Özellikle ; Öfke Kontrolü ve Yaygın Anksiyete Bozukluğu Ayrıca, Theraplay Oyun Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) ve Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimlerini tamamladı. Bu terapi modellerinden faydalanarak çocuk, çift, aile ve bireylere hizmet vermektedir.
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22, Bakırköy
ATAKÖY 7-8-9-10. Kısım mahallesi NEF22 D BLOK kat: 2 ATAKÖY Daire : 42, Bahçelievler, İstanbul
Ema Psikoloji Danışma Merkezi
ATAKÖY 7-8-9-10. Kısım mahallesi NEF22 D BLOK kat: 2 ATAKÖY Daire : 42, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Standardize Mini Mental Test
Theraplay Oyun Terapisi
Şema Terapi
me...u
Nergis hocamla bir süredir aşamadığım problemlerimi onun sayesinde çok güzel bir şekilde çözüme ulaştırdım iyi ki Nergis hocamla yollarımız kesişmiş çevremde ki herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum
ha...a
EMA Psikoloji ve Nergis Hanım’ın ilgileri harikaydı. Kaygılı ve depresyonda hissettiğim bir dönemde kendilerine başvurdum ve kısa bir süre içerisinde bu şikayetlerim hiç denecek kadar azaldı. Kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle EMA Psikolojiye başvurmalısınız :)
z....d
Gercekten surec bana cok iyi geldi kendimi cok daha iyi hissediyorum iyi ki varsiniz
s...
Geçen yıl temmuz ayında psikolojik sorunlarım vardı. Birçok ilaç aldım, antidepresyon tedavisi gördüm. İlaçları altı ay kullandım, bıraktıktan sonra vücutta karıncalanma oldu. Tekrar ilaç almak istemedim, bir arkadaş tavsiyesi üzerine Nergis Hanım önerildi. Temmuz ayından sonra Nergis Hanım'la terapiye başladım. Nergis Hoca ile iyi ki tanıştım. Ayaklarımda titreme çok fazla oldu, ilaçlardan sonra baya zorlandım ama Nergis Hocayla baya ilerledik, seanslar iyi gidiyor. Nergis Hoca çok anlayışlı bir insan, hem psikolojik destek konusunda hem de sağlık konusunda bana faydası oluyor. Nergie Hoca mükemmel bir insan, arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
ö....k
Referans üzerine kendisine başvurdum. Kendimi iyi hissetmiyordum. Her bakımdan memnunum kendisinden. İşinin ehli bir uzman. Titiz bir ortamı var. 30-40 seans aldım. Verimli geçti. Her şey yolunda.
i̇...s
Kendimi iyi hissetmediğim dönemde bir şeyleri değiştirmek için tavsiye üzerine başvurdum. 4 aydır gidiyorum. Değişimler bence başladı. Süreç şu an keyifli ve güzel ilerliyor. Nergis Hanım dünya iyisi ve dünya tatlısı bir uzman. İyi ki tanışmışım ve iyi ki yolum kendisine düşmüş. Kendisini seviyorum.
5.seansımı aldım ruh sağlığı olarak kendimi artık daha iyi hissediyorum
s....)
Nergis Hanım'dan kızım için danışmanlık hizmeti alıyoruz. Gayet sıcak, gayet anaç, empati çok yüksek, sakinliği çok güzel bir uzman. Yaklaşımı çok profesyonel. Nerede ne diyeceğini, veliyle nasıl temasta olacağını çok iyi biliyor. Kızım çok severek geliyor. Haftada 1 seans ya da 15 günde 1 seans görüşme sağlıyoruz. 6-7 seans görüşme sağladık. Kızım daha sakin, daha bilinçli. Ne istediğini bilen, hayır demeyi öğrendi. Kendisinden memnunuz.
n....)
Nergis Hanım'dan çok memnunum. Kızımla beraber gittik. Ergenlik dönemindeydi ve LGS sınav sürecindeydik. Kendisi çok rahatlattı. 2-2 buçuk ay görüşmeler sağladık hala daha devam ediyoruz. Kızımda bayağı bir değişimler oldu. En azından mutlu oldu, mutlu uyudu, mutlu uyandı. Benimle paylaşabildi. Bayağı farklılıklar gördüm. Nergis Hanım çok tatlı, çok naif, çok sevecen birisi. 10 üzerinden 10 verebileceğim pozisyonda.
z.....
Nergis hanımdan uzun zamandır terapi alıyorum bana çok iyi geldi, gelmeye devam ediyor. Kendimi bulmama ve kaygılarımı dizginlemeye çok yardımcı oldu herkese tavsiye ediyorum
Nergis Sunay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nergis Sunay, Psikoloji. Size Nergis Sunay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Nergis Sunay adresi nerede?Nergis Sunay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ATAKÖY 7-8-9-10. Kısım mahallesi NEF22 D BLOK kat: 2 ATAKÖY Daire : 42 İstanbul
- Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nergis Sunay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nergis Sunay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nergis Sunay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nergis Sunay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Nergis Sunay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nergis Sunay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nergis Sunay hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Nergis Sunay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu