Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle
oz...a
Safa bey oldukça sabırlı ilgili bir doktor. Topuk dikeni, omzumda yırtılma şikayetleri ile gittim. Birkaç doktorun ameliyat demesine karşılık sefa bey ameliyatı uygun görmedi. İyi ki onu dinleyip tedavisini uyguladım yaklaşık iki yıldır kontrol altına alındı. Ve çok memnunum kendisine çok teşekkür ederim. Bunu yazmak için geç bile kaldım.
Safa Gürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Safa Gürsoy, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Safa Gürsoy adresi nerede?Safa Gürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Safa Gürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Safa Gürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Safa Gürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Safa Gürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Safa Gürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Safa Gürsoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Safa Gürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları