i̇...ç
Sayın Hocam Öncelikle size teşekür ediyorum göstermiş olduğunuz ilhgi ve alakanız için Bir Hekim olarak bir İnsan olarak Biz sizlerden çok memnunuz şuan babamın ayağı iyi sıkıntı yok önce allah sonra sebeb olarak siz Ben İsmail KILINÇ ın oğlu İbrahim KILINÇ
or...r
Sayın cok değerli doktorum mesut hocam ALLAH sizden razı olsn.önce allah sonra sizin sayenizde bacağım iyileşip tekrar ayağa kalkıp yürüyorum.(ne yaparsak yapalım hakkınızı ödeyemeyiz)--
Mesut Mısırlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Mısırlıoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mesut Mısırlıoğlu adresi nerede?Mesut Mısırlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler 12. Cad. Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Mısırlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Mısırlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mesut Mısırlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Mısırlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Mısırlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Mısırlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mesut Mısırlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları