O yıllardan itibaren fıtri tıp ile ilgili ülkemizde ve dünyada (Almanya, Hollanda, Fransa, Ukrayna, Çin) birçok eğitime katıldı ve bu eğitimlerini belgelendirdi. Özellikle Almanya'da tamamlayıcı tıp ve rehabilitasyon alanındaki tüm alt branşlarla ilgili çalışmalar yaptı. Fitoterapi, osteopati, kraniosakral terapi, kriopraktik, akupressor, akupunktur, laser akupunktur, medikal masaj, lenfodrenaj, ozon terapi, kolonhidro terapi, vakum terapi, aromaterapi, magnetoterapi gibi yöntemlerin yanısıra teşhis sistemleri ile ilgili de irisdiagnosis, meridian tarama, biorezonans tarama, karanlık alan mikroskopisi ve D.I.T.I. alanlarında eğitimler almıştır.
Akupunktur Randevusu
Akupunktur Tedavisi
Dolgu
Mezoterapi
Mustafa Mücahit Yilmaz Muayenehanesi
Ben rahim yapışıklığından dolayı doktor beye gittim maalesef gebe kalamıyordum 6 aylık tedavi sonrası yapışıklık açıldı 3 ay içindede gebe kaldım kendisi mükemmel bir doktordur
Mustafa Mücahit Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Mücahit Yılmaz, Akupunktur. Size Mustafa Mücahit Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Dolgu, Mezoterapi.
Mustafa Mücahit Yılmaz adresi nerede?Mustafa Mücahit Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahabiye, Konak Sk. No:6 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Mücahit Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Mücahit Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Mücahit Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Mücahit Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Mücahit Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Mücahit Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Mücahit Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları
Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları