Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Samsun Gazi Devlet Hastanesi Diğer

BU GERCEK HAYAT KURTARMA OYKUSUDUR.
04 Subat gunu bir turlu dinmeyen soguk alginligindan kaynakli sorunlarim icin ailemle acile geldim. Sorunumun ne oldugu dinlenmeden bir igne ve oksuruk surubu ile evime geri gonderildim. 06 Subat gunu inanilmaz mide agrisi sikayeti ile uyandim. Aile hekimimiz durum kritik olabilir deyip beni Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Beni asiri mide agrilarimdan dolayi hemen sari odaya aldilar. Müşahede odasinda uzun sure bekledik ailemle cunku ne yazik ki deprem yasanmisti ve insanlar imza verip cikiyordu hastaneden. Ailemmkisa sureli yanimdan ayrilmak zorunda kalinca Musa Hocam tesadufen beni gordu ve benim neden yalniz orada islem yapilmadan bekledigimi sordu.Yanima geldi her yer sallanmiyormus gibi guler yuzlu ve nazikti. Bana sorunlarimi sordu. Ve hemen tahliller filmler basladi. Beklerken aci cekmemem icin agri kesici serumu da ihmal etmedi. Saatlerce suren tahlil ve film sonrasinda Hocam beni hemen odalara aldi. Odaya ciktiktan belki bes dakika sonra cigliklar atmaya basladjm. Hocamin supheleri dogruydu midem delinmisti. Beni hemen ameliyata aldi hem de gece yarisi. Hem gunledir calisiyordu hem yorgundu hem de deprem tum ulkemizi yasa bogmustu. Buna ragmen benden vazgecmedi ve hayatimi kurtardi. Bunu benim de soyleyecegime inanmazdim ama kelimenin tam manasi ile bana bir sans daha verdi. Ameliyat sonrasi ilgisi ise hic bitmeden devam etti. Acilarimin agrilarimin nedenleri icin bir cok tahlil yaptirip cozumunu sagladi. Onu asla gec gelirken gormedim. Daima muayene saatinde geliyor ve bizzat muayene ediyor. Dikisleri aliyor. Direni aliyor vb vs..Ben hayatimda ilk kez (ozel hastanelerde dahil) filmlerde ki gibi ozverili bir doktorla karsilasiyorum. Diliyorum hayat Musa CILINGIR Hocama sonsuz mutluluk getirir. Eger bir genel cerraha ihtiyaciniz varsa lutfen DUSUNMEYIN. Emin ellerdesiniz bana güvenin. Hocam size ve ekibinize minnettarim. Sonsuz tesekkurler.

Konum: Samsun Gazi Devlet Hastanesi Diğer

Guatr ameliyatı oldum 31 Mart 2022de.Allah razı olsun Musa beyden çok başarılı geçti ameliyatım.tavsiye ederim olacak olanlara.. ameliyat sonrası da hasta ile alâkadar olması takdire şayan tekrar tekrar Allah'ım razı olsun

Konum: Samsun Gazi Devlet Hastanesi Laparoskopik Kasık Fıtığı Ameliyatı

4 gün önce kasik fıtığı ameliyatı oldum ilgi ve alakası çok iyi ameliyatta bile insanı bilgilendiriyor sizinle konuşuyor rahatlatıyor insanı ondan allah razı olsun musa çilingir hocamı tavsiye ederim .

foto metin değerli musa çilingir hocam şu anda gazi hastanemizin başhekim i makam odasI açık hiçbir zaman kendini yukarda görmeyen doktorsunuz sade bana değil kim gidese gitsin insanlara yardımcı oluyor zengin fakir ayırt etmeyen değerli başhekimim ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

değerli hocam musa çingir insanı seven her sat sizi arıyorum bizi annemiz hakkında bilgilendirip ilgilendiğiniz için size teşekkür ederm sayınız artması sizin gi doktor sayısı dileğiyle başarılar hüseyin temur

SÜPER İLGİLİ BAŞHEKİM ODASI HERKES AÇIK HALK ÇOCUGU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN LEYLA GÜRSES

L

degerli başhekim musa çilingir hocam 14 7 2014 saat 9 30 odanıza kızımla geldik kızımın saglıgı bozulmuştu bize karşı gösterdiginiz ilgi ve güler yüzünüz size teşekkür ü borç biliyoruz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

hocam ben ahmet abin geçen gün polikinligine geldim başhekim oldugunuz için toplantı da dediler hocam sizin gibi iyi meslegini süper yapan insanlar çok az ne olue bizleri yalnız bırakmayın allah razı olsun

Ş

HOCAM BEN DİYARBAKIRLI ŞEREF YAŞAR MİDE ÜLSERİM VARDI GELDİM SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ŞU ANDA ÇOK İYİYİM YİNE GELECEM BAŞHEKİM YARDIMCISI OLMUŞUNUZ ALLAH HAYIRLI ETSİN BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

degerli doktorum musa hocam ben diyarbakırlı ali size 2 yıl önce geldim guatır ameliyatı oldum hastayı insan sevdiginiz size teşekkür ederim samsuna geldigimde yanınıza gelecem hocam

Profili düzenle veya yönet