ya...r
Muhteşem bir Prof. babam için gitmiştik kalp krizi geçirmişti Anjiyo oldu şeker hastası olduğunu öğrendi tansiyon hastası da dediket kalp ameliyatı yapmamız gerekiyor dediler gittiğimiz hastane neler neler söyledi babam daha kötüye gidiyordu ve öneri üzerine sabahattin beye gittik babamla o kadar güzel konuştu o kadar güzel anlattı ki hastalığını nedenlerini nasıl iyileşebileceğini aslında ameliyatlık bir durum olmadığını olumsuz yönlerini babam tamamen adapte oldu ve ciddi zayıfladı 12 tane ilaçtan 2 ilaca düştü şükür Sürekli kontrollerimize gittik ihmal etmedik söz dinledik tabi ve babam gibi kaç kişi daha tanıyorum sabahattin beyden memnun olan . Ve yorum sayısını görünce üzüldüm gerçekten çok hastası var yorum yapılmadığına bakmayın şifanız sabahattin beyde olabilir
se...a
Sabahattin hocayla tanıştığımda daha 15 yaşındaydım...1hafta tıp fakültesinde yattım ve bana okadar iyi baktı ki şuanda iyiysem onun sayesindedir....şuanda 22 yaşındayım ve çok iyiyim ...yılda 1 defada olsa ziyaretine gitmek çok güzel...sizi seviyoruz hocam iyi ki varsınız
Sabahattin Umman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabahattin Umman, Kardiyoloji.
Sabahattin Umman adresi nerede?Sabahattin Umman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul
- Güzelbahçe Sok.Tuğrul Apt. No:33/35 Teşvikiye İstanbul
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabahattin Umman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabahattin Umman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabahattin Umman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabahattin Umman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabahattin Umman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabahattin Umman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Sabahattin Umman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar