Alexander Pratik Yetenek Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
İlişki Ölçekleri Anketi
oz...k
Nursu hanım ve Emin bey e teşekkür ederim. Aile hayatımız, soruların gerçek nedenlerini öğrenip tedavilere başlayınca düzene girdi.
gü...m
Hocamızı kızımda dikkat dağınıklığı olmasından dolayı tercih ettim. Çok memnun kalıdım. Kızımla da çok iyi iletişim kurdu ve anlayabildi. benim için de önemli olan buydu zaten. çocuğumla iletişim kurabilmesiydi. . İletişimi çok iyi hocamızın. Sonunları çok rahat konuşup anlayan bir hekim. Bu sebeplerden dolayı bu sorunu yaşayanlara tavsiye ederim.
ku...k
Nursu Hocamıza internetteki yorumlarından dolayı tercih ettik. Samimi ve yakınlığını beğendim. Gerekli açıklamaları içtenlikle gerçekleştirdi. Hastalık boyutunda bir durum yoktu sadece çocuğumla ilgili akıl danışmak için gitmiştim.. Çok güvenilir buluyorum hocamızı. kesinlikle tavsiye ediyorum.
Doktorumuzu internet üzerinden buldum. Çocuğumla ilgilenmesi ve rahatlatması beni çok etkiledi.Tedavimiz halen devam ediyor.Bizleri sözlü olarak bilgilendirerek kitap tavsiyesinde bulundu.Kitabın ayrıca faydasını görüyorum.Herkese hocamı tavsiye ederim.Çünkü gerçekten hocamızdan çok memnun kaldık ve faydasını görüyoruz.
bu...z
Kızımın aile içinde gösterdiği aşırı hırçın tavırları için uyguladığınız tedavi için çok teşekkür ederim.Bilgisi ve tecrübesiyle tavsiye edilir doktor olarak değerlendiririm. Kocaeli ili için kendisi bir şanstır
em...ı
Nursu Hanımı bilgisiyle, hasta ve ebeveynleri ile olan iletişimiyle, tedavi sırası ve sonrası hastasını takibiyle değerlendirirsek kendisini Kocaeli için bir şans olarak görüyorum. Çocuk ve ergen psikiyatristliği alanında uzman bir doktor olup tavsiye ederim. Okula yeni başlayan yeğenimin okula alışma devresindeki içinden çıkılmaz bir hal alan sorununu yardımlarıyla çözdük. Bu vesileyle teşekkürlerimi sunarım.
nu...t
merhabalar. 3 yaşında bir kız çocuğu annesiyim. kızımın emzik problemi var. napsak bu alışanlığından vazgeçmiyor.bu sancılı süreçte Nursu hnm bize çok yardımcu oldu. kızımla yaptığı seanslarla onu ikna etti.ama daha önemlisi bize çok destek oldu. kararlı tutumumuzu sürdürmek o kadar da kolay değil tahminedebileceğiniz gibi. bu süreçte ebeveynler ve uzmanın uyumlu çalışması çok önemli ve Nursu hnm. ın bu noktada desteği çok büyüktü. şimdi kızımız sadece yatarken emzik istiyoruz. bizim için bu bile büyük gelişme.çok teşekkürederiz.
mi...r
Yeğenimin kaka yapma problemi vardı, ne bezine ne tuvalete yapabiliyordu, korkuyordu. bu nedenle de oldukça zor günler geçirdik. bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nursu Hanım'a gittik. ayrı ayrı yapılan görüşmeler sonrasında verdiği ödevleri uyguladık, kendi tutumlarımızda bazı değişiklikler yapmamız gerekiyordu, bunları gerçekleştirdik ve kısa bir sürede bu sorunu çözdük. Nursu Hanım her aşamada bizimle iletişim halindeydi. gerçekten mesleğini severek yapan bir hekim.
se...ç
Arkadaşımın tavsiyesiyle Nursu hnma ulaştık. Çok memnun kaldık.Bebeğim düzenliğe uykuya başladı bile:) 3 yaşında ayrı yatmak istemiyor,sürekli uyanıyordu, düzensiz bir uykuyla yaşam kalitemiz bozulmuştu.Hem bana hem de bebeğime yardımcı oldu.
nu...y
kendimi en çaresiz hissettiğim zamanda Nursu Hnm. yoluma ışık tuttu. kızımda dikkat eksikliği vardı. artık aktivitelerinde daha başarılı .kızımla çıkmaza girdiğimiz her an yanımızda. çok teşekkürler.
Nursu Çakın Memik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursu Çakın Memik, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Nursu Çakın Memik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Louisa Duss, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Good Enough Zeka Testi, Oyun Terapisi, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi.
Nursu Çakın Memik adresi nerede?Nursu Çakın Memik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursu Çakın Memik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursu Çakın Memik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nursu Çakın Memik hangi dilleri konuşuyor?Nursu Çakın Memik ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Nursu Çakın Memik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursu Çakın Memik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursu Çakın Memik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursu Çakın Memik hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Nursu Çakın Memik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.