İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde ingilizce Psikoloji lisansını tamamlamıştır. Öğrenci olduğu zamanlarda, Bakırköy Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi, Başak Tıp Merkezi ve başka Özel Hastanelerde asistanlık yaparak çalışmalarını yürütmüştür. Stajını T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Çınar Koleji'nde yaparak bir çok proje ve dernekte gönüllü olarak çalışmıştır. Mezuniyeti sonrasında çalışmalarını çocuklar, ailelerle ve yetişkinler ile çalışmalarını yürütmüştür. Eğitimi boyunca alanı ile ilgili eğitimler almıştır.
Özellikle ; Öfke Kontrolü ve Yaygın Anksiyete Bozukluğu Ayrıca, Theraplay Oyun Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) ve Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimlerini tamamladı. Bu terapi modellerinden faydalanarak çocuk, çift, aile ve bireylere hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +18 daha fazla

Aile Dizimi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Ema Psikoloji Danışma Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22, Bakırköy

Ema Psikoloji Danışma Merkezi
ATAKÖY 7-8-9-10. Kısım mahallesi NEF22 D BLOK kat: 2 ATAKÖY Daire : 42, Bahçelievler, İstanbul

Nakit, Kredi kartı

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Aile Dizimi +17 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

ATAKÖY 7-8-9-10. Kısım mahallesi NEF22 D BLOK kat: 2 ATAKÖY Daire : 42, İstanbul

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Randevu

Nergis hocamla bir süredir aşamadığım problemlerimi onun sayesinde çok güzel bir şekilde çözüme ulaştırdım iyi ki Nergis hocamla yollarımız kesişmiş çevremde ki herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Konuşma Terapisi

EMA Psikoloji ve Nergis Hanım’ın ilgileri harikaydı. Kaygılı ve depresyonda hissettiğim bir dönemde kendilerine başvurdum ve kısa bir süre içerisinde bu şikayetlerim hiç denecek kadar azaldı. Kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle EMA Psikolojiye başvurmalısınız :)

Z
Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Konuşma Terapisi

Gercekten surec bana cok iyi geldi kendimi cok daha iyi hissediyorum iyi ki varsiniz

Geçen yıl temmuz ayında psikolojik sorunlarım vardı. Birçok ilaç aldım, antidepresyon tedavisi gördüm. İlaçları altı ay kullandım, bıraktıktan sonra vücutta karıncalanma oldu. Tekrar ilaç almak istemedim, bir arkadaş tavsiyesi üzerine Nergis Hanım önerildi. Temmuz ayından sonra Nergis Hanım'la terapiye başladım. Nergis Hoca ile iyi ki tanıştım. Ayaklarımda titreme çok fazla oldu, ilaçlardan sonra baya zorlandım ama Nergis Hocayla baya ilerledik, seanslar iyi gidiyor. Nergis Hoca çok anlayışlı bir insan, hem psikolojik destek konusunda hem de sağlık konusunda bana faydası oluyor. Nergie Hoca mükemmel bir insan, arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

Ö

Referans üzerine kendisine başvurdum. Kendimi iyi hissetmiyordum. Her bakımdan memnunum kendisinden. İşinin ehli bir uzman. Titiz bir ortamı var. 30-40 seans aldım. Verimli geçti. Her şey yolunda.

Kendimi iyi hissetmediğim dönemde bir şeyleri değiştirmek için tavsiye üzerine başvurdum. 4 aydır gidiyorum. Değişimler bence başladı. Süreç şu an keyifli ve güzel ilerliyor. Nergis Hanım dünya iyisi ve dünya tatlısı bir uzman. İyi ki tanışmışım ve iyi ki yolum kendisine düşmüş. Kendisini seviyorum.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi

5.seansımı aldım ruh sağlığı olarak kendimi artık daha iyi hissediyorum

Nergis Hanım'dan kızım için danışmanlık hizmeti alıyoruz. Gayet sıcak, gayet anaç, empati çok yüksek, sakinliği çok güzel bir uzman. Yaklaşımı çok profesyonel. Nerede ne diyeceğini, veliyle nasıl temasta olacağını çok iyi biliyor. Kızım çok severek geliyor. Haftada 1 seans ya da 15 günde 1 seans görüşme sağlıyoruz. 6-7 seans görüşme sağladık. Kızım daha sakin, daha bilinçli. Ne istediğini bilen, hayır demeyi öğrendi. Kendisinden memnunuz.

Nergis Hanım'dan çok memnunum. Kızımla beraber gittik. Ergenlik dönemindeydi ve LGS sınav sürecindeydik. Kendisi çok rahatlattı. 2-2 buçuk ay görüşmeler sağladık hala daha devam ediyoruz. Kızımda bayağı bir değişimler oldu. En azından mutlu oldu, mutlu uyudu, mutlu uyandı. Benimle paylaşabildi. Bayağı farklılıklar gördüm. Nergis Hanım çok tatlı, çok naif, çok sevecen birisi. 10 üzerinden 10 verebileceğim pozisyonda.

Z
Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Diğer

Nergis hanımdan uzun zamandır terapi alıyorum bana çok iyi geldi, gelmeye devam ediyor. Kendimi bulmama ve kaygılarımı dizginlemeye çok yardımcı oldu herkese tavsiye ediyorum