama ihtiyacımız olduğunda tekrar Merve Hanım'a danışmayı tercih ederiz.
Gayet memnun kaldığım ve çözüm bulabildiğim bir danışmanlık süreci geçirdim Merve Hanım'la. Yaklaşık 1-1,5 ay kadar terapi aldım. Kendisi bence olması gerektiği şekilde, işinin gereklerini yerine getiren bir danışman. Hayatımda, desteklerinin de sayesinde değişimler yaşadım. Çevremdeki insanlarla sorunlarım vardı ve onları aşabildim.
Merve Savaşkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Savaşkan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Merve Savaşkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Merve Savaşkan adresi nerede?Merve Savaşkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Savaşkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Savaşkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Savaşkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Savaşkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Merve Savaşkan hangi dilleri konuşuyor?Merve Savaşkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Savaşkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Savaşkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Savaşkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Savaşkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Merve Savaşkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar